پاسخ: مسابقه نوروزی اسمبلینگ سبز به مناسبت نوروز 1392 !
نقل قول:
شاید اسپم حساب شه ، اما لازم میدونم از طرف خودم و تمام عزیزانی که به دلیلی نتونستن کیسشون رو حاضر کنن از مجوعه شهر سخت افزار و شرکت آینده سیما مخصوصا آقا شهریار عزیز که با درخواست اینجانب و بقیه دوستان در مورد تمدید مسابقه موافقت کردن ، کمال تشکر رو داشته باشم .
------------------
پ.ن :در مورد خودم کیس حاضر بود اما به دلیل مشکل سخت افزاری پیش بینی نشده ای نتونستم کیس رو قرار بدم .
در عین حال امیدوارم برای هیچ یک از دوستان مشکل من پیش نیاد .
با آرزو موفقیت برای همه:give_rose:
دوست عزیز حتماً کیستون را قرار بدید ولو بدون سخت افزار مورد نیازتون . :give_rose:
نقل قول:
دوست عزیز ،
صحبت شما را با شرکت آینده سیما مطرح کردیم و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که توانایی تغییر معیار های داوری در این مرحله نیست چراکه اگر معیار هایی که اول کار اعلام کردیم را تغییر بدیم قطعاً تک تک اشخاص میتونند اعتراض کنند نسبت به این موضوع که ما در نظرگیری اون قوانین شرکت کردیم ، لذا معیار های داوری در بخش کیس مودینگ هموناییست که اعلام شده و مواردی که شما گفتید را هم تا حدودی در برمیگیره .
اما یک خبر خوش دیگه : ما این مسابقات را به صورت فصلی ادامه میدیم و در مسابقه تابستون که نظرخواهیشو با شما عزیزان قبل از شروعش خواهیم کرد ، قصد داریم این موضوع را کنترل کنیم و شرکت کنندگان حق استفاده از هیچ لوگو تجاری دیگری جز شهر سخت افزار و گرین یا یوزرنیمشون نداشته باشند ( یوزرنیم غیر تبلیغاتی ) ولی در این مسابقه روالیست که از اول گفتیم و مواردی که شما گفتید را به صورت نسبی پوشش میده .
ضمن اینکه بخش دیگری هم مسابقه داره و عزیزانی که حتی مودینگ نکردند هم فرصت شرکت کردن دارند . :give_rose:
سلام شهریار جان
شما که به قوانینی که اول کار گذاشته بودید پایبند هستید نباید زمان اتمام مسابقه رو تغییر میدادید
من الان اومدم که ببینم کی اول شده و کی دوم ؛ متاسفانه دارم میبینم که زمان رو تمدید کردید ، بهتر این بود که اگه قرار هست چیزی تغییر نکنه ؛ واقعا چیزی تغییر نکنه
نقل قول:
سلام شهریار جان
شما که به قوانینی که اول کار گذاشته بودید پایبند هستید نباید زمان اتمام مسابقه رو تغییر میدادید
من الان اومدم که ببینم کی اول شده و کی دوم ؛ متاسفانه دارم میبینم که زمان رو تمدید کردید ، بهتر این بود که اگه قرار هست چیزی تغییر نکنه ؛ واقعا چیزی تغییر نکنه
دوست عزیز زمان مسابقه حقی را ناحق نخواهد کرد ، نه ؟ ضمن اینکه این تمدید به درخواست مکرر خود شما عزیزان صورت گرفت که در تاپیک هم نمونه اش را دیدید . :give_rose:
واقعاً جالبه بعد این که تمدید شد هیچکس اینجا عکسی نذاشت :D
:great:baba dametun garam ne
من هم به زودي دوباره مي آم ولي قويتر
نقل قول:
دوست عزیز زمان مسابقه حقی را ناحق نخواهد کرد ، نه ؟ ضمن اینکه این تمدید به درخواست مکرر خود شما عزیزان صورت گرفت که در تاپیک هم نمونه اش را دیدید . :give_rose:
بله شهریار جان حق با شماست ؛ به شرطی که فقط کسانی که به طور کامل قبل از اتمام زمان قانونی شرکت کرده باشن بتونن تغییرات تو سیستمشون ایجاد کنن و دوباره شرکت کنن وگرنه مسلما حق کسایی که در زمان قانونی شرکت کردن پایمال خواهد شد .