در اون قسمت باید فرکانس CPU به مگاهرتز نوشته بشه.نقل قول:
Printable View
در اون قسمت باید فرکانس CPU به مگاهرتز نوشته بشه.نقل قول:
سلام :
خوب معلومه اونجا بايد فرکانس به مگاهرتز نوشته بشه !:give_rose:
مشکلي اصلي انجاست که فرکانس قبل از اورکلاک يا بعد از اورکلاک !:wink:
فركانس بعد از اوركلاك
نوید جان منتظر رکورد و امتیازت هستیم...
لینک نمی ذاری...؟؟؟
ما که فعلا کولینگ نداریم عین زنبور بی عسل موندیم این وسط...!!!:1. (27):
تا کولینگ ما هم از راه برسه شمارو تشویق می کنیم بی کار نمونیم...:party:
سلام :
اجازه بده ، اگر امتياز خوب داد لينک مي زارم ...
4.6 رو ثبت کردم ...
4.5
4.35
4.25
آقا ظاهرا این رکوردهای ما را قبول کرده اند اگه عوض نشه یه رکورد اولی 3dmark 06 اگه باز پس نگیرن تازه گراف ذغالی ما اور نشده بود که امروز اور کرده و نتیجه جدید را میگذاریم تا شاید امتیاز بالاتر رودنقل قول:
عزیزم اور کن من بدبخت بی خنک کننده اینکارو کردم بیچاره فنوم 8650 دماش به 82 درجه رسید دیروز:1. (38): طلفکی جیغ میکشید میگفت نکن سوختم:lol:
در ضمن ما هم پایه ایم قطعات را به اشتراک گذاشته و با یک پردازنده اینتل اوربازی کنیم:lol:
کسی هست که اهل مشهد باشه البته هزینه ایاب و ذهاب ما را باید پرداخت کند:lol:(جو گرفت اینو گفتم)
بچه ها اگه میتونید برین سراغ AMD به علت سخت بودن اور رکوردها هم زود جابه جا نمیشن هم اینکه امتیاز های بهتری در کنار سایر امتیازها کسب میکنیم
دوستان این چطوره؟ بدرد پوینت میخوره؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فکر کنم تا 4 هم بتونم برم اگه راهنمایی کنید:cool:، این ثبت را با مشخصات زیر زدم:
CPU Core Voltage = 1.42
DDR2 Voltage = 2.35
Cooling NV120
ما بقی مشخصات در لینکی که گذاشتم
اعلام کردن فرکانس قبل از اورکلاک چه ارزشی می تونه داشته باشه؟ :wink:نقل قول:
ایشالا... که قبول می کنن ولی در 3d mark امتیازها فوق العاده بالاست زیاد نمی شه انتظار داشت! مگه اینکه با فنوم شما دوست عزیز بشه کاری کرد...:11():نقل قول:
بله حق دارین زمانی که فن استوک من سالم بود منم 2.33 رو تا 3.33 اور می کردم تست می گرفتم همین 3d mark 13000 خورده ای داده بود بهم... ولی الان دما بسی بالاست...!!
در این فکرم که اگه بشه فرکانس پردازنده رو کم کنم!! از 2.3 برسونم 1.6-1.8 شاید این قدر داغ نکنه...:1. (27):
مطلب بعدی هم خیلی به جا بود... حالا cpu من 65 نانومتری هست رکوردها زیاد بالا نیست! ماکزیمم فرکانس که واسه E6550 ثبت کردن 3.8-3.9 هست ولی 45 نانومتری ها ترکوندن...!!
E8400 رو تا 5.5 اور کردن... واسه امتیاز گرفتن حداقل فرکانس 5 رو می خواد...:gasp:
در مورد شما هم تبریک می گم ولی باید بگم جا خوردم با 500-600 مگاهرتز اور امتیاز خوبی گرفتین...
البته چیزی از ارزش شما کم نمی کنه منظورم اینه که در اور Amd باز جای امیدواری هست امتیاز بگیری ولی در مورد intel تا یخ خشک یا نیتروژن نداشته باشی به جایی نمی رسی...:1. (28):
آخه این AMD هارو بجز سری جدید که ظاهرا کولاک کرده به هزار زور و زحمت باید اور کنینقل قول:
در هر حال من چون خودم مغازه دارم پردازنده مشتری بدبخت رو اور میکنم:1. (38):
یه پردازنده black edition 5000 هم هست اگه بتونم دوستمو راضی کنم یه روز بهم قرض:lol: بده فکر کنم تجربه خوبی واسه من باشه
البته قصد دارم مادربورد رو عوض کنم اگه این یکی رو بفروشم:1. (38):