آرمان جان یک اسکرین شات از GPU-Z بده اگه این کارت را میشناسه تا صحبت کنم به HWBOT اضافه اش کنند .
Printable View
آرمان جان یک اسکرین شات از GPU-Z بده اگه این کارت را میشناسه تا صحبت کنم به HWBOT اضافه اش کنند .
بفرماییدنقل قول:
آرمان جان یک اسکرین شات از GPU-Z بده اگه این کارت را میشناسه تا صحبت کنم به HWBOT اضافه اش کنند
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با سلام...
یکی از دوستان خوبم در ارومیه هم به جمع ما در تیم شهر سخت افزار پیوست...:love:
و امروز که باهم در تماس بودیم با گرافیک 4350 تونستن حدود 12 پوینت کسب کنند... سعی می کنم که در فرصت های آتی همکاری های بیشتری داشته باشیم و بتونیم تست های مربوط به پردازنده ایشون (فنوم 9950) رو هم ثبت کنیم...
با سپاس...:11():
Olesius جان به زودی این رکورد های که ثبت کردی رو پاک می کنند اگه save رو دارید با لینک ORB بگزارید تا هیچ حرفی برای پاک کردن این رکورد ها نداشته باشن !!! یکی از ادمین های hwbot خیلی با ایرانی ها خوب نیست هر رکوردی که می زنید رو انقدر بالا و پایین می کنه که یک ایراد روش بگزاره شما با گزاشتن لینک ORB دیگه جایی برای حرف نخواهید گذاشت موفق باشیدنقل قول:
راستش معین جان اصلا یادم نبود...!!!:whistle:نقل قول:
تلفنی با هم در تماس بودیم! و بیشتر رو تصحیح نتایج ثبت شده تمرکز داشتم...
کارت هم امانت بود...!! :دی
ولی از طرفی چون تعداد این کارت کم هست و زیاد تو چشم نیست!! می شه امیدوار بود که Report نشن...!!
آرمان جان صحبت کردم قرار شد اضافه کنند .
============
علی جان اول از همه ممنون بابت زحمتی که میکشی که برای راه اندازی تیم اورکلاک شهر سخت افزار توی شهر خودتون .
دوم هم اینکه Report نمیشه ، مطمئن باشید . چون اسکرین شاتش کامل کامل هست . :give_rose:
تبریک به همه عزیزان سرانجام تیم شهر سخت افزار از 500 پوینت گذشت ...:party:
آرمان جان اضافه کردند ، خدمت شما :
منتظر نتایج شما هستیم . :great:
12.2 پوینت ناقابل و کسب 6 مدال طلا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
1برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلامنقل قول:
شهریار عزیز فکر کنم یه 20000 300000 تای پوینت بگیریم چون هیچکی تا حالا با این کارت چیزی ثبت نکرده! :1. (5)::1. (5)::1. (38)::lol:
:11():
سلام
همچنین کسب 2 مدال طلا و 4 پوینت در 3Dmark2001/2003 با گرافیک لپتاپ!
موفق باشید.