با تشکر از شما اگه میشه بگید کلاسها در تهران حدودا کی بگزار میشه:give_rose:نقل قول:
با تشکر
Printable View
با تشکر از شما اگه میشه بگید کلاسها در تهران حدودا کی بگزار میشه:give_rose:نقل قول:
با تشکر
از روزی که فهمیدم مسابقه ای قرار هست برگزار بشه سعی کردم برای برگزاریش قدم + بردارم و خودمم هم حتماً شرکت کنم چراکه این مسابقات با هزینه های زیادی برگزار میشه در اینجا شرکت سود میکنه ولی شرکت کنندگان و اورکلاکر های ایرانی بیشتر سود میکنند ازین بابت باید از دریا کامپیوتر یا هر شرکت دیگه ای که پشتیبانی همچین مسابقاتی را میکنه تشکر کرد .
اما در کنارش میخوام یک انتقاد هم بکنم که امیدوارم سازنده واقع بشه :
مهم ترین مشکلی که در مسابقه به چشم میخوره نبود برنامه ریزی دقیق هست ! یعنی هنوز خود شرکت دریا کامپیوتر هم نمیدونه که کی ، کجا و ... میخواد برگزار کنه . این قضیه باعث میشه که شرکت کنندگان یک جوری حالت سر در گم داشته باشند . نمیدونند که کی روی برنامه حساب کنند ، کی تمرین کنند و ... .
به هر حال امیدوارم زمانی مسابقه برگزار بشه که بتونم شرکت کنم . :11():
صحبتی هم که با دوستان دارم این هست که قطعاً عیب توی هر برنامه ای هست ولی بهتر هست اگه عیب هاش را میگید حسن هاش را هم بگید که برگزار کنندگان مسابقات بیشتر راغب به برگزاری بشند . :1. (29):
سلام آقا من تهران برای کارگاه ثبت نام کردم تا حالا که خبری نشده نه زنگی نه ایمیلی
soroushes [at] gmail [dat] com
با تشکر از شرکت دریا کامپیوتر که این فرصت رو در اختیار تمام هم میهنان عزیزمان قرار داده تا در جهت پیشرفت این علم قدم بردارند و از همه بیشتر از دوست عزیزم آقای محسن ملک محمدی تشکر میکنم که تمام تلاش خودش رو در این زمینه نمود و از هیچ کاری دریغ نکرد .
قابل توجه دوستانی که فقط انتقاد میکنند چنین برنامه ای که امروز شما شاهد آن هستید جناب ملک محمدی (محسن عزیز) ار خیلی وقت پیش در صدد راه اندازی اون بوده و تا به حال تلاش های فراونی کرده تا تونسته این فرصت رو برای شما به عمل بیاره . به خاطر دارم 2 سال پیش که باهاش صحبت کردم توی فکر این روز و این برنامه ها بود و به حق که خوب توانست به عنوان عضوی از گروه دریا کامپیوتر هم در جهت پیشرفت این علم و پیشرفت شرکت عمل کند .
مسابقات در اصفهان به نحو احسن برگزار شد و به نظر من قطعاتی که در اختیار بچه ها قرار گرفت از بهترین ها بودنند و آموزش نیز برای دوستانی که هیچ آشنایی نسبت به این علم نداشتن در همون روز انجام شد . لازم به ذکر است یکی از گروه هایی که همراه ما شرکت کرد هیچ کدام آشنایی به اورکلاک نداشتن ولی پس از آموزش 2 الی 3 ساعته دریا توانستند رکورد 4680 پردازنده 920 رو در کلاس cpuZ همراه با aircooling بزنند که خوب میدونید برای کسی که کلاً 3 ساعت آموزش داشته و هیچی بلد نبوده خیلیه پس باید این رفلکس رو در خودمون ببینیم و در ضمن از تیم دریا ممنون باشیم تا بیشتر در این زمینه برنامه ربزی کنند بلکه تیم کشورمان بهترین رکورد های جهانی رو به ثبت برسونه.
با سلام ...
یادمه قرار بود توی پاییز این مسابقه برگزار بشه که نشد متاسفانه ...
بعد قرار شد توی 22 بهمن برگزار بشه که باز هم نشد ...
افرادی زیادی قطعاً پشیمون شدند از شرکت در این مسابقه اما با این حال با توجه به پیغام های زیادی که برای بنده ارسال شده که این مسابقه چی شد خواهشمندم از شرکت محترم دریا کامپیوتر که بالاخره تاریخ نهایی این مسابقه را مشخص کنید که حداقل افراد بدونند این مسابقه به تاریخ پیوست یا قراره برگزار بشه ....
پی نوشت : مورد بعدی که خیلی سوال میکنند کاربران کارگاه ها هست که بنده کاملاً از اون بی اطلاع هستم که آیا جاهایی مثل تهران برگزار شده یا خیر که امیدوارم اون موضوع را نیز دریا کامپیوتر مشخص کنه .
موفق باشید .:give_rose:
البته قصد توهين ندارم ولي فكر كنم اين مسابقه هم مثل خدماتشون باشه
زياد بهش دلخوش نكنيد
اگه كسي خبري چيزي از كلاس ها داره بگه لطفا