با سلام به همه دوستان و خسته نباشید به همه کسانی که دارن رو کیس گرینشون کار میکنن.
تمامی تغییراتی اعمال اعمال شده روی کیسکار خودم هست و کپی برداری از طرح کیس شخص خواصی نمی باشد.
کارت های گرافیک رو با شبرنگ مشکی و قرمز مودینگ کردم که طرحش کپی برداری از سری 700 انویدیا می باشد.
کلیه کابل هایی که بصورت Sleeve مشاهده میکنید رو خودم بصورت دستی درست کردم اگر خواستید عکس مراحل کار رو براتون up میکنم.
شاید بعضی از دوستان ندونن که کابل Sleeve یعنی چی؟کابل Sleeve یا همون کابل ابریشمی نسوز همون کابل هایی هست که به رنگ قرمز و مشکی برای 24پین مادربورد,برق SATA و برق 6پین کارت های گرافیک استفاده شده.
طلق شیشه ای پنجره کیس خیلی شلوغ بود به همین خاطر تصمیم گرفتم طلق رو بدون هیچ شکاف و جای فنی تغییر بدم که در تصاویر زیر می تونید مشاهده کنید.
به علت بالا بودن ظرفیت عکس ها سه عکس اخری رو نتونستم در اپلود سنتر خود سایت اپلود کنم.
با ارزوی موفقیت به همه دوستان شرکت کننده مهدی حیدرپور.
مشخصات سخت افزاری کیس:
case:Green Predator x9
Power:Greed 1235w silver
Mainboard:Asrock P67 Fatality1 Professional
CPU:Intel Core i7 2600K
Memory:Crosair Vengeance 4*4 16GB 1600 mhz
VGA: EVGA GTX 560Ti SLi
HDD:Western Digital Caviar Black 1TB
ODD: Samsung SH224
Water Cooling:Termaltake Tribe VX
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks