پاسخ: شهر سخت افزار در HWBOT - شهر سخت افزار ایران
با سلام...
تقریبا 3روز پیش بود که خبر عضویت دوستم و آغاز فعالیت ایشون رو در تیم شهر سخت افزار اعلام کردم...!!
در این مدت اندک با تلاشی که داشتند تونستند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] کسب کنند...
دیشب هم تستهای مربوط به 9500GT SLI & 8400GS SLI گرفته شد...
اگر مشکلی پیش نیاد طی این چند روز سعی می کنیم تست های مربوط به کارت 4830 رو هم بگیریم...
-----------
امتیاز کلی تیم شهر سخت افزار هم با تلاش های این دوستمون به 561 رسید و در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] جهان قرار گرفتیم...
با سپاس...:11():
اینم آخرین نمودار بچه های سخت افزار در HWBOT :great: تا به امروز
بابا بچه ها ترکوندن یکی اینا رو بگیره 592.8 پوینت چیه کجا بوده الان 637.8 شده
واقعا باید تبریک گفت تقریبا 3 روز دیگه می شه 3 ماه توی 3 ماه تونستیم نزدیک به 350 پوینت به پوینت های تیم و ایران اضافه کنیم و این تبریک اساسی داره
ما هم در اصفهان به زودی کارهایی می کنیم بگزارید امتحان های کاپتان تموم بشه ما هم دست و استین بالا می زنیم :دی
طی تست های انجام شده بر روی 2 عدد 8500GT 512MB تونستم 43 پوینت و 4 مدال طلا و 1 نقره به دست بیارم . بزودی به صورت سینگل هم تست میزنم فقط برای Pencil Mod نیاز به ولتمتر دارم :1. (38): که ایشالا جور میشه .
نقل قول:
ما هم در اصفهان به زودی کارهایی می کنیم بگزارید امتحان های کاپتان تموم بشه ما هم دست و استین بالا می زنیم :دی
ما که منتظر انفجار پوینت از سوی لابراتوار اصفهان هستیم :1. (38): .
عکسهایی از محیط تست :
سلام
دوستان به نظر شما Geforce MX4000 64MB PCI Express بدرد رکورد گیری رو سیستم که امضام هست میخوره یا نه>؟
تا هفته دیگه یه سری قطعه میرسه دستم برای تست.!
دوستان من دو تا رکورد خوب که هر کدوم حداقل میشه بهش 3 پوینت داد رو ثبت کردم ولی امتیازی من مشاهده نکردم که به من بده.سوالم اینه این پوینتی که میده هر روز آپدیت میشه یا هر هفته یا لحظه به لحظه؟
شهر سخت افزار تو جهان به رتبه 64 صعود کرد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام
با تشکر از دوست عزیزم O L E S I U S عزیز که قبلا منو معرفی کردن
عضو جدید تیم هستم امیدوارم منو هم تو جمع خوتون قبول کنین
نتایج کارت 4830 زیاد جالب نشد و به 10 تا نرسید
CPU Limitation مشکل اصلی بود. انشالله یه phenom II گیر میارم حلش می کنم.
امتیاز بدی نداره