پاسخ: شهر سخت افزار در HWBOT - شهر سخت افزار ایران
نقل قول:
دوستان این چطوره؟ بدرد پوینت میخوره؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فکر کنم تا 4 هم بتونم برم اگه راهنمایی کنید:cool:، این ثبت را با مشخصات زیر زدم:
CPU Core Voltage = 1.42
DDR2 Voltage = 2.35
Cooling NV120
ما بقی مشخصات در لینکی که گذاشتم
دوست عزیز سیستم خوبی داری...
مهم تر از همش مین باحالی داری که واسه اور 4 هسته ای می تونه جواب بده...
ولی یه سوال!!
با این باس نیازی به افزایش فرکانس رم نبود!! خودت این قدر بالا بردی؟؟ ولتاژ رم ها به نظرم یه خورده زیاده! واسه دراز مدت کم کن بذار رو 2.1-2.2...
و یه توصیه دیگه! تا زمانی که نیاز به ولتاژ دستی vcore نبود این کارو دستی انجام نده! چون مین خوبی که داری خودش می تونه تغذیه مناسب رو واسه cpu فراهم کنه...
از اونجا که 4هسته ای ها مصرف زیادی دارن و در هنگام اور هم مصرفشون زیاد می شه کار یه خورده سخت می شه...
من خودم تجربه اور 4هسته ای نداشتم دوستان بهتر می تونن راهنمایی کنن ولی فکر نمی کنم تا باس 470-480 مشکلی پیش بیاد..
از نظر کولینگ مشکلی نداری... پاور نگفتی چی داری؟؟
با پاور خوب مشکلی نخواهی داشت...
نقل قول:
دوستان این چطوره؟ بدرد پوینت میخوره؟
فکر کنم تا 4 هم بتونم برم اگه راهنمایی کنید:cool:، این ثبت را با مشخصات زیر زدم:
CPU Core Voltage = 1.42
DDR2 Voltage = 2.35
Cooling NV120
ما بقی مشخصات در لینکی که گذاشتم
3600 ....... اصلا" فکرش رو هم نکن !!!!!! من میگم 3900 من رو اصلا" قابل ندونستند ....... 3600 که یه اور معمولیه !!!! نیگا :
[IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ][/IMG]
فکر کنم نفر صدم که صفر امتیاز بهش داده بودند تو مایه های 4200 یا 4300 رو زده بود !!!!! البته نمی دونم با چی خنک کرده بود .......:cry::cry:
نقل قول:
دوست عزیز سیستم خوبی داری...
مهم تر از همش مین باحالی داری که واسه اور 4 هسته ای می تونه جواب بده...
ولی یه سوال!!
با این باس نیازی به افزایش فرکانس رم نبود!! خودت این قدر بالا بردی؟؟ ولتاژ رم ها به نظرم یه خورده زیاده! واسه دراز مدت کم کن بذار رو 2.1-2.2...
و یه توصیه دیگه! تا زمانی که نیاز به ولتاژ دستی vcore نبود این کارو دستی انجام نده! چون مین خوبی که داری خودش می تونه تغذیه مناسب رو واسه cpu فراهم کنه...
از اونجا که 4هسته ای ها مصرف زیادی دارن و در هنگام اور هم مصرفشون زیاد می شه کار یه خورده سخت می شه...
من خودم تجربه اور 4هسته ای نداشتم دوستان بهتر می تونن راهنمایی کنن ولی فکر نمی کنم تا باس 470-480 مشکلی پیش بیاد..
از نظر کولینگ مشکلی نداری... پاور نگفتی چی داری؟؟
با پاور خوب مشکلی نخواهی داشت...
اینم یه تست تصویری
من تا 3.2 براحتی و تنها با تغییر فرکانس راحت اور میکنم، و خودش میاد بالا واوکی هست
اما موقع 3.6 اگه دستی به رم ولت ندم به صفحه آبی بر میخورم، ممنون میشم دوستان این تازه کار را راهنمایی
نمایند تا نتیجه خوبی بدست بیارم:merci:
دوستان در خصوص تنظیمات راه نمایی کنند، منم سعی میکنم تا هفته دیگه یه AquagateMAX تهیه کنم
اما یجا دیدم طرف با همین NV120 ، مقدار 4.0 را زده بود، اما تنظیمات را نگفته بود:gasp:
خوب شما الان فرکانس رمتون روی 1080 هست ...... که اگه رمهاتون باس 800 باشه طبیعتا" به افزایش ولتاژ نیاز داره ..... البته فکر کنم شما می تونید با ولتاژ 2.2 ولت هم سیستم رو بوت کنید ولی تایمینگ رمهاتون رو بذارید روی 18-5-5-5 ....... اگر هم نمی خواید ولتاژ بدید که کلا" فرکانس رمهاتون رو همون حول و حوش 800 نگه دارید !!!!
آره درسته تست زدم با 18-5-5-5 بدون افزایش ولت رم روی 3.6 راحت میاد بالا اما کیفش به تایمینگ 4 بودنه:yes:
اگه نفر صدم 4300را زده و صفر بهش داده، من نخواستم:gasp:
نقل قول:
اینم یه تست تصویری
من تا 3.2 براحتی و تنها با تغییر فرکانس راحت اور میکنم، و خودش میاد بالا واوکی هست
اما موقع 3.6 اگه دستی به رم ولت ندم به صفحه آبی بر میخورم، ممنون میشم دوستان این تازه کار را راهنمایی
نمایند تا نتیجه خوبی بدست بیارم:merci:
دوستان در خصوص تنظیمات راه نمایی کنند، منم سعی میکنم تا هفته دیگه یه AquagateMAX تهیه کنم
اما یجا دیدم طرف با همین NV120 ، مقدار 4.0 را زده بود، اما تنظیمات را نگفته بود:gasp:
دوست عزیز در حالت 3.6 واسه cpu رم ها رو فرکانس 900 قرار می گیرن...
سعی کن همین فرکانس رو دستی انتخاب کنی... این فرکانس هم چیزی نیست که نیاز به ولتاژ داشته باشه ولی اگه در لود سنگین تو ویندوز به صفحه آبی رسیدی یه خورده ولتاژ بده! اونم بستگی به ولتاژ خود رم ها داره ...
در کل واسه فرکانس 900 ولتاژ 1.9-1.95 معقول به نظر میاد...
در ضمن دوست عزیز اگه با مقدار فرکانس cpu هم نتونی رکورد بزنی (به خاطر اینکه بقیه اکثرا LN2 کار می کنن) می تونی در تست های دیگه امتیاز بگیری...
superPi , Wprime , pc mark... پس نا امید نشو:great:
میتونه ایراد نیاز به ولتاژ زیاد از پر بودن 4 اسلت رم باشه؟ آخه 4 گیگ رم دارم؟
راستی این superPi چطوری کار میکنه؟
امروز دوباره رکوردهای نوید جان ثبت شد و شدیم 107
من هر چی این رکورد نوید جان را بررسی میکنیم نمیتونم دلیل Global Award اش که هیچی دلیل Award طلاییش را توی همون بخش هم بفهمم . 31.9 ثانیه چه جوری شده طلا ؟! :1. (27): من فکر کنم باگی چیزیه ... یعنی الان رکورد یک دنیا در SuperPI یک مگ توسط ایران ثبت شده : :دی
نقل قول:
من هر چی این رکورد نوید جان را بررسی میکنیم نمیتونم دلیل Global Award اش که هیچی دلیل Award طلاییش را توی همون بخش هم بفهمم . 31.9 ثانیه چه جوری شده طلا ؟! :1. (27): من فکر کنم باگی چیزیه ... یعنی الان رکورد یک دنیا در SuperPI یک مگ توسط ایران ثبت شده : :دی
نه عزیز . نوید ، تست Superpi 1M گرفته ولی تو HWBOT در رنکینگ Superpi 32M ثبت شده ! :lol:
الان رکورد Superpi 32mb جهان دست ایران هست ! البته احتمالا اصلاح خواهند کرد .
:merci: