سرپنس جان دیگه ورودتون رو رسما به جمع هم تیمی ها تبریک می گم.
Printable View
سرپنس جان دیگه ورودتون رو رسما به جمع هم تیمی ها تبریک می گم.
مرسي جگوار جاننقل قول:
فعلا" كارت گرافيكمو نگرفتم بگيرم شايد بتونم با سيستم جديدم امتياز هاي بهتري بگيرم
:give_rose:
من که چیزی بلد نیستم اما اگه سوالی داشتین بپرسین دوستان و هم چنین اگه خودمم از علم کمم چیزی بدونم جواب می دیم:give_rose:نقل قول:
قربونت فعلا" با همين لب تاپ نفتي كه فعلا" رفته رو گاز دارم يكي دوتا هي امتياز ميگيرم :دينقل قول:
بزار بموقعش انقدر ازشما سوال ميكنم تا بگيد بسه ديگه خفمون كردي :1~@$S (5):
امروز تونستم 20 امتياز ديگه بگيرم كه در كل 10 مقام اول و 31.6 امتياز براي تيم كسب كنم :great:
دوست دارم لب تاپ نفتيه من :love:
سلا م
يه سوال داشتم قضيه اين چيه كه تو بعضي نتايج بعضي امتاز ها از نفر اول بيشتره ؟ مثلا" اين رو نگاه كنيد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نفر اول 15 امتياز گرفته ولي نفر سوم 33.4:1. (27): ماجرا چيه؟
با درود
فکر میکنید این مشکل از چی میتونه باشه؟
وقتی داخل HWBOT یک تست رو انتخاب میکنم برای ثبت یک رکورد و در آخر تمام مراحل رو انجام میدم بعد از چند ثانیه این صفحه باز میشه و دیگه چیزی هم ثبت نمیکنه !!!
دوست عزیز در HWBOT نتایجی هستند که رده بندی کلی جهانی بدون در نظر گرفتن قطعه امتیاز میگیرند و در اون لینکی که شما دادید نفر اول رکورد SuperPI 32M بهتری نسبت به اینی که اینجا زده داره در حالی که بعضی از ثبت کننده ها بهترین رکوردشون همونی هست که توی این بخش ثبت کردند .نقل قول:
به عبارت کلی فقط در یک جا شما میتونید Global Point بگیرید . :11():
@ViViD : وحید جان این مشکل مربوط به تنظیمات داخلی سرور HWBOT هست اگه بازم رخ داد لینکش را برام پی ام کن تا گزارش بدم بهشون . :1. (21):
خيلي از اين سايت HWBOT خوشم اومده تا نتركونمش ديگه ولكن نيستم :1. (4):
همه بايد بيان تو اينجا عضو بشن بايد كله تمام كشورهارو بخوابونبم :give_rose::wink:
اينجور كه مشخصه تيم تازه داره رو دور ميوفته كه تمام جوايزو درو كنه :11():
بيايد ميدان رو خالي نذاريد تمام امتيازها مال ماست :1. (20):
شهریار جان لطف میکنید بگین این گرافیک اضافه کنند به Hwbot .
Radeon HD3410
ممنون/
[IMG]file:///D:/DOCUME%7E1/Acer/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///D:/DOCUME%7E1/Acer/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]