پاسخ: شهر سخت افزار در HWBOT - شهر سخت افزار ایران
دوست عزیزمون سیاوش جان ، serpens13 به خاطر فعالیت فعال و خوبشون در تیم اورکلاکینگ شهر سخت افزار عنوان " HWBOT SSA Member " را گرفتند و از این جهت به ایشون تبریک میگم .
پی نوشت : دوستان هر گونه گزارش فعالیتتون را اینجا بنویسید !
برای مثال وحید جان با تلاشی که کردند تونستند رکورد های خوبی را توی هفته اخیر برای شهر سخت افزار به دست بیارند . :love:
مرسی شهریار جان
:Love-ssa~! (1)::Love-PCN~!:
عالی بود . آرزوی موفقیت دوستان رو دارم .
سلام:give_rose:
ان شا الله اگر سیستم جدید رسید یه تستایی بزنم تا از خجالتتون در بیام:1. (29):
متاسفانه به علت فاصله ی زیاد تا کانادا و مسائل گمرکی و عرفانی(تحریم) ممکنه 1 ماهم طول بکشه.(دادم محمد علی جان برام تهیه کنه)
:Love-ssa~! (1)::Love-PCN~!:
سلام .
متاسفانه دیگه آخر هفته ها فقط خالی هستم که اگه وقت کنم یه تستی میزنم . امروز بعد از مد کردن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] یه سری تست زدم که تونستم 83 پوینت به امتیازهای تیمی اضافه کنم .
نقل قول:
پی نوشت : دوستان هر گونه گزارش فعالیتتون را اینجا بنویسید !
منتظریم دوستان !
با تشکر - نیما :11():
دیروز بعد مدت یک ماه چند ساعتی فرصت شد تا یکم تست بزنیم ... :1. (23):
این تست بر روی E8600 و Rampage Extreme انجام شد که سرانجام به ثبت رکورد 6323 مگاهرتز منجر شد :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مشکلی که دیروز داشتیم مشکل دما به خاطر خمیر نامناسب بود که باز هم خمیر نامناسب خودش را نشون داد . به هر حال دیروز وقت زیادی نبود و با 5 لیتر نیتروژن و خمیر نامناسب مجبور شدیم تست ها را با فرکانس 5.6 پاس کنیم . تست ها بر روی کارت 8800GT 512mb انجام شد و منجر به کسب 70 پوینت برای تیم شد ! :yes:
ایشالله در فرصت آینده تست هایی بر روی گرافیک های مختلف با فرکانس 6.0 گیگاهرتز یا بالاتر انجام میدیم ... :1. (21):
یادمه توی تابستون بود هدف 1000 پوینت توی زمانی که قرار بود انجام بشه به دلیل رفتن بعضی از بچه ها نشد اما جالبه با حفظ اتحاد تیمی الان می تونیم جشن 1600 پوینته شدن تیم را بگیریم ! تبریک میگم به یکایک دوستان عزیز ... :love:
سلام به همگی:give_rose: چند تا سیو داشتم گزاشتم تو HWBOT تا سیستم جدیده راه بیوفته. 0.4 پوینت(البته یه کم دیگه امتیازا بالا تر بود این 0.4 پوینت می شد 10 پویینت :دییییییییییی)
اولی 3d marke 01 :
دومی 2 تا 3d marke 06 ::wink:
--------------------------------------------------------
و در پایان CPU-Z :
تا کسب امتیازاز بالا تر و بهتر برای تیم خودم :love: و تست زدن با سیستم جدید:11():
:Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1):
دیگه شرمنده + 0.1 پوینت با همین سیستم پوکیده:Love-ssa~! (1)::Love-PCN~!:
تست Wprime 32M :
کلا 0.5 پوینت:1~@$S (1)::1~@$S (1)::1~@$S (1):