پاسخ: شهر سخت افزار در HWBOT - شهر سخت افزار ایران
َشرکت در مسابقات HWBOT OC Challenge June 2010 و فعلاً کسب مقام دوم MAxxmem2 در کلاس DDR3 و مقام چهارم جهانی . البته باید روی پلتفرم های دیگه هم تست بزنم تا رتبه قابل توجهی ثبت کنم .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
محسن جان بسیار عالی بود در این رابطه من تاپیکی زدم که میتونید در اونجا رکوردتون رو اعلام کنید و پیگیری کنید:
موفق باشید همیشه
2 :تعداد فایل پیوست
سلام
با تشکر فراوان از نیما و آرمان عزیز اولین ثبت خودم رو در hwbot انجام دادم
که 8.5 پوینت به امتیاز تیم اضافه کرد
پینوشت : یه اشتباه لپی در ثبت داشتم که درست شد :Love-PCN~!:
سلام:give_rose: به به آزادی چه حالی داره!:1. (27): خوب قرار بود بعد کنکور بترکانیم:party: درست روز پنجشنبه که کنکورر تموم شد فلاکس LN2 رو بردم گزاشتم تو نوبت تا جمعه , که یکی از دوستان می آد که با هم تست بزنیم:1. (5):.(محمد علی دلاوران معروف به عباس علی جگوار!:whistle:)
خوب اول سیستم ها ::1. (27):
cpu:
CORE i7 980X ES
C2D E8600
CORE i7 860
Xenon 3540
C2D 6400(65NM)
main:
EVGA X58 CLASSified
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
DFI p55 DK Te3H9
GIGABYTE P55A-UD6
RAM :
ddr2
PNY 1066 CL5-5-5-18
Transcend 1200 CL5-5-5-16 2.2V(micron)d
DDR3
Gskil perfect 2133 CL9 1.65v
walton c.T APOGG GT 1800 C9 1.5v 2GB DC
VGA:
gigabyte 5870
gigabyte 4850
gigabyte GTX275
ZOTAC 7600
DELL X1300!!
,...
power:SILVER STON ST1000NV
خوب اول لینکای HWbot
(البته اینا همش نیست!)
توی تستا روی NB مادربورد p45 هم نیترو ریختیم که عکساش پایین هست .( دورشو خمیر بازی گراشتیم)
رم های پرفکت 2133 هم LN2 گزاشتیم که نتیجه از نظر دمایی چشم گیر بود!
این تستا صرفا برای آشنایی دو جوانlol با LN2 بود و چون 980 امکان سوختن بالا بود و مال من هم نبود اصلا اجازه نداشتیم ولتاژ بدیم و 85% وقتمون و نیترو رو تو بایوس مادر بورد ها هدر دادیم. دوست داشتم جناب محمد علی رو خفه کنم! چون اصلا اجازه ی ولت دادن رو به cpu و رم های خوشگلشون نمی داد و من نصف موهامو در این راه از دست دادم! حتی ولتاژ 980 رو از تست ایری که خودش کزاشته بودم کمتر دادیم بنا بر این به جیی نرسیدیم!:lol:. با وجودی که رم ها زیر ln2 بون این قا حاضر نشد حتی روی 1700مگا هرتز و ولتاژ 1.7 ولت ( که اونم با دعوا و کتک کاری تو بایوس خودم ست کردم) تایمینگ پایینتر از 9 بدن!!!! ( حالا فهمیدم با وجود این همه قطعه چرا تست نمی زنه :lol:. اما به دل نگیر ! حق داری!:1. (35): کال اندر خم یک پرفایل خوب بودیم برای 980 که بیشتر 5.5 با کمتر از 1.7 و دمای -95 نشد!
برای c2d 8600 یه کم وضع فرق می کرد در اینجا کم مین محدود بود با وجود ولتاژ 1.82 برای سی پی یو و بردن NB زیر ln2 باز هم نتونستیم FSB رو بیشتر 550 پایدار کنیم! که اینجا تقسیر ما نبود! تا اینجا 33 لیتر اول تمام شد. خسته و کوفته رفتیم یه بار دیگه پر کنیم!( البته من این cpu رو گرفتم ازش تا اگر خدا بخواد و بشه با یه مین بهتر تا نزدیک 6 تست پاس کنم!)
33 لیتر بعدی ::lol:
در اینجا مشکلات 1000 برابر شد و فهمیدم که اشکالای اساسی دیگه ای رو هم داریم! اولیش خمیر سیلیکون بود!! علی جان هر نوع خمیری داشت! سرامیک! و اونایی که اسمشون رو نمی دونم:lol: + کانتینر cpu که برای 775و1366 ها ی 4 هسته ای طراحی شده بود و اصلا برای 980 جواب نمب داد یه هو تو لد ویندوز xp دما از -80 می رسید به 10 درجه و سیستم هنگگگگگگ ی کرد!
نمی دونم مشکل از خمیر بوده که به شکل عایق در اومده بود یا مشکل کانتینر!نکتهی جالب : اصلا نمی دونستیم بعد از تعویض سیستم باید pot رو بشوریم! همین طوری خمیر می ریختیم و می زاشتیم ( روی کانتینر -100 درجه!!!!:1. (27):) خمیر هم مصل آجر می شد! همین مارکایی رو که گرفتیم با زور رو فشار من بود وگر نه تمام وقت تو بایوس بودم جناب محمد علی! و من هر چی جلوشون بال بال می زدم ایشون داشتن نبض قطعات رو می گرفتن! با 2 تا 33 لیتر!
قبل از این که 33 اول رو تحویل بگیریم رفتیم بازار تا ترمو متر تهیه کنیم یک سری خمیر معمولی 350 تومنی !خریدیم که تو دور دوم استفده کردیم . در کمال ناباوری اصلا یخ نمی زد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تو هر دمایی مایع بود ! خدا می دونه نس چی بود چون وقتی ریختیم رو cpu دیگه اصلا دمای -100 رو ندیدیم!!!!!!!!!! ( احتمالا آدامس بوده!):wink:
اما خداییش خیلی حال کردیم ! ان شا الله یه oc پارتی بگیریم اون جا هم دوستان رو ببینیم!
خوب اینم عکس ها ! البته فیلم هم گرفتیم اما من هر کاری کردم تبدیل فرمت کنم نشد تا محمد علی بیاد آپ کنه! ::Love-ssa~! (1)::Love-PCN~!:.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خودم هستم :!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
محمد علی : !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نیترو های اضافی :لول
برنامه ای هم برای مود 275 و 5870 داشتیم اما کانتینر نداشتیم برا ی کارتا قرار شده بود یکی از دوستان بفرسته برامون که متاسفانه تا اون موقه نرسید دستمون.
از طرف saeed0c و jagvar+ ....
SSA OC TEAMeeee
:Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-PCN~!::Love-PCN~!::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-PCN~!::give_rose:
سعید جان دستت در نکنه که زحمت گذارش رو کشیده بودی، خداییش اصلا من حال نداشتم بنویسم.
اول از همه چی تشکر ویژه می کنم از جناب سعید موحد و خانواده محترمشون که یه 2 سه روزی مارو تحمل کردن و انشاالله که از دست من ناراحت نباشن.
خوب سعید بگیر که من اومدم یه بار دیگه اهواز، البته این دفه برای خفه کردن تو!!! LOL
چشم منو دیر دیدی هر عکسی که خودت خوب افتادی اپ کردی و عکس زرت و پرت منو گذاشتی:whistle:
می گم یه جایی نوشته بودی می خواستی منو بکشی واقعا چه احساس مشترکی داشتیم اون موقه :دی
حالا من وارد مباحث فنی کار نمی شم ولی تجربیات ی که برای اولین بار با نیترو رو بدست اوردم برای دوستان لیست می کنم.
1- تست گرفتن زیر نیترو خیلی با تست با ایر فرق می کنه
2- حتما توجه داشته باشید که اگر در یک وقت زمانی کوتاه برای چند پلتفرم اماده شدین کانتینر رو بشورید و دو باره استفاده کنید.
3- در فضای بسته تست نگیرید
4- خمیر سیلیکن واقعا تاثیر گذار هستش ، حتما توجه کنید.
5- جوگیر نیترو نشین
حالا این همه چیز گفتم ولی خداییش همه با نیترو کار کردن فقط من مونده بودم که کار نکردم.
---------------------
خوب حالا بریم در مورد مباحسی که جناب سعید مطرح کرده بودن.
آخه کدوم اورکلاکری توی بایس نمیره؟! دیگران رو نمی دونم ولی من همیشه بجز زمان تست گرفتن بقیه وقت توی بایس هستم.
در مورد ولتاژ ندادن هم سعید جان اغراق فرو مودن! وقتی من مطمعنم مشکل از ولتاژ نیست چرا ادم باید ولتاژ هسته رو بالا ببره! البته من ولتاژ 980 رو تا 1.8 هم دادم!!! از بس که سعید دم گوشم زمزمه می کدن!!!!!
اما من پیش خودم فکر می کردم اولین پروفایلم باید 5.5 رو با 980 بیام بالا! ولی مشکل دما داشتیم، برا همین من قصد داشتم اول یه فرکانس پایدار برای سی پی یو پیدا کنم که بعد بریم سراغ تنظیمات رم از توی خود ویندوز
با همون رم ها من خودم 2200 cl8 تست super-pi پاس کردم برای مسابقات انتخوابی GO OC و قرار بود cl7 تست بگیرم با همین فرکانس یا بالاتر که تقریبا فرکانس هسته در حد 5.8 می شد در محاسباتم یا چیزی در همون حدود.
اما بزرگ ترین مشکل هم راه نبودن ما دوتا با هم بود. سعید جان مخ من رو خودن و من مخ ایشون :D
توی فیلم ها هستش که داریم همش با هم دیگه کلکل می کنیم ولی بعد از همه این کارا وقتی خودمون نگاه می کردیم از ته دل می خندیدیم. واقعا خوش گذشت.
من از الان اماده شدم برای oc party تهران
نقل قول:
سلام
با تشکر فراوان از نیما و آرمان عزیز اولین ثبت خودم رو در hwbot انجام دادم
که 8.5 پوینت به امتیاز تیم اضافه کرد
پینوشت : یه اشتباه لپی در ثبت داشتم که درست شد :Love-PCN~!:
ایول داداش نیما
نیما جان تبریک می گم و خسته نباشید
یه توضیح کوچیک در مورد بورد بده ببینیم چند مرده حلاجه این جیگر :دی
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
ایول داداش نیما
نیما جان تبریک می گم و خسته نباشید
یه توضیح کوچیک در مورد بورد بده ببینیم چند مرده حلاجه این جیگر :دی
سلام بر استاد محمد علی گرامی
سلامت باشید و از لطف شما خیلی ممنونم
والا به حلاج و این حرفها نرسید :lol: تو همون تست اول دوم به راحتی با 6 گیگاهرتز بوت شد و به این رکورد رسید که آرمان عزیز گفت این دیوار این پردازنده هستش و از این بالاتر نمیره ( البته تست کردیم و واقعا همینطور بود )
شاید یه پردازنده "نمونه مهندسی" اگر دستمون بود به بالاتر از 7 گیگاهرتز هم به راحتی میرسیدیم :1. (26):
در کل این تست رو به این خاطر انجام دادیم که ببینیم کیفیت بردهای ازراک از نظر آورکلاک چگونه هستش که از دید بنده ناشی خیلی عالی بود :11():
البته بهتر میدونم در مورد این برد آرمان گرامی توضیح بدن که تجربه آورکلاک با بردهای دیگر رو هم دارن
سلام دوستان...البته نیما جان لطف دارند....
دوستان برد از لحاظ اورکلاکینگ CPU و همچنین امکانات BIOS واقعا عالی بود و نسبت به دیگر مادربرد های MainStream هیچ تفاوت نداشت و شاید هم بهتر بود.حتی یک سری تنظیمات داشت که بنده روی سایر مادربرد ها ندیده بودم....از لحاظ ولتاژ و همچنین کنترول ولتاژ IGP و همچنین تنظیمات فرکانس گرافیک IGP در بایوس بی نظیر بود...قابلیت ولتاژ دادن به IGP/Side Port در حده زیاد رو داشت و میتونم بگم واقعا بورد خوب و دارای Performance/Price عالی هست.....
در رابطه با CPU خودم یک نمونه از این پردازنده دقیقا با همین کد 1008CPMWرو در اختیار داشتم و تقریبا روی یک مادربرد ضعیف تر (DFI UT 790FX-M2R) به این فرکانس رسیدم و به نظر میومد که مشکل از مادربرد باشه.ولی با تست روی یک نمونه از همین پردازنده با همون Batch روی این مادربرد متوجه Wall این پردازنده روی 6.5xx شدم و اگر این Wall وجود نداشت شاید این برد توانایی 7GHZ رو هم داشت و یکی از دلایلش هم داشتن تعداد 10 فاز برای تغذیه پردازنده باشه.....پردازنده هم روی LN2 واقعا از یک پردازنده 4 هسته مثل PhenomII X4 Series خنک تر بود و دما های بالایی رسیدیم البته CB هایی هم داشتیم که به راحتی رفع میشد...
تنها بنده یک مشکل روی این برد مشاهده کردم که شاید مربوط به چیپ AMD 890GX باشه که روی اورکلاکینگ Ram نسبت به چیپ 790FX/890FX ضعیف تر هست و روزی که ما روی این مادربرد تست میزدیم مسابقات Hwbot Challenge بود که قسط دوباره تست زدن MaxxMem رو داشتیم که موفق نشدیم(البته مکان این هم هست که مشکل از پروفایل باشه) ...ولی این مشکل چیزی از مزیت های برد کم نمیکنه..
نکته قابل توجه دیگر این هست که هنگام تست پاور مورد استفاده یک TONB 600W وات بود که توانایی های خوبی داشت...
در آخر تست ها هم قصد زدن رکورد های گرافیک IGP این مادربرد رو داشتیم که با توجه به کمبود LN2 موفق به اینکا نشدیم...ولی موفق شدیم به فرکانسی IGP که نفرات برتر تست های 3D این گرافیک رسیده بودند برسیم....(البته NB هم در اواخر تست زیر LN2 قرار گرفت)
ایشالا دفعه بعد....
یک سری عکس هم من از این تست ها بزارم...:wink: که واقعا دیدنی هستند....
موفق باشید...:give_rose:
دستان امروز hwbot طوريش شده
submit هاي قبلي من point هاشون ياك شده و نوشته Waiting for calculation..
ملاحظه كنيد
امروز هم براي تست cpuz ثبت كردم هنوز نوشته Waiting for calculation
منم الان mxxmem ثبت کردم Waiting for calculation می ده! فک کنم زود حل بشه! تا دیشب که من ثبت می کردم مشکلی نداشت!:give_rose: