پاسخ: مسابقه نوروزی اسمبلینگ سبز به مناسبت نوروز 1392 !
با سلام به همه دوستان و خسته نباشید به همه کسانی که دارن رو کیس گرینشون کار میکنن.
تمامی تغییراتی اعمال اعمال شده روی کیسکار خودم هست و کپی برداری از طرح کیس شخص خواصی نمی باشد.
کارت های گرافیک رو با شبرنگ مشکی و قرمز مودینگ کردم که طرحش کپی برداری از سری 700 انویدیا می باشد.
کلیه کابل هایی که بصورت Sleeve مشاهده میکنید رو خودم بصورت دستی درست کردم اگر خواستید عکس مراحل کار رو براتون up میکنم.
شاید بعضی از دوستان ندونن که کابل Sleeve یعنی چی؟کابل Sleeve یا همون کابل ابریشمی نسوز همون کابل هایی هست که به رنگ قرمز و مشکی برای 24پین مادربورد,برق SATA و برق 6پین کارت های گرافیک استفاده شده.
طلق شیشه ای پنجره کیس خیلی شلوغ بود به همین خاطر تصمیم گرفتم طلق رو بدون هیچ شکاف و جای فنی تغییر بدم که در تصاویر زیر می تونید مشاهده کنید.
به علت بالا بودن ظرفیت عکس ها سه عکس اخری رو نتونستم در اپلود سنتر خود سایت اپلود کنم.
با ارزوی موفقیت به همه دوستان شرکت کننده مهدی حیدرپور.
مشخصات سخت افزاری کیس:
case:Green Predator x9
Power:Greed 1235w silver
Mainboard:Asrock P67 Fatality1 Professional
CPU:Intel Core i7 2600K
Memory:Crosair Vengeance 4*4 16GB 1600 mhz
VGA: EVGA GTX 560Ti SLi
HDD:Western Digital Caviar Black 1TB
ODD: Samsung SH224
Water Cooling:Termaltake Tribe VX
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با سلام
از اونجایی که چند ساعت بیشتر به پایان مسابقه نمونده عکس هایی نهایی رو قرار میدم البته متاسفانه تعدادی هارد قرار بود به دست من برسه که متاسفانه نشد !!!
تمامی عکس ها در منزل توسط شخص خود من گرفته شده بابت کیفیت اون ها به دلیل نداشتن سافت باکس ببخشید و هیچ کدام از عکس ها توسط فتوشاپ ادیت نشده هستند و فایل خام اپلود شده است بعد از مسابقه انشاا... با عکس های ادیت شده در خدمت دوستان هستم
در پایان جا داره از مجموعه سخت افزار ایرانیان تشکر ویژه ای رو داشته باشم این کیس هم به اون ها تقدیم میشه تا برای همیشه در ویترین شرکت برای نمایش به عموم قرار بگیره
همچنین از شهر سخت افزار و شهریار عزیز و شرکت اینده سیما(سیاره سبز) بابت برگزاری مسابقه و به چالش کشیدن تمامی ما دوستان صرف نظر از مسابقه بودن اون میبایستی تشکر ویژه ای داشت
از تمامی دوستان هم که در این تاپیک شرکت کردند باید تشکر کرد واقعا لذت بردم از بسیاری از کیس هایی زیبایی که طراحی کردند
موفق و پیروز باشید
معین
سلام دوستان ...
قبل از هر چیز تشکر میکنیم از حضورت عالی یکایک شما عزیزان ، چه اونایی که با کیس های مود شده شرکت کردند و چه اونایی که تنها از سیستمشون عکس گرفتند و گذاشتند . مطمئناً جو بسیار خوب و زیبایی را حاکم کردید ... :yes:
اما اصل ماجرا ! مسابقه به در خواست شرکت آینده سیما ( گرین ) و تعداد زیادی از شرکت کنندگان و کاربران به مدت یک ماه دیگه تمدید میشه تا شما عزیزان فرصت بیشتری برای بهبود کار هاتون یا شرکت در مسابقه داشته باشید .
نکته مهم : در صورتی که کیس هاتون شناسنامه نداره ، حتماً یک تصویر با نام کاربریتون ، نوشتن تاریخ و نام شهر سخت افزار با کیستون بگیرید تا در داوری نهایی بررسی بشه کارتون .
شاد باشید . :give_rose:
با این حال ما جایزه رو نمیبریم...:cry:
نقل قول:
با این حال ما جایزه رو نمیبریم...:cry:
اولاً که مسابقه دو تا جایزه داره و شایدم بیشتر !!
و مسئله بعدی اینکه چرا ؟ ما هنوز هیچ نظر داوری ای روی کیس ها نکردیم و منتظر باشید نکات زیادی را مد نظر قرار خواهیم داد .
خوب شد یک ماه اضافش کردید
من کارت جدیدم بیاد بعد دوبار عکس بندازم...
ولی خداییش دوستان کارشون حرف نداره...:give_rose::1. (5):
ایا امتیاز کسی که بصورت انفرادی در مسابقه شرکت کرده رو با کسی که از طرف یک شرکت بزرگ شرکت کرده یکی قرارمی دهید؟
نقل قول:
ایا امتیاز کسی که بصورت انفرادی در مسابقه شرکت کرده رو با کسی که از طرف یک شرکت بزرگ شرکت کرده یکی قرارمی دهید؟
عزیز میشه منظورتونو بیشتر توضیح بدید ؟
اقا شهریار منظورم اینه که منی که خودم به تنهایی این کارو کردم رو با کسی که از طرف یک شرکت ساپورت شده و تونسته هر قطعه ای رو که می خواد تهیه کنه یکی حساب می کنید (در امتیاز بندی)یعنی به عبارتی یک شرکت بیاد اسپانسر شخص خواصی بشه و بیاد در مسابقه شرکت کنه ولی منی که به تنهایی و در یک شهرستان کوچیک که هیچ امکاناتی نیست و همه کارارو خودم به تنهایی انجام دادم رو یکی حساب می کنید؟ البته سوء تفاهم نشه و کاربری که از طرف شرکت ihg یا گروه لیون کامپیوتر که مدیرش اقای حسینیه و برای من عزیزه فکر بد نکنن که قصد تخریب دارم. نه فقط خواستم بدونم در امتیاز بندی امتیاز شخصی که بصورت انفرادی شرکت کرده رو با امتیاز شخصی که از طرف شرکتی ساپورت می شه رو یکی حساب می کنین.
البته اینم بگم من نمیگم کارم خوبه خیلیا هستن که تجربه بیشتری از من دارن ولی امکانات رو هم باید لحاظ کنین من خودم می خواستم جلوی کیس رو ببرم و یک فن توربینی جلوش ببندم که به علت نبود امکانات امکانش نبود ولی اگه تهران بودم به راحتی این کارو میکردم. پس از داوران محترم خواهش میکنم که در دادن امتیاز خیلی چیزا رو لحاظ کنن.