تفاوت عمده ایکس 5 با مدلهای بالاتر اینه که توی مدلهای بالاتر از اکرلیک در بدنه کیسها استفاده شده که خیلی به قشنگی کیسها کمک میکنه . من هم با استفاده از اکرلیک 2 میلیمتری وجا به جایی با قسمت پلاستیکی یکی از دربهای کیس باعث دیده شدن قطعات داخل کیس شدم البته کیس ایکس 5 یه فن بزرک 20 سانتی داره که باید راه ورودی هوا براش درست میکردم DSC00385.JPG
واما داخل کیس یک اصل در مودینگ رنگها هستند من برای استفاده از این اصل تلاش کردم تنوع رنگهارو از بین ببرم برای این کار سعی کردم تا حد امکان از رنگهای سیاه - قرمز و سبز استفاده کنم و با رنگ قرمز دی وی دی رایتر و قسمتی از ایر کولینگم رو رنگ امیزی کردم وبا رنگ سیاه قسمتهایی از ایر کولینگ رو رنگ کردم و از لامپهای ال ای دی قرمز در گوشه های داخلی کیس استفاده کردم تا نمای زیبایی از داخل کیس دیده بشه . واما پاور : فکر میکنم دوستان با من موافق باشند که پاور گرین یکی از بهترین پاورهای ایران هستش ولی وقتی داخل کیسهای جدید قرار میگیره که هم پایین کیسها هستش و هم به دلیل استفاده از اکرلیک داخل کیس دیده میشه هیچ نمایی از پاور وجود نداره و فقط یک باکس سیاه دیده میشه برای بهبود من با همون رنگ سبز فیروزه ای روی پاو نام و علامت تجاری شرکت گرین رو رنگ امیزی کردم به نظر خودم از قبل بهتر شدهاز طرفی خالی بودن کنار پاور هست که چون داخل همین مسابقه عنوان شده به احترام کسی که از من زودتر عکسشو فرستاده از کنارش می گذرمDSC00401.JPG
و در انتها باید به این نکته اشاره کنم که برای نمای بهتر و دیده نشدن خط برش اکرلیک یک نوار با رنگ سیاه دور خط برش نصب کردم (لیست قطعات اسمبل در صفه اول موجود است ) با اجازه از بزرگان اسم این کیس رو گذاشتم ( جهنم سرد ) DSC00381.JPG
Bookmarks