دوستان خواهشن رکورد FAKE ثبت نکنید والا بر خورد جدی می شه به دلیل اینکه این روز ها رکورد های زیادی ثبت می کنیم ادمین های HWBOT روی تیم ما حساس شدند در صورت ثبت کردن رکورد FAKE اکانت HWBOT شما حذف خواهد شد
با تشکر معین
دوستان خواهشن رکورد FAKE ثبت نکنید والا بر خورد جدی می شه به دلیل اینکه این روز ها رکورد های زیادی ثبت می کنیم ادمین های HWBOT روی تیم ما حساس شدند در صورت ثبت کردن رکورد FAKE اکانت HWBOT شما حذف خواهد شد
با تشکر معین
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 08-07-09 انجام شده است
New Season
|
معین جان اتفاقی افتاده...؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی رکورد Fake ثبت کرده...؟؟!
این طور که با شهریار صحبت کردم به زودی خودش اخطار داد گفت من به بچه بگم من هم به صورت PUBLIC کردم این موضوع روبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نگاه کنید یک سری از دوستان دارن تلاش می کنند و رکورد ثبت می کنند خود من روزی 6 ساعت دارم وقت می گزارم بعد درستش نیست تیم زیر سوال بره واسه 2 پوینت این حرف غیر منطقی نیست! پس حق بدید به ما که باید اخطار رو بدیم چون مطمئن باشید به سرعتی که رکورد رو FAKE ثبت کنید توسط تیم مدیریتی BAN می شید
این اخطار برای خود من هم هست نه اینکه من دوست صمیمی شهریار هستم این اتفاق برای من نمیوفته
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
معین جان قسمت اول صحبتت کاملا درست هست...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان چند وقتی هست که دوستان تلاش خوبی دارند و پوینتهای تیم با سرعت خوبی در حال افزایش هست... پژمان هم با اینکه هنوز امتحاناتش تموم نشده بازم شبا وقت می ذاره تا ساعت 2-3 نصفه شب تست می گیره...!!
ولی لحنی که به کار بردی احساس کردم اخطاری از Hwbot اومده...!!
بهر حال فکر نمی کنم از دوستان کسی این کارو بکنه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 06-07-09 انجام شده است
من در این مورد اطلاعی ندارم اگر هم امده باشه به ایمیل شهریار میاد نه من! ولی این اخطاری بود که قبل تر هم داده بودم اما به خاطر یک سری از مسائل پستش پاک شده بود اما این دفعه خیلی جدی تر هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
کسی نبود یک جوابی به ما بده که چیکار کنیم؟!دوستان امرزو داشتم داخل Hwbot گشت میزدم یک سوالی پیش اومد.
مگه تمام تست های PCmark2005/3Dmark06.....نباید در ححالت Default تست گیری بشه؟!
یک عده تست هارو دستکاری میکنند و با قطعات عجیب میان امتیاز های عجیب قریب میگیرند!
من خودم با PhenomII 955 رو فرکانس 3.8Ghz رکوردی میزنم با PCmark2005 با 3.25GB رم DDR3 1600MhZ و HD4890 مثلا 12000 میگیرم طرف با 2GB رم 1066 و فرکانس 4000 میاد با تفاوت امتیاز بالاتر از من قرار میگیره!
که بیشتر کسایی که پایین تر از من هستند فرکانس پردازندشون شاید تا 4.8 هم میرسه ولی نرسیدند؟!
من اون مورد بالایی رو دیدم دیدم طرف تنظیمات رو از حالت Default خاج کرده و یک تست کلی گرفته.
آیا از رکورد های ثبت شده میشه شکایت کرد؟!
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
Don_Corleone (07-07-09)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arman.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز ادمین های hwbot خیلی دقیق تر از این حرفا هستند و به راحتی می فهمند که چه چیز های تقلب محسوب میشه
دلیل اینکه شما امتیاز کمتری گرفتنید و یک نفر امتیاز بالا تری با hardware مشابه می تونه خیلی چیز ها باشه !
و خوب یک موضوع که توی ایران جا نیافتاده TWEAK هست که تقریبا خیلی ها ازش اطلاع ندارن !! شما می تونید با یک سری TWEAK ها امتیازخود رو در 3D mark ها تا 1000 پوینت افزایش دهید!
اگر هم می بینید که یک سری از رکورد ها FAKE هست می تونید با زدن این گزینهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید که برای هر کسی هست اون رو report کنید
New Season
.D3VIL. (07-07-09), Don_Corleone (07-07-09), vandelin (07-07-09)
سلام
نه تخلفی مثل باگ....صورت نگرفته.
مثلا برنامه PCmark2005 : از حالت تنظیمات Default خارج کرده و تست گرفته به دلیل اینکه یکی از قطعاتش تاثیرش تو امتیاز بیشتر میشه.
Always Fly Up To 6GHZ
Don_Corleone (07-07-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arman.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسمش باگ نیست tweak (یا به فارسی تقلب مجاز) هست شما می تونید با یک سری از کار ها اسکور خود رو تغییر دهید و بالا تر ببرید متاسفانه در ایران گفتن این مسائل یک کار تمسخر امیز هست کما اینکه قبلا هم عیننا برای ما تکرار شده طرف استفاده می کنه بعد از چند وقت که یکم می فهمه دیگه هیچ چیزی نمی گه موضوع سر این هست که در ایران share اطلاعات وجود نداره اون هم به دلیل یک رقابت هستش که بی منطق هست!
حال با مدیران و کاربران که صحبت شده در این مورد قراره چند مقاله قرار بگیره که به زودی روی سایت قرار می گیره
باور کنید در ایران افرادی هستند که از لحاظ تئوری مثل و مانند ندارند
موفق باشید باز سوالی بود در خدمتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
Tweak رو که میدونم.
منظورو ماینه که اینها دستکاریی هایی که مثلا باعث ایجاد باگ بشه رو نمیکنند!
همه کاراشون هم قانونیه!
فقط مثل این برادر :
بجای اینکه در حالت Default تست بگیره اومده:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در صورتی که نباید گزینه های که قرمز شده فعال باشه! یا مثلا در نرم افزار های 3Dmark06.....در رزولیشن های پایین تر از 1024x1280 تست میگیرند که این داخل Valid نشون داده نمیشه و Screen Shot هم نمیزارن.
با تشکر.
Always Fly Up To 6GHZ
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks