گزارش کارگاه اورکلاک اصفهان در سایت دریا کامپیوتر قرار گرفت :
http://www.daryacomputer.com/news-KargahOCEsfehan88.htm
گزارش کارگاه اورکلاک اصفهان در سایت دریا کامپیوتر قرار گرفت :
http://www.daryacomputer.com/news-KargahOCEsfehan88.htm
DARYA OC (16-11-09)
کاربر شهرسختافزار
گزارش کارگاه اورکلاک اصفهان در سایت دریا کامپیوتر قرار گرفت :
http://www.daryacomputer.com/news-KargahOCEsfehan88.htm
در جریان برگزاری فستیوال آموزشی اورکلاکینگ شرکت دریا کامپیوتر ، پس از استان آذربایجان شرقی ، این بار استان اصفهان میزبان و مقصد تیم آموزشی شرکت دریا کامپیوتر بود.
کارگاه های آموزشی اورکلاکینگ شرکت دریاکامپیوتر با حضور بیش از 100 نفر از مشتاقان و علاقمندان به حوزه سخت افزار و به خصوص دانش اورکلاکینگ در روزهای پنج شنبه و جمعه 21 و 22 آبان ماه طی چهار مرحله در هتل عالی قاپو اصفهان برگزار شد.
در جریان برگزاری این کارگاه ها هر یک از شرکت کنندگان در ابتدا با مبانی و اصول اورکلاکینگ آشنا شدند و سپس با سیستم های موجود مبتنی بر آخرین پلتفورم شرکت اینتل و مادربوردهای حرفه ای سری کوانتوم فورس شرکت فاکسکان که مخصوص اورکلاکرها طراحی شده است به صورت عملی اورکلاکینگ را تجربه کردند و در پایان نیز به شرکت کنندگان برتر که در آزمون عملی توانستند رکوردهای بالاتری را ثبت کنند جوایزی اهدا شد. همچنین افرادی که امتیازهای لازم را بدست آوردند موفق به کسب گواهینامه اورکلاکینگ از شرکت دریا کامپیوتر شدند.
سلام
خیلی هم خوب و خیلی هم ممنونیم .
ببینم این کلاس ها کی برگذار شد ما نفهمیدیم ؟ نه تماسی گرفته شد نه پیغامی نه صدایی نه بوقی !!!
مگه قرار نبود با متقاضی ها برای کلاس ها تماس بگیرن پس چی شد ؟
DARYA OC (16-11-09)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vandelin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تقریبا نزدیک به 100 نفر از ثبت نام کنندگان در این کارگاه ها شرکت کردند که دعوت از آنها هم به صورت تلفنی و هم از طریق ارسال دعتنامه الکترونیکی انجام شد و آن دسته ای که به هر دلیل تلفن خود را جواب نداند نهایتا 3 مرتبه با آنها تماس گرفته شده است پس به هیچ عنوان کسی از قلم نیفتاده مگر آنکه در ثبت نام خود شماره ای ثبت نکرده باشند که ... .
عضو VIP شهرسختافزار
والا ما که شرکت کردیم نه تماسی گرفته شد نه زنگی نه MisCall زده شد هر ساعت شبانه روز هم که زنگ میزدید بنده در خدمتتون بودم اما زنگی زده نشد ایمیل هم دریافت نکردم حالا بماند که وقت شرکت کردن هم نداشتم ولی تماسی هم گرفته نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DARYA OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
کاربر شهرسختافزار
ViViD جان اگر اشتباه نکنم شما ساکن اصفهان نیستید چرا که برنامه مربوط به استان اصفهان بود و تنها با ثبت نام کنندگان اصفهانی تمایس و ایمیل ارسال شده است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD (16-11-09)
با تشکر از شما اگه میشه بگید کلاسها در تهران حدودا کی بگزار میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DARYA OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
कभी हार
از روزی که فهمیدم مسابقه ای قرار هست برگزار بشه سعی کردم برای برگزاریش قدم + بردارم و خودمم هم حتماً شرکت کنم چراکه این مسابقات با هزینه های زیادی برگزار میشه در اینجا شرکت سود میکنه ولی شرکت کنندگان و اورکلاکر های ایرانی بیشتر سود میکنند ازین بابت باید از دریا کامپیوتر یا هر شرکت دیگه ای که پشتیبانی همچین مسابقاتی را میکنه تشکر کرد .
اما در کنارش میخوام یک انتقاد هم بکنم که امیدوارم سازنده واقع بشه :
مهم ترین مشکلی که در مسابقه به چشم میخوره نبود برنامه ریزی دقیق هست ! یعنی هنوز خود شرکت دریا کامپیوتر هم نمیدونه که کی ، کجا و ... میخواد برگزار کنه . این قضیه باعث میشه که شرکت کنندگان یک جوری حالت سر در گم داشته باشند . نمیدونند که کی روی برنامه حساب کنند ، کی تمرین کنند و ... .
به هر حال امیدوارم زمانی مسابقه برگزار بشه که بتونم شرکت کنم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صحبتی هم که با دوستان دارم این هست که قطعاً عیب توی هر برنامه ای هست ولی بهتر هست اگه عیب هاش را میگید حسن هاش را هم بگید که برگزار کنندگان مسابقات بیشتر راغب به برگزاری بشند . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
.D3VIL. (17-11-09), alireza_asol (17-11-09), Curtis (16-11-09), Labyrinth (16-11-09), Moein (16-11-09)
شرکت دریا کامپیوتر در راستای برنامه های علمی و اطلاع رسانی خود دوره های مقدماتی اورکلاکینگ را به صورت تئوری و عملی در نمایشگاه الکامپ تبریز برگزار کرد .
فناوران- این نمایشگاه که از تاریخ 1 مرداد به مدت 5 روز فعالیت خود را آغاز کرده بود، امسال شاهد حضور متفاوتی از شرکت دریاکامپیوتر بود. برخلاف سایر شرکت کنندگان در این نمایشگاه که عمدتاً به منظور معرفی و فروش محصولات خود حضور یافته بودندريا، دریاکامپیوتر با هدف افزایش سطح معلومات مخاطبان این نمایشگاه دوره مقدماتی اورکلاکینگ را از ساعت 18 الی 20 هر روز برگزار کرد که 100 نفر از بازدیدکنندگان برای حضور در این کلاس ها ثبت نام کردند. لازم به ذکر است که از میان آنها تنها 40 نفر موفق به کسب رتبه مورد نظر و دریافت گواهینامه از شرکت دریاکامپیوتر شدند. همچنین با توجه به استقبال قابل توجه شرکت کنندگان از این دوره ، درتاریخ 6 مرداد نیز دوره دیگری در آذرشهر و با همت نمایند ده دریاکامپیوتر برگزار شد.
به گفته مدیران این شرکت ، به دلیل استقبال کاربران و همچنین گسترش فرهنگ اورکلاکینگ در سطح کشور در صورت ثبت نام 30 نفر در هر شهرستان، این کلاس ها به صورت رایگان برگزار خواهد شد که علاقه مندان از طریق همین سایت می توانند برای حضور در این دوره ها ثبت نام کنند .
به نقل سایت دریا
DARYA OC (16-11-09)
راستش اطلاع رسانی خیلی بد بود 3شنبه برام ایمیل اومد برای 5شنبه و جمعه و البته حرفی از مسابقه و زمانش هم گفته نشد. و جالبترین چیز این همایش این بود که تو گزارش گفته شده گواهینامه دادن اما به رکورد 4.6 گیگاهرتز هم ندیدم چیزی غیر از جایزه بدن. بنده و هم گروهیام هم دوم شدیم با فرکانس 4.4 . حالا چه جوری میخوان مسابقه بذارن نمیدونم!!!
AMD>INTEL (15-11-09)
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shayan08 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در پست قبل نحوه اطلاع رسانی ذکر شد و در مورد شما نیز از این قاعده مستثنا نبوده است و با توجه به نظرات دوستان شرکت کننده و نظر به اینکه کارگا ه ها در مرکز شهر برگزار شد لذا مشکل خاصی برای حظور دوستان وجود نداشته است علاوه بر اینکه کارگاه ها در 4 نوبت برگزار شد ودوستان به انتخاب خود در یک نوبت شرکت می کردند.
منظور از اعطا گواهینامه بدین معنا نیست که در پایان کارگاه ها همان لحظه به دوستان گواهینامه اعطا شود چرا که اگر قرار بر این بود باید گواهنامه هایی از پیش طراحی و به همه دوستان اعطا می شد که خوب در این صورت از ارزش کار کاسته می شد .
گواهینامه شرکت کنندگان به آدرس این عزیزان ارسال می شود
بنده قصد جسارت نداشته و به شما دوست عزیز هم یک پیشنهاد کاملا دوستانه دارم که با توجه به اینکه در کارگاه ها حضور داشتید سعی نکنید تنها به کاستی ها توجه کنید با تمام این توصیفات در اینکه هر کاری که انجام می شود عیبی وجود دارد شکی نیست و منصفانه است که کاستی ها را در برابر خوبی ها و محاسن یک عمل به یکجا ببینیم .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks