معین جان ممنون از این که توجه کردین
منفجر شدیم به سلامتی:gasp:
Printable View
معین جان ممنون از این که توجه کردین
منفجر شدیم به سلامتی:gasp:
باید صحبت بشه شما منتظر باشید من Report رو چک می کنم براتون احتمالش هم هست که دوباره engine سایت به هم ریخته باشید ایا رکوردتون پاک شده! یا need more attention شده! این رو می تونید توی Report چک کنید برای من چیزی بر این اساس اعلام نشده!نقل قول:
مثل این که انتقال دادن به جای دیگه.نقل قول:
با سلام خدمت کاربران گرامی انجمن به خصوص بچه های دوست داشتنی تیم HWBOT شهر سخت افزار :1. (21):
چند تا خبر خوب :
- گرافیک HD3410 اضافه شد :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
- عنوان کاربری اعضای تیم شهر سخت افزار در HWBOT به شکل زیر در اومد :1. (23): ، امیدواریم از تغییرات ایجاد شده لذت ببرید :1. (21): :
HWBOT SSA Member- دوستان عزیزمون Arman.n و Jagvar+ هم عنوان کاربریشون به HWBOT SSA Member تغییر یافت که بهشون تبریک میگیم و آرزوی موفقیت هر چه بیشتر را براشون داریم . :11():
- رتبه تیم اورکلاک شهر سخت افزار در رنکینگ تیم های ایران همچنان 1 و در رنکینگ جهانی هم 64 هست با 784 پوینت . :yes:
- بهترین رنکینگ در نرم افزار های مختلف را هم در wPrime قسمت 32M داریم که در پله 24 جهان هستیم . برای اطلاع از قسمت های دیگه و اطلاع ریز تر به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برید . :yes:
خداشکر دوباره روز به روز روند کاری دوستان بهتر میشه و جای داره از تک تک عزیزانی که زحمت میکشند تشکر کرد . :11():
:yes: به امید موفقیت هر چه بیشتر ایرانی ها و به خصوص تیم شهر سخت افزار :yes:
شاد باشید
شــهــریــار :give_rose:
سلام.
شهریار جان یه زحمت دیگه برات دارم lol
بی زحمت بگو اینو اضافه کنن به Hwbot
AMD Athlon 64 Neo MV-401600MHZ
TNX
داداش شهریار دست گلت درد نکنه دیگه داشت برام عقده می شد که چرا زیر نام کاربریم این قضیه نوشته نشده:1. (38):
ما که کلا اورمون نمیاد (الان دیگه وقتشم نداریم) اما یه تست وی پرایم گرفته بودم دیدم مثل این که یه خورده ای امتیاز می دن گفتم ثبت کنم.
چون که قرار شد فقط امتیاز گیری کلی ملاک نباشه و گذارش کار هم بدیم برا همین من یه توضیح کوچک بدم:
------------------------
در این قسمت تکنولوژی جدیدی را به شما عزیزان عرظه می کنم به نام AI که مخفف airice هستش:whistle:
این تکنولوژی که قبلن استفاده شده بوده ولی چون پراکنده بوده اصلا کشف نشده و بنده به عنوان نظریه پرداز این قضیه خودم رو معرف این تکنولوژِ واقعا کارا می دانم:1. (27):.(به دل نگیرید بعضی وقت ها خیلی حالم خوش نیست):دی
خوب بریم سر اصل مطلب: از اونجایی که از قدیم گفتم بی امکاناتی(همون مهدودیت میشه دیگه) خلاقیت میاره(این قسمت هم من می گم بی امکاناتی جدا از خلاقیت اوردنش استعداد رو هم کور می کنه) ما رفیم سر ساخت خنک کننده، به هر دری زدیم دیوار بود:1. (26): برا همین گفتیم چی کار کنیم چی کار نکنیم اقا رفتیم سر این اسپلیت پدر بیامورز اوتاق برا همین قضیه دومتر لوله بوخاری گرفتم و بهد یه قمقمه خالی لکه پاک کن(همون واتکس خودمون) بعد این قمقمه 10 تا 15 سانت تهش رو جدا کردم بعد قسمت جلو هم 10 سانت جدا کردم مثل این شد که یه قیف داشته باشیم با خروجی بزرگ که تقریبا یکم کوچیک تر از قطر لوله بود بعد هر دورو مهکم کردم با چسب کارتون بعد هم دهنه بزرگ تر قمقمه رو گرفتم به صورت موازی شیاری انداختم به طول 3 سانت که دهنه اسپلیت بره داخل این شیار بعد هم با سب کاتون زدم به اسپلیت مهکم کردم و طرف دیگه با یه فن 12 دقیقا وسط مین بود و جالبی اسن خنک کننده جدید من اینه که همزمان تمام قطعات رو خنک می کنه.:1. (38): هم مین داره خنک میشه هم باد خنک داره فن خنک کننده سی پی یو داره به هیت سینک می زنه و هم کارت داره خنک میشه اما نهوه خنک شدن کارت یکم متفاوت هستش:1. (26):
اما من مشکلی که داشتم خمیر سیلیکن خوب نداشتم و این 1000 تمنی ها بود:1. (28):
ولی با همون خمیر تونستم دمای E7500 رو توی ایدل بیارم روی 5 :gasp:درجه.(کولر سی پی یو zerotherm nv120)
توی حالت اور روی 4.6 با ولتاژ 1.7 یادم نیست گمونم بالاتر هم تست گرفتم دا شد توی لود 27 درجه:1. (27):
و تونستم 4.8 رکرد سی پی یو زد بزنم با asus p5qdeluxe که اون هم به اف اس بی وال خوردم وگرنه می رفتم بالا تر:1. (28):)و البته دیگه فروختمش و الان دستم نیست(
دیگه همین 9650 هم که دیگه با v8 با دوتا فن 8 سانت ترفین و فن خودش وسطش که دیگه 4.8 چهار هسته ای رو تست گرفتم اونایی که توی کار چاهار هسته ای هستن می دونن دارم چی می گم.:1. (38):اونایی هم که نیستن برن بپرسن.البته با ولتاژ 1.45 توی لود می شد 53 درجه:whistle:
کلا بگم هرکی یه اسپلیت داره با هزینه کردن خیلی خیلی کم در حد خرید دو متر لوله بخاری و بدون هیچ دردسری می تونن از new Technology که کشف شده استفاده وافی رو ببرند:lol:
ولی لا مسبا این چهار هسته ای ها چقد گرم هستن ها من خودم تعجب می کردم توی لود دمای 53 درجه اصلا راضی نبودم.:1. (26):
(به قول دوستان خوب بود گفتم کوچیک اگه مفصل بود چی می شد!!:whistle:)
حال نداشتم برم هی لینک بدم تصویر هم داشتم از دما ها که با سند حرف زده باشم اما دیگه تا ساعت 8 کلاس داشتم حالا هم که دیر وقته فرداهم کلی کلاس دارم حالم نشد بشینم تکتک بگردم پیداشون کنم(به خواطر این که 5 تا وین نصبه سخته بگردم ببینم توی کدومشون هستش)
در کا ببخشید دیگه یه چنتا تصویر می زارم که دیگه این خنک کننده کاملا بیفته قضیش چیه.
این هم لینک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
آرمان جان میخواستند اضافه کنند گفتند لینک ولید بدید ... :11():
محمد علی جان ایده جالبی هست . :1. (10): اگه میتونی یک راهنمای کامل ساخت توی انجمن کولینگ بنویس شاید بقیه بچه هایی که مثل شما با محدودیت دارند کار میکنند بتونند راحت تر اورکلاک کنند . :1. (21):
دوستان سعید عزیز هم به جمع ما در HWBOT پیوستند که عضویتشون را تبریک میگیم :party:
فقط مسئله ای که دوستان جدید رعایت کنند این هست که برای انتخاب قطعه مورد تست لازم نیست نامش را بنویسید تنها یک قسمت از نام اون را که بنویسید یک منو باز میشه و به راحتی میتونید انتخاب کنید . :love:
موفق باشید :give_rose:
با سلام
این چند روزه تلاشم رو بیشتر کردم و تونستم FSB بالا تری برم و بلاخره فرکانس 5300 رو هم مشاهد کنم و خوب تجربه جالبی بود قبلا هم به این فرکانس رسیده بودم! اما ولید نشده بود که بگیرم ولی این دفعه تونستم ولید بگیرم و یک پله تونستم رکورد قبلی خودم رو افزایش دادم و واقعا سی پی یو ما بیشتر از این نمیره نکته جالب بوت کردن 245 هست شاید این سی پی یو بتونه 240*21 3d پاس کنه و باید این موضوع تست بشه
CORE i7 920 @ 5304.82
سلام دوستان . بعد از یک تاخیر نسبتا طولانی دوباره برگشتم ، تو این حدودا 2 هفته خیلی تست زدم و چیز های زیادی یاد گرفتم که واقعا از این موضوع خوشحالم که بستری ایجاد شد تا دید من به کل نسبت به اورکلاک تغییر کرد ، این تست هم آخرین تستی بود که با یخ خشک انجام شد که به نسبت امتیاز خوبی به نظر میاد ، دما واقعا اذیت میکرد . :11():
Xeon W3520 @ 5219MHZ
خدمت دوستان :
:give_rose: