دوستان لطف نتایج خودشون را ضمن قرار دادن در تاپیک های اورکلاک انجمن با گزارش در این تاپیک برای اطلاع رسانی بهتر به کاربران و سایر اعضای تیم ، قرار بدند . :give_rose:
Printable View
دوستان لطف نتایج خودشون را ضمن قرار دادن در تاپیک های اورکلاک انجمن با گزارش در این تاپیک برای اطلاع رسانی بهتر به کاربران و سایر اعضای تیم ، قرار بدند . :give_rose:
با سلام خدمت دوستان .
در چند روز گذشته با کمک امیر (Labyrinth) و آرمان (Arman.n) عزیز تست های زیادی زدیم که هدف بیشتر یادگیری بود تا ثبت رکورد .
واقعا تست های خوبی بودن چیز های زیادی رو تجربه کردیم از جمله سوزوندن چندین قطعه که خداروشکر تقریبا همشون گارانتی داشت و در پروسه تعویض و تعمیر هستن .
تست یخ خشک با آستون یکی از این تجربه ها بود که واقعا تونستیم به دمای پایینی دست پیدا کنیم با وجود کانتینر آلمینیومی و طرح اون که مخصوص نیتروژن مایع هست تونستیم به دمای -60 درجه برای سی پی یو برسیم که مقدار مناسبی با یخ خشک به نظر میاد .
یکی دیگه از این تجربه ها خنک کردن کارت گرافیک با Zalman CNPS9700 بود که در نوع خودش جالب بود تونستیم دمای کارت رو در حالت IDLE روی 15 درجه ببینیم و توی Load این مقدار به بالای 35 نمیرسید که واقعا خوب بود ! خوب حتما میگید چجوری در عکس های پایین متوجه این موضوع میشید . تست هایی که قابل ثبت بود تست Super PI و PiFast روی Xeon W3520 بود که نتایج خوبی بود با یخ خشک که لینک ریزالت رو میتونید ببینید.
با تشکر از همه شما که اینجا در کنار ما هستید و به آدم انرژی میدید تا همیشه اکتیو باشه . باید یک تکانی هم به خودتون بدید :1. (38):
از معین عزیز هم واقعا تشکر میکنم که کانتینر شو در اختیار ما گذاشته و بخشی از مشکلات رو برای ما حل کرده . :11():
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تست یخ خشک همراه با آستون
خنک کردن کارت گرافیک با یخ خشک :1. (38):
در حال تست 3DMark 01
تست کراس فایر HD4890
کار زیبای امیر عزیز | LN2 Container Lapped
IFX14 Lapped
بعد از عملیات :1. (38):
ودر آخر
عکس ها فوق العاده بود. لذت بردیم .. :دی
پی نوشت : من یه چند تا کارت مود شده دارم که امتیاز خوبی می گیره , اگر شما تمایل داشته باشید در کنار CPU شما فکر کنم بشه رکورد زد .
مرسی پیام عزیز نظر لطفتونه .نقل قول:
در مورد مودینگ و غیره هم حتما مزاحم میشم . پیشنهادتون رو هم با کمال میل قبول میکنم .
با سلام خدمت تمامی دوستان ، لازم دونستم نحوه عضویت و انتخاب تیم در سایت HWBOT رو برای راحتی دوستان توضیح بدم .
برای ساختن یک یوزر در سایت HWBOT ابتدا به این لینک بروید : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سپس در صفحه ای که باز میشه گزینه اول انتخاب تیم هست (Choose team) که از اون منو ShahrSakhtafzar Iran رو انتخاب میکنید .
گزینه دوم نام کاربری شما در HWBOT هست (Login) که نام کاربری خودتون رو وارد میکنید .
گزینه سوم و چهارم پسورد و تکرار پسورد هستن ، که پسورد مورد نظر خودتون رو وارد میکنید .
گزینه پنجم (Email) هست که ایمیل خودتون رو وارد میکنید .
گزینه ششم (Nationality) یا همون ملیت هست که ایران رو انتخاب میکنید .
در پایین یک گزینه هست به اسم (I do not wish to participate in the hwbot rankings) که اگر تیک اون رو بزنید دیگه رکورد های شما جزو رنکینگ HWBOT قرار نمیگیره . (نباید تیک این مورد رو بزنید)
گزینه بعدی (Are you human? (answer: 'yes) سوالی هست که HWBOT برای امنیت در برابر ربات ها میپرسد .
آخرین گزینه (Terms and conditions) هست که شما با تیک دار کردن این فیلد قوانین سایت HWBOT رو قبول میکنید .
و در آخر بر روی Create My Login کلیک میکنید تا یوزر شما ساخته بشه .
---------------------------------------------
طریقه تغییر تیم در HWBOT :
از منوی کاربری (Identification) روی Options رفته و در منویی که باز میشود روی Account کلیک کرده و در صفحه باز شده در قسمت (team settings) و Primary team تیم خودتون رو به ShahrSakhtafzar Iran تغییر بدید .
با آرزوی موفقیت برای شما - نیما :11():
نیما جان بهت تبریک میگم . واقعا عالی بود . :Love-ssa~! (1):
نیما جان ممنون آموزش خیلی خوبی بود . :11():
لینک آموزش به پست اول تاپیک اضافه شد :Love-ssa~! (1)::Love-PCN~!:
سلام به دوستان گل خودم ، امروز یک سری تست روی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] زدم کارت هیچگونه مودی نداشت و فرکانس سی پی یو بروی 4400 مگاهرتز بود و از خنک کننده ایر استفاده شد که تونستم 6 تا طلا و 13 پونت ناقابل به تیم اضافه کنم :Love-ssa~! (1): .
برای بار آخر میگم . خودتون رو یه تکانی بدید دفعه بعد جور دیگر برخورد خواهد شد :yes:
بنده در قسمت cpu-z با e5200 فرکانس 4200 رو ثبت کردم. البته با فن استک که سومین رتبه تو تیمه و 98 تو دنیا
شایان جان عضویتتون را در تیم شهر سخت افزار تبریک میگم :11():نقل قول:
به نظرم با یک خنک کننده Air خوب میتونید به راحتی تا 4.5 اورکلاک کنید . :love: