مشاهده شد . در مورد اسمبل کردن قطعات سخت افزاری کامپیوتر موقع وصل سیمهای کلیدهای پاور و ری استارت و پاور ال ای دی و غیره مشکل دارم .
کاربر شهرسختافزار
مشاهده شد . در مورد اسمبل کردن قطعات سخت افزاری کامپیوتر موقع وصل سیمهای کلیدهای پاور و ری استارت و پاور ال ای دی و غیره مشکل دارم .
|
|
कभी हार
دوستان عزیز در بخش کیس و پاور سوالتون را مطرح کنید لطفاً ، اینجا تاپیک اختصاصی مسابقه است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javad150 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان کارتون عالیه ، کم کم داریم به آخرای مسابقه نزدیک میشیم ، 2 تا جایزه خوب داریم که میخوایم تقدیمتون کنیم و منتظر اسمبل های هر چه بیشتر شما عزیزان همچنان هستیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
با سلام به همه دوستان و خسته نباشید به همه کسانی که دارن رو کیس گرینشون کار میکنن.
تمامی تغییراتی اعمال اعمال شده روی کیسکار خودم هست و کپی برداری از طرح کیس شخص خواصی نمی باشد.
کارت های گرافیک رو با شبرنگ مشکی و قرمز مودینگ کردم که طرحش کپی برداری از سری 700 انویدیا می باشد.
کلیه کابل هایی که بصورت Sleeve مشاهده میکنید رو خودم بصورت دستی درست کردم اگر خواستید عکس مراحل کار رو براتون up میکنم.
شاید بعضی از دوستان ندونن که کابل Sleeve یعنی چی؟کابل Sleeve یا همون کابل ابریشمی نسوز همون کابل هایی هست که به رنگ قرمز و مشکی برای 24پین مادربورد,برق SATA و برق 6پین کارت های گرافیک استفاده شده.
طلق شیشه ای پنجره کیس خیلی شلوغ بود به همین خاطر تصمیم گرفتم طلق رو بدون هیچ شکاف و جای فنی تغییر بدم که در تصاویر زیر می تونید مشاهده کنید.
به علت بالا بودن ظرفیت عکس ها نتونستم عکس ها رو در اپلود سنتر خود سایت اپلود کنم بیشتر از 3mb رو اجازه نمیده up به همبن خاطر مجبور شدم در یه جای دیگه up کنم.
با ارزوی موفقیت به همه دوستان شرکت کننده مهدی حیدرپور.
مشخصات سخت افزاری کیس:
case:Green Predator x9
Power:Greed 1235w silver
Mainboard:Asruck P67 Fatality1 Professional
CPU:Intel Core i7 2600K
Memory:Crosair Vengeance 4*4 16GB 1600 mhz
VGA: EVGA GTX 560Ti SLi
HDD:Western Digital Caviar Black 1TB
ODD: Samsung SH224
Water Cooling:Termaltake Tribe VX
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط gnbbaker در تاریخ 11-05-13 انجام شده است
.SouSHIanT. (22-06-13), alksdj (11-05-13), Behzad Tak (21-05-13), ganboo (11-05-13), lorn (13-05-13), mahdi-lion (11-05-13), metall_hero (12-05-13), momo000000 (11-05-13), oktay50000 (11-05-13), p.x (14-05-13), PUMAOC (11-05-13), REd30b (11-05-13), Rezasam1 (12-05-13), Shahryar (10-05-13), smrbh (11-05-13), STUXNET (12-05-13)
کاربر شهرسختافزار
اگه رای گیری باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gnbbaker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رای من قطعا این کیس هست
واقعا جای تحسین داره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Leopard
معین جان واقعا آفرین با توجه به امتیازات بخش های مختلف و عمل کرده شما بنده فکر می کنم شما برنده این مسابقه باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش یه توضیح در باره ی ساخت کابل ها حتما بده با عکس مطمئنا تاثیر داره توضیح شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gnbbaker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
انشاالله بعد مسابقه یه وقت میزارم کلا توضیح میدم تا دوستان هم بتونن از این کابل ها برای خودشون درست کنن.
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون زیبا بود
gnbbaker (11-05-13)
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
مشخصات سیستم:
CPU: AMD PhenomII 1090T BE
Main :ASUS M4A77T/USB3
Ram : 2*2 G SuperTalent
VGA: EVGA GTX 460
Power : Green 685B
Case: Green X6
H.D.D:1T Seagate
CPU Cooler : Deepcool Ice Wind Pro
آخرین ویرایش توسط mjf در تاریخ 13-05-13 انجام شده است
امام علی (علیه السلام) می فرمایند:
- هرکه از غیر راه حلال مالی به دست آرد، آن را در غیر جای خود مصرف کند.
- هرکه بدان چه خدا قسمتش کرده خرسند باشد، بر آنچه که در دست دیگری است غمگین نگردد.
http://heyatolhossein.ir
कभी हार
یک هفته تا پایان ... !
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
اقا شهریار من بالا تو شناسنامه کیس وقتی داشتم می نوشمتمش به جای GNBBAKER فقط BAKER نوشتم GNB پیشوند کلنمه تو استیم گیم نت بازیکده به همین خاطر خودم GNB ننوشتم اینو پرسیدم ببینم ایا مشکلی بعدا پیش نیاد؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks