پاسخ: شهر سخت افزار در HWBOT - شهر سخت افزار ایران
وحید جان کارت عالیه :11():
راستی Power همین 785 جدید هست ؟ به نظرت به خاطر VRD 11.1 هست یا پاور ؟ :11():
جای داره از جناب عمرانی و شرکت آینده سیما هم تشکر کرد :give_rose:
منم یکم خرت و پرت بخرم میام hwbot به زودی:lol:
وحید خان رکورد هات فوق العاده شده :1. (10):
راستی بچه ها توی پست قبل گفتم ضرری نداره وحید خان هم تشکر کردند ولی نمی دانید چرا خودشون توی امضاشون از مسابق ساپورت نمی کنند ؟ :1. (27):
متشکرم دوستان
جا داره از مهندس عمرانی و شرکت آینده سیما بخاطر این پاور جدید کمال تشکر رو بکنم و آرزوی موفقیت روز افزون رو برای ایشون دارم
شهریار عزیز فکر میکنم هم برد و هم پاور در این مساله سهیم بودند
پاور رو طوری تنظیم کردم که از ریل اول برای پردازنده و از ریل دوم فقط برای گرافیک استفاده کنه
برای تستهای بعدی روی به سوی نرم افزارهای بنچمارکینگ میگذارم ایشالله که بتونم تستهای بهتری بگیرم
نقل قول:
منم یکم خرت و پرت بخرم میام hwbot به زودی:lol:
وحید خان رکورد هات فوق العاده شده :1. (10):
راستی بچه ها توی پست قبل گفتم ضرری نداره وحید خان هم تشکر کردند ولی نمی دانید چرا خودشون توی امضاشون از مسابق ساپورت نمی کنند ؟ :1. (27):
از اضافه شدن دوستان به جمع اوورکلاکرهای ایرانی در Hwbot استقبال می کنیم...
خصوصا آقا محسن عزیز که با رکوردهای خوبشون هم به جمع ما در Hwbot اضافه شدند...:11():
در مورد سوالتون هم دوست عزیز!
فکر می کنم گذاشتن بنر مسابقه برای حمایت از مسابقه SSA اختیاری هست؟ این طور نیست...؟؟
نقل قول:
متشکرم دوستان
جا داره از مهندس عمرانی و شرکت آینده سیما بخاطر این پاور جدید کمال تشکر رو بکنم و آرزوی موفقیت روز افزون رو برای ایشون دارم
شهریار عزیز فکر میکنم هم برد و هم پاور در این مساله سهیم بودند
پاور رو طوری تنظیم کردم که از ریل اول برای پردازنده و از ریل دوم فقط برای گرافیک استفاده کنه
برای تستهای بعدی روی به سوی نرم افزارهای بنچمارکینگ میگذارم ایشالله که بتونم تستهای بهتری بگیرم
وحید جان چه طوری این کارو انجام دادی؟
وقتی که هم گرافیک و هم پردازنده از ریل 12 ولت دوم تغذیه می کنند...؟!! پاور رو باز کردی؟؟ :دی
آمپراژی که پاور 785 در ریل 12 ولت دوم ارائه می ده حدود 36 آمپر هست در حالی که پاور 780 قبلی شما روی ریل 12 ولت دوم حدود 16 آمپر (اگر اشتباه نکنم!) ارائه می کرد...
و این موضوع برای اوورکلاک Q9550 محدودیت ایجاد می کرد!!
در پاور های 4ریل گرافیک می تونه از دیگر ریل ها تغذیه کنه ولی پردازنده این گونه نیست...
موفق باشید...:11():
نقل قول:
خصوصا آقا محسن عزیز که با رکوردهای خوبشون هم به جمع ما در Hwbot اضافه شدند...:11():
فکر می کنم گذاشتن بنر مسابقه برای حمایت از مسابقه SSA اختیاری هست؟ این طور نیست...؟؟
ایول چه رکورد های باحالیه تبریک میگم به آقا محسن:1. (10):
در مورد گذاشتن بنرم راست میگید ولی نظر من اینه که ساپورت اورکلاک آزاد یعنی بدون محدودیت کمپانی و ... اگه توی همچین مسابقه هایی توسط ما هایی که خیر سرمون توی فروم ها هستیم نشه پس چه انتظاری میشه داشت که اورکلاک آزاد ترویج پیدا کنه ؟؟!؟!؟ ما باید ساپورتش کنیم هر جوری میتونیم تا این قضیه توی ایران بیشتر پخش بشه . حالا وقتش را ندارید شرکت کنید منطقیه ولی بنر باور کنید نه وقت میخواد نه خرج :1. (38):
نقل قول:
وقتی که هم گرافیک و هم پردازنده از ریل 12 ولت دوم تغذیه می کنند...؟!! پاور رو باز کردی؟؟ :دی
آمپراژی که پاور 785 در ریل 12 ولت دوم ارائه می ده حدود 36 آمپر هست در حالی که پاور 780 قبلی شما روی ریل 12 ولت دوم حدود 16 آمپر (اگر اشتباه نکنم!) ارائه می کرد...
در پاور های 4ریل گرافیک می تونه از دیگر ریل ها تغذیه کنه ولی پردازنده این گونه نیست...
ایولا می بینم که بچه ها راه افتادن دوباره.
ببخشید آقا محسن یه توضیح بدین بیشتر بشناسیمشون.
:party::party::party:
آقا محسن تبریک اساسی داداش.
نقل قول:
علی جان شاید من بد متوجه شده بودم روی راهنمایی پاور یک چیزایی خوندم فکر کردم ریل اول مربوط میشه به کابلهایی که قابل جدا شدن از پاور نیستند (3 کابل به این صورت داره) که گذاشتمشون برای مادربرد و 8 پین مادربرد و گفتم شاید اونهایی که روی برد برای PCIE هست که باید کابل بهشون متصل کنید ریل دوم خواهند بود خوب احتمالاً اشتباه من بوده ولی روی پاور توضیح داده در صورتی که توان مصرفی ریل دوم کم بیاره براحتی از روی ریل اول میکشه مانند پاور هایی که گفتید :great:
اگر بنده خوب متوجه نشدم عذرخواهی میکنم:love:
نميتونم تو سايتش ثبت كنم submbit result online رو كه ميزنم صفحه ارور ميده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نرم افزار Aqua Mark ثبت آنلاین نداره تا جایی که میدونم:great:
میتونید همین شات که گرفتید رو بدون لینک ولید آنلاین در HWBOT ثبت کنید مشکلی نخواهد داشت
موفق باشید