Moein (18-09-09)
معین جان ممنون از این که توجه کردین
منفجر شدیم به سلامتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 18-09-09 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
Moein (18-09-09)
باید صحبت بشه شما منتظر باشید من Report رو چک می کنم براتون احتمالش هم هست که دوباره engine سایت به هم ریخته باشید ایا رکوردتون پاک شده! یا need more attention شده! این رو می تونید توی Report چک کنید برای من چیزی بر این اساس اعلام نشده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
Jagvar (19-09-09)
مثل این که انتقال دادن به جای دیگه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
سینوهه
با سلام خدمت کاربران گرامی انجمن به خصوص بچه های دوست داشتنی تیم HWBOT شهر سخت افزار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند تا خبر خوب :
- گرافیک HD3410 اضافه شد :
http://hwbot.org/hardware/videocard/...radeon_hd_3410
- عنوان کاربری اعضای تیم شهر سخت افزار در HWBOT به شکل زیر در اومد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ، امیدواریم از تغییرات ایجاد شده لذت ببرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
HWBOT SSA Member- دوستان عزیزمون Arman.n و Jagvar+ هم عنوان کاربریشون به HWBOT SSA Member تغییر یافت که بهشون تبریک میگیم و آرزوی موفقیت هر چه بیشتر را براشون داریم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- رتبه تیم اورکلاک شهر سخت افزار در رنکینگ تیم های ایران همچنان 1 و در رنکینگ جهانی هم 64 هست با 784 پوینت . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- بهترین رنکینگ در نرم افزار های مختلف را هم در wPrime قسمت 32M داریم که در پله 24 جهان هستیم . برای اطلاع از قسمت های دیگه و اطلاع ریز تر به اینجا برید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خداشکر دوباره روز به روز روند کاری دوستان بهتر میشه و جای داره از تک تک عزیزانی که زحمت میکشند تشکر کرد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به امید موفقیت هر چه بیشتر ایرانی ها و به خصوص تیم شهر سخت افزار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاد باشید
شــهــریــار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
.D3VIL. (10-10-09), D J V A H I D (10-10-09), Jagvar (10-10-09), Mahdi_Moosavi (10-10-09), Moein (10-10-09), PUMAOC (10-10-09), sAsAn.K (10-10-09), vandelin (12-10-09), Xtreme (10-10-09)
سلام.
شهریار جان یه زحمت دیگه برات دارم lol
بی زحمت بگو اینو اضافه کنن به Hwbot
AMD Athlon 64 Neo MV-401600MHZ
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
TNX
آخرین ویرایش توسط .D3VIL. در تاریخ 10-10-09 انجام شده است
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
داداش شهریار دست گلت درد نکنه دیگه داشت برام عقده می شد که چرا زیر نام کاربریم این قضیه نوشته نشدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما که کلا اورمون نمیاد (الان دیگه وقتشم نداریم) اما یه تست وی پرایم گرفته بودم دیدم مثل این که یه خورده ای امتیاز می دن گفتم ثبت کنم.
چون که قرار شد فقط امتیاز گیری کلی ملاک نباشه و گذارش کار هم بدیم برا همین من یه توضیح کوچک بدم:
------------------------
در این قسمت تکنولوژی جدیدی را به شما عزیزان عرظه می کنم به نام AI که مخفف airice هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تکنولوژی که قبلن استفاده شده بوده ولی چون پراکنده بوده اصلا کشف نشده و بنده به عنوان نظریه پرداز این قضیه خودم رو معرف این تکنولوژِ واقعا کارا می دانمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .(به دل نگیرید بعضی وقت ها خیلی حالم خوش نیست):دی
خوب بریم سر اصل مطلب: از اونجایی که از قدیم گفتم بی امکاناتی(همون مهدودیت میشه دیگه) خلاقیت میاره(این قسمت هم من می گم بی امکاناتی جدا از خلاقیت اوردنش استعداد رو هم کور می کنه) ما رفیم سر ساخت خنک کننده، به هر دری زدیم دیوار بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برا همین گفتیم چی کار کنیم چی کار نکنیم اقا رفتیم سر این اسپلیت پدر بیامورز اوتاق برا همین قضیه دومتر لوله بوخاری گرفتم و بهد یه قمقمه خالی لکه پاک کن(همون واتکس خودمون) بعد این قمقمه 10 تا 15 سانت تهش رو جدا کردم بعد قسمت جلو هم 10 سانت جدا کردم مثل این شد که یه قیف داشته باشیم با خروجی بزرگ که تقریبا یکم کوچیک تر از قطر لوله بود بعد هر دورو مهکم کردم با چسب کارتون بعد هم دهنه بزرگ تر قمقمه رو گرفتم به صورت موازی شیاری انداختم به طول 3 سانت که دهنه اسپلیت بره داخل این شیار بعد هم با سب کاتون زدم به اسپلیت مهکم کردم و طرف دیگه با یه فن 12 دقیقا وسط مین بود و جالبی اسن خنک کننده جدید من اینه که همزمان تمام قطعات رو خنک می کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هم مین داره خنک میشه هم باد خنک داره فن خنک کننده سی پی یو داره به هیت سینک می زنه و هم کارت داره خنک میشه اما نهوه خنک شدن کارت یکم متفاوت هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما من مشکلی که داشتم خمیر سیلیکن خوب نداشتم و این 1000 تمنی ها بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی با همون خمیر تونستم دمای E7500 رو توی ایدل بیارم روی 5 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید درجه.(کولر سی پی یو zerotherm nv120)
توی حالت اور روی 4.6 با ولتاژ 1.7 یادم نیست گمونم بالاتر هم تست گرفتم دا شد توی لود 27 درجهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و تونستم 4.8 رکرد سی پی یو زد بزنم با asus p5qdeluxe که اون هم به اف اس بی وال خوردم وگرنه می رفتم بالا تربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )و البته دیگه فروختمش و الان دستم نیست(
دیگه همین 9650 هم که دیگه با v8 با دوتا فن 8 سانت ترفین و فن خودش وسطش که دیگه 4.8 چهار هسته ای رو تست گرفتم اونایی که توی کار چاهار هسته ای هستن می دونن دارم چی می گم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اونایی هم که نیستن برن بپرسن.البته با ولتاژ 1.45 توی لود می شد 53 درجهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا بگم هرکی یه اسپلیت داره با هزینه کردن خیلی خیلی کم در حد خرید دو متر لوله بخاری و بدون هیچ دردسری می تونن از new Technology که کشف شده استفاده وافی رو ببرندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی لا مسبا این چهار هسته ای ها چقد گرم هستن ها من خودم تعجب می کردم توی لود دمای 53 درجه اصلا راضی نبودم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(به قول دوستان خوب بود گفتم کوچیک اگه مفصل بود چی می شد!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
8.29 Wprim
حال نداشتم برم هی لینک بدم تصویر هم داشتم از دما ها که با سند حرف زده باشم اما دیگه تا ساعت 8 کلاس داشتم حالا هم که دیر وقته فرداهم کلی کلاس دارم حالم نشد بشینم تکتک بگردم پیداشون کنم(به خواطر این که 5 تا وین نصبه سخته بگردم ببینم توی کدومشون هستش)
در کا ببخشید دیگه یه چنتا تصویر می زارم که دیگه این خنک کننده کاملا بیفته قضیش چیه.
این هم لینک تصاویر
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 10-10-09 انجام شده است
سینوهه
D J V A H I D (11-10-09), Mahdi_Moosavi (10-10-09), Shahryar (10-10-09), vandelin (12-10-09), ViViD (10-10-09)
|
آرمان جان میخواستند اضافه کنند گفتند لینک ولید بدید ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محمد علی جان ایده جالبی هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگه میتونی یک راهنمای کامل ساخت توی انجمن کولینگ بنویس شاید بقیه بچه هایی که مثل شما با محدودیت دارند کار میکنند بتونند راحت تر اورکلاک کنند . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان سعید عزیز هم به جمع ما در HWBOT پیوستند که عضویتشون را تبریک میگیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط مسئله ای که دوستان جدید رعایت کنند این هست که برای انتخاب قطعه مورد تست لازم نیست نامش را بنویسید تنها یک قسمت از نام اون را که بنویسید یک منو باز میشه و به راحتی میتونید انتخاب کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
با سلام
این چند روزه تلاشم رو بیشتر کردم و تونستم FSB بالا تری برم و بلاخره فرکانس 5300 رو هم مشاهد کنم و خوب تجربه جالبی بود قبلا هم به این فرکانس رسیده بودم! اما ولید نشده بود که بگیرم ولی این دفعه تونستم ولید بگیرم و یک پله تونستم رکورد قبلی خودم رو افزایش دادم و واقعا سی پی یو ما بیشتر از این نمیره نکته جالب بوت کردن 245 هست شاید این سی پی یو بتونه 240*21 3d پاس کنه و باید این موضوع تست بشه
New Season
سلام دوستان . بعد از یک تاخیر نسبتا طولانی دوباره برگشتم ، تو این حدودا 2 هفته خیلی تست زدم و چیز های زیادی یاد گرفتم که واقعا از این موضوع خوشحالم که بستری ایجاد شد تا دید من به کل نسبت به اورکلاک تغییر کرد ، این تست هم آخرین تستی بود که با یخ خشک انجام شد که به نسبت امتیاز خوبی به نظر میاد ، دما واقعا اذیت میکرد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Xeon W3520 @ 5219MHZ
Valid Link
HWBOT Link
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
خدمت دوستان :
http://www.hwbot.org/hardware/proces...hlon_neo_mv_40
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks