پاسخ: شهر سخت افزار در HWBOT - شهر سخت افزار ایران
سلام...محمد علی من از X58 زیاد سر در نمیارم فقط تست هایی که با نیما زدم یادمه که NB Frq بالاتری داشت NB Frq تو تو این تستا خیلی پایینه........احتمالا اگر بتونی یه ره بالاتر ببری تا 90K بشه گرفت.....در ضمن VGA هم اورکلاک نکردی........
:Love-ssa~! (1):
سلام:give_rose: امروز بعد از ظهر تا حالا که ساعت 12 هست یه مشت تست اعصاب خورد کن با این 4850 که مشکل افزایش فرکانس هسته داره زدم.
دیروز و امروز سیاوش جان هم بیکار ننشسته بود و یه چند کیلویی:lol: پوینت برا تیم گرفت. شدیم 49 م با 1903 پوینت:party::1. (5):.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینم تستای من که حقم ان قدر نبود:cry:
تست 06 با کمی ارتقاع شدم 18.1 پوینت:cry:
تست 05 تازه :1. (26): با 10 پوینت :
امروز که با سیستم ور می رفتم تونست تا نزدیک 4.7GHZ جلو بره و pi 1M رو پاس کنه:1. (23): 9.031 چون کم پوینت داشت نزاشتم.:wink:
کلا 51 پوینت دارم:1. (5):
سلام به دوستای عزیزم .
در ابتدا 2000 امتیازه شدن شهر سخت افزار در HWBOT رو به همه بچه ها تبریک می گم و امیدوارم بزودی 3000 امتیازه شدن تیم رو جشن بگیریم .
خوب من همینجا ورود رسمی خودم رو به تیم HWBOT شهر سخت افزار اعلام میکنم و امیدوارم در کنار هم بهترین لحضات رو سپری کنیم .
در این چند روز تست های زیادی رو در کنار نیمای عزیز زدیم که واقعا تجربه خیلی خوبی از کار با نیتروژن مایع بود .
امروز هم به لطف یکی از دوستان توانستیم یک سی پی یو 920 تهیه کنیم که با تست هایی که روی اون انجام دادم تونستم در نتیجه 110 پوینت برای تیم بگیرم .
متاسفانه نیتروژن مایع تموم شد و نتونستیم تست های بیشتری بزنیم ولی اگر فردا بتونیم باز نیتروژن بگیریم قطعات زیادی داریم که تست بزنیم .
با آرزوی بهترین لحضه ها برای شما
اشکان عضو کوچکی از تیم
نقل قول:
سلام به دوستای عزیزم .
در ابتدا 2000 امتیازه شدن شهر سخت افزار در HWBOT رو به همه بچه ها تبریک می گم و امیدوارم بزودی 3000 امتیازه شدن تیم رو جشن بگیریم .
خوب من همینجا ورود رسمی خودم رو به تیم HWBOT شهر سخت افزار اعلام میکنم و امیدوارم در کنار هم بهترین لحضات رو سپری کنیم .
در این چند روز تست های زیادی رو در کنار نیمای عزیز زدیم که واقعا تجربه خیلی خوبی از کار با نیتروژن مایع بود .
امروز هم به لطف یکی از دوستان توانستیم یک سی پی یو 920 تهیه کنیم که با تست هایی که روی اون انجام دادم تونستم در نتیجه 110 پوینت برای تیم بگیرم .
متاسفانه نیتروژن مایع تموم شد و نتونستیم تست های بیشتری بزنیم ولی اگر فردا بتونیم باز نیتروژن بگیریم قطعات زیادی داریم که تست بزنیم .
با آرزوی بهترین لحضه ها برای شما
اشکان عضو کوچکی از تیم
از طرف خودم و قطعاتم ورود شمارو به تیم شاد باش عرض می کنم.:yes:
افرین شما رکرد بزنید :cry: من هم مشکلاتم که تموم بشه حتما به شما خواهم پیوست:1. (27):
قطره قطره جمع گردد وانگهی @ میازار موری که دانه کش است:whistle:
:Love-PCN~!::Love-ssa~! (1):
SuperPi 32M @ 8.422Sec
Core i7 920 at 4961MHz
CPUZ @ 5036Mhz
Core i7 920 At 5036MHz
اضافه شدن 30 امتیاز به تیم شهرسخت افزار
سلام به همه دوستان عزیز ؛ :11():
شهر سخت افزار همیشه مفتخر بوده که جایگاه بهترین های دنیای سخت افزار و اورکلاکینگ کشور باشه . افراد زیادی در شهر سخت افزار بودند و رفتند یا همچنان با ما هستند اما همه و همه نقش داشتند تا بتونیم به اهداف بزرگی که در راستای موفقیت تیم و کشور هست ، برسیم .
یادم هست قبل از شروع فعالیت جدی SSA OC TEAM زدن رکورد های جهانی چیزی جز یک آرزو نبود و استفاده از نیتروژن مایع ، قطعات High End و همچین فضایی تقریباً دور از ذهن بود تا اینکه قدم به قدم با زحمت بسیاری که بچه ها کشیدند تونستیم محدودیت ها را رفع کنیم و به اینجا برسیم .
100 ، 500 ، 1000 ، 1500 و بالاخره تیم شهر سخت افزار 2000 پوینت توی سایت HWBOT بدست آورد و این بار در جایگاه چهل و ششمین تیم جهان قرار گرفت .
واقعاً باید تبریک گفت به تمام بچه های زحمتکش تیم که با زحمت و تلاش بسیار زیاد باعث شدند به این موفقیت برسیم و امروز به صورت دسته جمعی جشن بگیریم .:1. (21): بچه های عزیزی که با راستی تلاش کردند و به هر اقدام ناشایستی برای کسب امتیاز متوسل نشدند ...! :1. (23):
از نیما عزیز و سایر گرافیست های تیم خواهشمندم یک امضای قشنگ به این مناسبت طراحی کنند تا دوستانی که مایلند در امضاهاشون قرار بدند .
راستی لازم به ذکر هست این نتایج این دو روز آخر که توسط دوستان عزیزمون بدست اومد واقعاً شاهکار بود . باز هم تبریک میگم :11():
نکته دیگه اینکه دوستان تیم HWBOT SSA می توانند با دید سازنده اگه نقدی چیزی از جو یا ... تیم دارند برای بنده پی ام کنند .
تبریک و تبریک و تبریک ، پیش به سوی موفقیت بیشتر تیم شهر سخت افزار و به دنبالش کشور عزیزمون ایران :yes:
باتشکر
شهریار :give_rose:
من هم به نوبه خودم این موفقیت رو به اعضای تیم مدیریت شهرسخت افزار و SSA Team تبریک میگم
تشکر ویژه ای دارم از برادران عزیزم نیما ، معین ، وحید ، سعید و تمام کسانی که در این موفقیت سهمی داشته اند
با تشکر و سپاس از شما
امیر
سلام دوستان عزیزم .
خوب این چند روزه واقعا خسته شدم . مثلا اومده بودم مسافرت :lol:
تو این چند روز تست های زیادی با اشکان عزیز زدیم که نتایج خیلی خوبی داشت و در حدود 300 پوینت به امتیاز تیمی تو نستیم اضافه کنیم که واقعا حال داد .
1 روز بیشتر از 2000 امتیاز شدنه تیم نمیگذره و در حال حاظر تیم 2200 امتیازه هست . :Love-ssa~! (1):
یک سری عکس هم از محیط تست براتون میزارم .
ولی رطوبت اینجا سرویس کننده بود .
با آرزوی بهترین ها برای شما - نیما :11():
saeid0c عزیز هم به جمع کاربران HWBOT SSA Member اضافه شدند !
ضمن تبریک به سعید عزیز امیدواریم که با فعالیت هر چه بیشتر خودشون در آینده بتونند امتیازات بیشتری را برای شهر سخت افزار و کشورشون بدست بیارند .
:Love-ssa~! (1)::Love-PCN~!:
نقل قول:
سلام
يكي از اعضا به اسم ice_dragon مثل اينكه آيديشون مسدود شده
چرا؟
سلام من در حال بررسی هستم به زودی خبرشو بتون میدم
با تشکر
SSA MEMBER