پاسخ: مسابقه نوروزی اسمبلینگ سبز به مناسبت نوروز 1392 !
با سلام دوستان خوب کیس بنده هم کاملا اماده هست البته 95 درصد :
در ابتدا باید از شرکت سخت افزار ایرانیان (Iranian Hardware Group ) تشکر کنم به خاطر در اختیار گذاشتن کیس و یک سری از قطعات سخت افزاری ...
کیس انتخاب شده گرین گلاکسی استوک بود به دلیل مشکلات اولیه ای که کیس داشت متاسفانه بنده عکس از اون در حالت خام تهیه نکردم
این کیس شاید میشه گفت جز اولین کیس با شاسی الومینیوم در بازار بود و هنوز از طراحی هایی مثل پاور در پایین یا واتر کولینگ خبری نبود!! به خاطر همین موضوع من مجبور به تغییرات زیادی در اون شدم ابتدا نیاز بود کاملا کاور روی کیس از اون جدا بشه و به خوب حسابی نیاز به تمیز کاری داشت ...
بعد از شست و شوی کامل کیس و تمیز کاری های بدنه اون وقت پیاده سازی اولین تغییر در کیس بود در همین منظور استفاده از CNC به دلیل هزینه های زیاد اون مقرون به صرفه نبود به خاطر همین از پلکسی های رنگی استفاده شد که تقریبا همون کارایی رو داشت با قیمت و هزینه و صرفه وقت بسیار کمتر برای این کار من از مخفف اسم گروه سخت افزار ایرانیان استفاده کردم که به IHG خلاصه می شد
از جایی که کیس گلاکسی خودش دارای دو فن هست یکی در جلو و یکی در پشت کیس و یک فن بزرگ روی درب کیس و استفاده از شاسی الومینیومی دارای شاسی و فضای داخلی با دمای پایین هست و خوب با توجه به تغییر نوع کیس ها برش هایی در سقف کیس ایجاد شد برای نصب دو عدد فن 12 سانتی و خروجی بیشتر دما از سقف کیس
خوب به سراغ شاسی که برگردیم من اول تصمیم داشتم به دلیل علایق شخصی از رنگ ابی استفاده کنم به همراه رنگ سفید اما به دلیل اینکه حیف شاسی زیبای این کیس بود به همین خاطر با توجه به رنگ مشکی وجود رنگ ضد در کنار اون بسیار باعث زیبایی میشد به همین خاطر انتخاب رنگ نارنجی شاید بسیار جذاب بود به همین خاطر شاسی الومینیوم اون رو کاملا رنگ کردیم و تبدیل به یک شاسی نارنجی رنگ شد و بعد از اون موقع نصب قسمت فوقانی این کیس رسیده بود
یک موضوع مهم این هست که کیس های مربوط به سال های 2000 تا 2006 دارای پنل در پشت سینی نیستند و تمامی کابل هایی این کیس از داخل کیس می بایستی رد بشه به خاطر همین موضوع این کار باعث میشه که اسمبل کردن این کیس ها با توجه به معلوم بودن کابل هایی اون زیبایی خیلی زیادی نداشته باشه
برای این موضوع می شد از خیلی از وسائل خاص استفاده کرد اما من از اونجایی که هدف ارزان ترین راه ها و ساده ترین اون ها بود به سراغ داکت ها رفتن استفاده از داکت 2 در کیس باعث میشد تمامی کابل ها رو بشه به راحتی از داخل اون رد کرد و زیبایی کیس رو دوچندان کرد البته به دلیل اینکه کابل ها به دلیل شدت جریان احتمال گرم شدن دارن یک تغییر کوچک در ساختار داکت دادم
بعد از اون داکت کاملا همرنگ شاسی کیس شد و برای قرار گرفتن در کیس کاملا اماده شد
برای دو دریچه ای که در سقف شاسی ایجاد شده بود با استفاده از پنل های محافظی که روی خود کیس بودند و رنگ شده بودند تزیین شدند این کار هم باعث زیبایی شد هم باعث محافظت از دست یا هر شی دیگری برای ورود به کیس
یکی از چالش های دیگه نصب پنل جدید بود که خوشبختانه با استفاده از ایجاد دریچه هایی برای رد شدن نور از اون این کار هم با موفقیت پشت سر گذاشته شداما یکی از مهم ترین قسمت ها قسمت ها الکترونیکی این کیس بود استفاده از یک پنل اختصاصی برای خاموش روشن کردن و کنترل کردن تمامی وسائل جدید استفاده شد در کیس خوب من از 4 فن در این کیس استفاده کردم دو فن به رنگ نارنجی و دو فن معمولی که در سقف کیس استفاده شده بود و از فن هایی که روی خود بدنه کیس بود جایگزین شده بود و همچنین کنترل LED هایی که در پنل جلوی کیس در کنار درب کیس و در پشت مادربورد نصب شده بود به همین خاطر نیاز به یک کنترل کننده کاملا حس میشد به همین خاطر یک پنل 5 کلیده در جلوی کیس تهیه شد که با توجه به برقی که به صورت مشترک برای اون در نظر گرفته شده بود امکان کنترل تمامی وسائل اضافه شده با این کیس رو امکان پذیر می کرد
دو پیچ در دو طرف باعث فیکس شدن این کنترل پنل میشه البته یکی از دوستان لطف کردن و می خواستن قدرت استقامت رو تست کنند که اون شکستگی زیبا رو می بینید که بنده به عنوان خاطره گذاشتم این شکستگی باشه
استفاده از نوار ای ای دی بر روی سینی مادربورد برای ایجان High Light استفاده از نوار LED در پنل جلویی برای روشن کردن ارم IHG و همچنین استفاده از LED برای درب کیس باعث زیبایی بخشیدن چندین برابر به کیس شد.
به دلیل استفاده از واتر کولینگ و خوب مادربورد سوکت 2011 نیاز به ساخت یک بست 2011 داشتم که اون هم با یک شاسی قاب عکاسی به قیمت 500 تومان اماده شد و خوب بعد از اینکه رنگ اون کاملا به رنگ نارنجی تغییر کرد
استفاده از رادیاتور واتر کولینگ در پشت کیس و بسته شدن کامل اون به بدنه باعث شد همانند Hybrid Cooling های جدید هم بشه از امکانات خنک کنندگی هم از فضای کم استفاده کرد البته برای این کار می بایستی محفظه ای از پنل پشت کیس اشغال میشد پمپ و مخزن واتر کولینگ در محفظه فلاپی رام به دلیل بی استفاده بودن این مکان جاسازی شد و این کار شاید باعث شد از حداقل فضا بهترین کارایی رو بشه برد
بعد از اون وقت به شروع کار شد و بستن یا اسمبل کردن قطعات سیستم از اونجایی که قرار بر این شد که این کیس برای همیشه به عنوان نمایش در کیس مورد نظر استفاده بشه به همین دلیل از قطعات سوخته یا نیم سوز در اسمبل کردن این کیس استفاده شد
MB Asrock X79
Cpu 3930K DOA
Ram Gail 6*4Gb 1600
VGA GTX 480
یکی از دلایل انتخاب قطعات همخانی کامل با کیس مود شده بود در ادامه به تعدادی عکس نظر شما رو جلب می کنم
اما این عکس شاید یکی از زیبا ترین عکس هایی بود که من از این کیس گرفتم اما انعکاس اون بر روی پارکت همانند رنگ اتش رو یاداوری می کنه
اما از اونجایی که درب کیس رو تغییراتی درش ایجاد کردم اون هم جایگزینی فن بزرگ و ایجاد یک دریچه جدید برای دیده شدن هارد های درون کیس برای زیبایی بیشتر استفاده از پلکسی شفاف به همراه یک نوشته که نام کاربری خود من هست برای یادگاری از جمله دیگر کار های انجام شده برای این کیس هست در زیر می تونید مراحل نصب اون رو مشاهده کنید
منتظر عکس هایی پایانی باشید
موفق باشید معین
نقل قول:
با سلام به همه دوستان و خسته نباشید به همه کسانی که دارن رو کیس گرینشون کار میکنن.
تمامی تغییراتی اعمال اعمال شده روی کیسکار خودم هست و کپی برداری از طرح کیس شخص خواصی نمی باشد.
کارت های گرافیک رو با شبرنگ مشکی و قرمز مودینگ کردم که طرحش کپی برداری از سری 700 انویدیا می باشد.
کلیه کابل هایی که بصورت Sleeve مشاهده میکنید رو خودم بصورت دستی درست کردم اگر خواستید عکس مراحل کار رو براتون up میکنم.
شاید بعضی از دوستان ندونن که کابل Sleeve یعنی چی؟کابل Sleeve یا همون کابل ابریشمی نسوز همون کابل هایی هست که به رنگ قرمز و مشکی برای 24پین مادربورد,برق SATA و برق 6پین کارت های گرافیک استفاده شده.
طلق شیشه ای پنجره کیس خیلی شلوغ بود به همین خاطر تصمیم گرفتم طلق رو بدون هیچ شکاف و جای فنی تغییر بدم که در تصاویر زیر می تونید مشاهده کنید.
به علت بالا بودن ظرفیت عکس ها نتونستم عکس ها رو در اپلود سنتر خود سایت اپلود کنم بیشتر از 3mb رو اجازه نمیده up به همبن خاطر مجبور شدم در یه جای دیگه up کنم.
با ارزوی موفقیت به همه دوستان شرکت کننده مهدی حیدرپور.
مشخصات سخت افزاری کیس:
case:Green Predator x9
Power:Greed 1235w silver
Mainboard:Asruck P67 Fatality1 Professional
CPU:Intel Core i7 2600K
Memory:Crosair Vengeance 4*4 16GB 1600 mhz
VGA: EVGA GTX 560Ti SLi
HDD:Western Digital Caviar Black 1TB
ODD: Samsung SH224
Water Cooling:Termaltake Tribe VX
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگه رای گیری باشه
رای من قطعا این کیس هست
واقعا جای تحسین داره
:love:
خیلی عالی شده معین جان کاش رنگش رو نظامی میزدین با مادربرد ست بشه
اصل کارو شما کردین خیلی حال کردم فکر نمیکردم تو ایران کسی بازسازی کیس انجام بده
:love:
معین جان واقعا آفرین با توجه به امتیازات بخش های مختلف و عمل کرده شما بنده فکر می کنم شما برنده این مسابقه باشید :11():
نقل قول:
با سلام به همه دوستان و خسته نباشید به همه کسانی که دارن رو کیس گرینشون کار میکنن.
تمامی تغییراتی اعمال اعمال شده روی کیسکار خودم هست و کپی برداری از طرح کیس شخص خواصی نمی باشد.
کارت های گرافیک رو با شبرنگ مشکی و قرمز مودینگ کردم که طرحش کپی برداری از سری 700 انویدیا می باشد.
کلیه کابل هایی که بصورت Sleeve مشاهده میکنید رو خودم بصورت دستی درست کردم اگر خواستید عکس مراحل کار رو براتون up میکنم.
شاید بعضی از دوستان ندونن که کابل Sleeve یعنی چی؟کابل Sleeve یا همون کابل ابریشمی نسوز همون کابل هایی هست که به رنگ قرمز و مشکی برای 24پین مادربورد,برق SATA و برق 6پین کارت های گرافیک استفاده شده.
طلق شیشه ای پنجره کیس خیلی شلوغ بود به همین خاطر تصمیم گرفتم طلق رو بدون هیچ شکاف و جای فنی تغییر بدم که در تصاویر زیر می تونید مشاهده کنید.
به علت بالا بودن ظرفیت عکس ها نتونستم عکس ها رو در اپلود سنتر خود سایت اپلود کنم بیشتر از 3mb رو اجازه نمیده up به همبن خاطر مجبور شدم در یه جای دیگه up کنم.
با ارزوی موفقیت به همه دوستان شرکت کننده مهدی حیدرپور.
مشخصات سخت افزاری کیس:
case:Green Predator x9
Power:Greed 1235w silver
Mainboard:Asruck P67 Fatality1 Professional
CPU:Intel Core i7 2600K
Memory:Crosair Vengeance 4*4 16GB 1600 mhz
VGA: EVGA GTX 560Ti SLi
HDD:Western Digital Caviar Black 1TB
ODD: Samsung SH224
Water Cooling:Termaltake Tribe VX
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
داداش یه توضیح در باره ی ساخت کابل ها حتما بده با عکس مطمئنا تاثیر داره توضیح شما :give_rose:
انشاالله بعد مسابقه یه وقت میزارم کلا توضیح میدم تا دوستان هم بتونن از این کابل ها برای خودشون درست کنن.
MAMNONAM AZ KHADEMATE KHOBETOON:great:
وای وای....قراره با کارت جدیدم چندتا عکس جدید براتون بزارم...
منتظرم باشید
:lol:COMING SOON:lol:
4 :تعداد فایل پیوست
سلام من از توی کیسم عکس خوب گرفتمم که متاسفانه هر چی گشتم پیدا نکردم پاک شده بود خیلی خوب بود واسه همین این اسمبل رو گذاشتم من تعجب میکنم بعضی از دوستان کابل های صدا رو چطوری نصب میکنن که هیچی دیده نمیشه اخه اصلا نمیشه
باید یه عکس با کیفیت بالا از داخل کیسشون بذارن به نظر من
من کیس رو تقریبا برج 1 همین سال اسمبل کردم
CPU : 1100T
MIAN -GIGA
RAM :Corsair ddr3 16004 GIG
HARD 500 MAXTOR
CASE : FALCON Green
POWER: GREEN 785 W
VGA : 6870 SAPHPIRE
نکته مهم نور لیزری جلو کیس رو خاموش کردم چون چشمم رو میزد این هم نکته اخلاقی کیس از دید من
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگه امری بود در خدمت هستیم
نقل قول:
انشاالله بعد مسابقه یه وقت میزارم کلا توضیح میدم تا دوستان هم بتونن از این کابل ها برای خودشون درست کنن.
دوست عزیز ضمن تبریک به خاطر کار خوبتون ...
میخواستم خدمتتون عرض کردم که عکس هاتون را حتماً در آپلود سنتر عکس شهر سخت افزار یا انجمن آپلود کنید .
دوستان منتظر کار های خوبتون در روز آخر مسابقه هستیم ... :yes:
ممنون :give_rose:
اپلود سنتر بیشتر از 3mb اپلود نمیکنه مجبورم جای دیگه اپ کنم کیفیت عکس ها رو اوردم پایین بازم نشد لطفا راهنمایی کنین تا به خاطر یه سرور اپلود مشکلی برای شرکت کردن من در مسابقه پیش نیاد. ممنون می شوم زود پاسخ دهید.