با تشکر از شرکت دریا کامپیوتر که این فرصت رو در اختیار تمام هم میهنان عزیزمان قرار داده تا در جهت پیشرفت این علم قدم بردارند و از همه بیشتر از دوست عزیزم آقای محسن ملک محمدی تشکر میکنم که تمام تلاش خودش رو در این زمینه نمود و از هیچ کاری دریغ نکرد .
قابل توجه دوستانی که فقط انتقاد میکنند چنین برنامه ای که امروز شما شاهد آن هستید جناب ملک محمدی (محسن عزیز) ار خیلی وقت پیش در صدد راه اندازی اون بوده و تا به حال تلاش های فراونی کرده تا تونسته این فرصت رو برای شما به عمل بیاره . به خاطر دارم 2 سال پیش که باهاش صحبت کردم توی فکر این روز و این برنامه ها بود و به حق که خوب توانست به عنوان عضوی از گروه دریا کامپیوتر هم در جهت پیشرفت این علم و پیشرفت شرکت عمل کند .
مسابقات در اصفهان به نحو احسن برگزار شد و به نظر من قطعاتی که در اختیار بچه ها قرار گرفت از بهترین ها بودنند و آموزش نیز برای دوستانی که هیچ آشنایی نسبت به این علم نداشتن در همون روز انجام شد . لازم به ذکر است یکی از گروه هایی که همراه ما شرکت کرد هیچ کدام آشنایی به اورکلاک نداشتن ولی پس از آموزش 2 الی 3 ساعته دریا توانستند رکورد 4680 پردازنده 920 رو در کلاس cpuZ همراه با aircooling بزنند که خوب میدونید برای کسی که کلاً 3 ساعت آموزش داشته و هیچی بلد نبوده خیلیه پس باید این رفلکس رو در خودمون ببینیم و در ضمن از تیم دریا ممنون باشیم تا بیشتر در این زمینه برنامه ربزی کنند بلکه تیم کشورمان بهترین رکورد های جهانی رو به ثبت برسونه.

Bookmarks