پاسخ: شهر سخت افزار در HWBOT - شهر سخت افزار ایران
شهریار جان توی ati agp 9550 برای تست 2001 چون ولید نگرفتم و توی hw هم نزاشتم اومدن حذف کردن اما برای من که چیزی مبنی بر حذف شدن تستم، یا قابل قبول نبودن نیومده.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
شهریار جان توی ati agp 9550 برای تست 2001 چون ولید نگرفتم و توی hw هم نزاشتم اومدن حذف کردن اما برای من که چیزی مبنی بر حذف شدن تستم، یا قابل قبول نبودن نیومده.
این Result قبول نشده به دلیلی که خدمتتون عرض کردم . برای شما ایمیلی نیومده از HWBOT برای اینکه این نتیجه بلاک شده ؟
خوب الان که من دوباره نمی تونم تست بگیرم آخه. مادربرد و سی پی یو مال کسی بود امانت گرفته بودم دوباره دیگه حالش نیست.برم بیگیرم با هزار تا بد بختی تست گرفته بودم.
اینا هم گیر می دن ها.:1. (28):
خوب تازه در نظر بگیرید جا به اندازه کافی نبود تامن بخوام بیارم اینورتر(تازه اصلا نمی دونستم باید حواسم به این چیزا باشه)
خیر سرمون مثلا دیتایل گذاشتم. از شدت شوق یادم رفته اسکرول رو بیارم پایین.
نقل قول:
خوب الان که من دوباره نمی تونم تست بگیرم آخه. مادربرد و سی پی یو مال کسی بود امانت گرفته بودم دوباره دیگه حالش نیست.برم بیگیرم با هزار تا بد بختی تست گرفته بودم.
اینا هم گیر می دن ها.:1. (28):
خوب تازه در نظر بگیرید جا به اندازه کافی نبود تامن بخوام بیارم اینورتر(تازه اصلا نمی دونستم باید حواسم به این چیزا باشه)
خیر سرمون مثلا دیتایل گذاشتم. از شدت شوق یادم رفته اسکرول رو بیارم پایین.
این قضیه اجتناب ناپذیره تیم HWBOT هم نبینند هر فردی میتونه Report بده و طبق قوانین اون ها موظف هستند که اجراش کنند . :1. (21):
مشکلی نیست
خوب اگه اونا اینطور خواستن باشه، cpu945 برسه میرم یک حال اساسی ازشون می گیرم که دیگه به من گیر ندن.:1. (38):
تازه اون یکی هم که نقره گرفتم طلاش رو می گیرم تا دیگه از حسودی منفجر شن.:lol:
دوستان دیگه هم تلاش کنید تا ایران رو سربلند کنیم.:love:
(به زودی 8400 رو هم تست می گیرم)
من هم همين الان عضو شدم :1. (38):
سلام.
یک بنده خدایی که مدت 5 6 ماه به ما گیر داده ول کن هم نیست.روزی چند تا Report میده علکی.
این آقا یک تست رو مورد دار گرفته بود من قبلا Report دادم حذف شد حالا داره رو تمام Submit های من Report میده.
نقل قول:
سلام.
یک بنده خدایی که مدت 5 6 ماه به ما گیر داده ول کن هم نیست.روزی چند تا Report میده علکی.
این آقا یک تست رو مورد دار گرفته بود من قبلا Report دادم حذف شد حالا داره رو تمام Submit های من Report میده.
خوب بزار بده تا وقتي كارت مشكل نداره بزار خودشو ..... تو هم نگاه كن و بخند
روي اوركلاك سيستمهاي قديمي ميشه مانور خوبي داد .
نقل قول:
روي اوركلاك سيستمهاي قديمي ميشه مانور خوبي داد .
به شدت با شما موافق هستم