پاسخ: مسابقه نوروزی اسمبلینگ سبز به مناسبت نوروز 1392 !
با سلام به همه دوستان و خسته نباشید به همه کسانی که دارن رو کیس گرینشون کار میکنن.
تمامی تغییراتی اعمال اعمال شده روی کیسکار خودم هست و کپی برداری از طرح کیس شخص خواصی نمی باشد.
کارت های گرافیک رو با شبرنگ مشکی و قرمز مودینگ کردم که طرحش کپی برداری از سری 700 انویدیا می باشد.
کلیه کابل هایی که بصورت Sleeve مشاهده میکنید رو خودم بصورت دستی درست کردم اگر خواستید عکس مراحل کار رو براتون up میکنم.
شاید بعضی از دوستان ندونن که کابل Sleeve یعنی چی؟کابل Sleeve یا همون کابل ابریشمی نسوز همون کابل هایی هست که به رنگ قرمز و مشکی برای 24پین مادربورد,برق SATA و برق 6پین کارت های گرافیک استفاده شده.
طلق شیشه ای پنجره کیس خیلی شلوغ بود به همین خاطر تصمیم گرفتم طلق رو بدون هیچ شکاف و جای فنی تغییر بدم که در تصاویر زیر می تونید مشاهده کنید.
به علت بالا بودن ظرفیت عکس ها نتونستم عکس ها رو در اپلود سنتر خود سایت اپلود کنم بیشتر از 3mb رو اجازه نمیده up به همبن خاطر مجبور شدم در یه جای دیگه up کنم.
با ارزوی موفقیت به همه دوستان شرکت کننده مهدی حیدرپور.
مشخصات سخت افزاری کیس:
case:Green Predator x9
Power:Greed 1235w silver
Mainboard:Asruck P67 Fatality1 Professional
CPU:Intel Core i7 2600K
Memory:Crosair Vengeance 4*4 16GB 1600 mhz
VGA: EVGA GTX 560Ti SLi
HDD:Western Digital Caviar Black 1TB
ODD: Samsung SH224
Water Cooling:Termaltake Tribe VX
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
3 :تعداد فایل پیوست
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
مشخصات سیستم:
CPU: AMD PhenomII 1090T BE
Main :ASUS M4A77T/USB3
Ram : 2*2 G SuperTalent
VGA: EVGA GTX 460
Power : Green 685B
Case: Green X6
H.D.D:1T Seagate
CPU Cooler : Deepcool Ice Wind Pro
اقا شهریار من بالا تو شناسنامه کیس وقتی داشتم می نوشمتمش به جای GNBBAKER فقط BAKER نوشتم GNB پیشوند کلنمه تو استیم گیم نت بازیکده به همین خاطر خودم GNB ننوشتم اینو پرسیدم ببینم ایا مشکلی بعدا پیش نیاد؟
یه نکته هم من بگم
لطفاً هر کدوم از کیس ها که شناسنامه ندارن یا شناسنامه شون مشکل داره رو توی تاپیک اول اسمش رو بزارید تا بعداً مشکلی پیش نیاد
با تشکر
درود
یک سوال؟
نوع قطعات بسته شده داخل کیس ملاک برای انتخاب هست یا نه؟فقط زیبایی و نحوه اسمبل مهمه؟
نقل قول:
یه نکته هم من بگم
لطفاً هر کدوم از کیس ها که شناسنامه ندارن یا شناسنامه شون مشکل داره رو توی تاپیک اول اسمش رو بزارید تا بعداً مشکلی پیش نیاد
با تشکر
بعد از اتمام مسابقه ، کلیه عزیزانی که مشکل دارند پیغام داده میشه تا شناسنامه و ... را تکمیل کنند تا خدای نکرده به دلیل نداشتن شناسنامه حق کسی ضایع نشه در وحله اول ...
نقل قول:
اقا شهریار من بالا تو شناسنامه کیس وقتی داشتم می نوشمتمش به جای GNBBAKER فقط BAKER نوشتم GNB پیشوند کلنمه تو استیم گیم نت بازیکده به همین خاطر خودم GNB ننوشتم اینو پرسیدم ببینم ایا مشکلی بعدا پیش نیاد؟
مشکلی نیست عزیز .
نقل قول:
درود
یک سوال؟
نوع قطعات بسته شده داخل کیس ملاک برای انتخاب هست یا نه؟فقط زیبایی و نحوه اسمبل مهمه؟
معیار های انتخاب بهترین اسمبل :
- نوآوري در اسمبلینگ یا اعمال تغییرات در ساختار (مودینگ ) – 35 درصد
- زیبایی اسمبل – 30 درصد
- کیفیت و نورپردازي مناسب عکس – 20 درصد
- شرح اسمبل - 15 درصد
درود .
دوستان گرامی بعد از مودینگی که انجام دادم عکسهای جدید و توضیحات را خدمت شما عرضه میکنم
سیستم - داخل یک کیس معمولی ( قبل از خرید x5 ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
و این هم اسمبل مود شده بنده موردی که تو این تصویر جلب توجه میکنه نوشته روی کیسه . به نظرم روی این کیس فضای زیادی هست که گرین میتونه برای زیبایی و تبلیغ ازش استفاده کنه . من از یه رنگ متضاد که سبز فیروزه ای هست استفاده کردم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تفاوت عمده ایکس 5 با مدلهای بالاتر اینه که توی مدلهای بالاتر از اکرلیک در بدنه کیسها استفاده شده که خیلی به قشنگی کیسها کمک میکنه . من هم با استفاده از اکرلیک 2 میلیمتری وجا به جایی با قسمت پلاستیکی یکی از دربهای کیس باعث دیده شدن قطعات داخل کیس شدم البته کیس ایکس 5 یه فن بزرک 20 سانتی داره که باید راه ورودی هوا براش درست میکردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
واما داخل کیس یک اصل در مودینگ رنگها هستند من برای استفاده از این اصل تلاش کردم تنوع رنگهارو از بین ببرم برای این کار سعی کردم تا حد امکان از رنگهای سیاه - قرمز و سبز استفاده کنم و با رنگ قرمز دی وی دی رایتر و قسمتی از ایر کولینگم رو رنگ امیزی کردم وبا رنگ سیاه قسمتهایی از ایر کولینگ رو رنگ کردم و از لامپهای ال ای دی قرمز در گوشه های داخلی کیس استفاده کردم تا نمای زیبایی از داخل کیس دیده بشه . واما پاور : فکر میکنم دوستان با من موافق باشند که پاور گرین یکی از بهترین پاورهای ایران هستش ولی وقتی داخل کیسهای جدید قرار میگیره که هم پایین کیسها هستش و هم به دلیل استفاده از اکرلیک داخل کیس دیده میشه هیچ نمایی از پاور وجود نداره و فقط یک باکس سیاه دیده میشه برای بهبود من با همون رنگ سبز فیروزه ای روی پاو نام و علامت تجاری شرکت گرین رو رنگ امیزی کردم به نظر خودم از قبل بهتر شده
از طرفی خالی بودن کنار پاور هست که چون داخل همین مسابقه عنوان شده به احترام کسی که از من زودتر عکسشو فرستاده از کنارش می گذرم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
و در انتها باید به این نکته اشاره کنم که برای نمای بهتر و دیده نشدن خط برش اکرلیک یک نوار با رنگ سیاه دور خط برش نصب کردم (لیست قطعات اسمبل در صفه اول موجود است ) با اجازه از بزرگان اسم این کیس رو گذاشتم ( جهنم سرد ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]