پاسخ: شهر سخت افزار در HWBOT - شهر سخت افزار ایران
با عرض سلام خدمت دوستان گرام
البته بنده در سایت rippingدارم خدم رو میکشم بالا می تونم این جاهم مثبت واقع بشم؟؟؟
بنده با یک مادر بورد فکستنیGA-8s651تونستم تا3392.42 اور کنم که در اون سایت که بالا ذکر کردم 14 افتادم باور می کنید دنبال یک مادربورد هستم اما ...خیال باطل یا گیر نمیاد یا همه ی کیس رو یک جا میفروشن (مشکل فنی اینجاست که شهرهای اطراف هم دستم کوتاهه نمیتونم برم...) یه مادر بوردی میخوام که تغیر ولتاژ داشته باشه !!!(نداریم!!!!!!!!) مودل لش از روی سایت گیر آوردم اما گیر نمیاد البته حرف اول رو آخر میزنم اینکه cpuبنده pentium 4 north wood 2GH
است
مادر بورد 478 ،مدل بالا (نه این بالا اون بالا) خریداریم
یه آموزش کچولو هم بدین که رکورد خدمون رو داخل این سایت چطور باید ثبت کنیم ؟؟؟
سلام به تمامی دوستان و خسته نباشید شهریار الان در راه تهران هست و فردا ساعت 5 بامداد راهی تایلند هست یک سری کار هایی کرد که بعد از برگشتش از اونجا رو روشن خواهد شد اما قبل از رفتنش با کمک امیر علی - نیما - و خودم تونستیم رتبه ایران رو به 96 برسونیم این هم تلاش 13 روزه ما اطلاعات دقیق تر و کامل تر در ssa oc team
از اقایان گران قدر خواهشمند است یه توضیح کوچلو برای ثبت رکورد بدن احتمالا(بنده نگاه کردم) در میزان اور cpuسوم بشم خوبه دیگه نه؟؟؟؟؟
:1. (5)::party::gasp:
_(آخ ، شهریار کجایی یادت بخیر )- چرا کسی تحویل نمی گیره؟؟
نقل قول:
از اقایان گران قدر خواهشمند است یه توضیح کوچلو برای ثبت رکورد بدن احتمالا(بنده نگاه کردم) در میزان اور cpuسوم بشم خوبه دیگه نه؟؟؟؟؟
:1. (5)::party::gasp:
_(آخ ، شهریار کجایی یادت بخیر )- چرا کسی تحویل نمی گیره؟؟
برای ثبت رکورد در منوی کاربری (Identification) به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برید و از اونجا بخش مربوط به رکورد رو انتخاب کنید مثلا CPU-Z که در هر بخش یه مثال (example score) هستش که میگه چه اسکرین شات هایی رو باید برای ولید شدن داشته باشید و بعضی از بخش ها مثل 3D Mark ها نیاز به لینک ولید داره (compare url) و اطلاعات مربوط به رکورد رو وارد میکنید مثل فرکانس سی پی یو ، کولینگ ، و .... رکورد خودتون رو ثبت کنید . اگر نامفهوم بود ببخشید . :11():
آغا یک سوال فنی؟
بنده که به خیال خودم اطلاعاتم رو درست وارد کردم واحتمال می دادم سوم بشم اما خوب که نگاه کردم رکرد من چهارم می شد اما بعد از گذشت دو،سه روز هنوز امتیازی نگرفتم؟ اصلا چیزی ثبت نشده؟:1. (27):
بی زحمت یه توضیح کوتاه در مورد این رده بندی ها بنوسید مرتب که نیست هیچ ، داخلش ادم گم می شه
نقل قول:
آغا یک سوال فنی؟
بنده که به خیال خودم اطلاعاتم رو درست وارد کردم واحتمال می دادم سوم بشم اما خوب که نگاه کردم رکرد من چهارم می شد اما بعد از گذشت دو،سه روز هنوز امتیازی نگرفتم؟ اصلا چیزی ثبت نشده؟:1. (27):
بی زحمت یه توضیح کوتاه در مورد این رده بندی ها بنوسید مرتب که نیست هیچ ، داخلش ادم گم می شه
تو انتخاب اسم سی پی یو مشکل داشتی اگر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هست رتبه 6 رو میاره + 2.5 پوینت . باید اسم سی پی یو رو که وارد میکنی صبر کنی تا یک منو بیاد مثل عکسی که گذاشتم از توی اون منو اسم سی پی یو رو انتخاب کنی . اگر همین رو ادیت کنی درست میشه لازم نیست از دوباره ثبت کنی . بقیه موارد هم همینطوری تست بگیر پوینت میگیری . :11():
ادیتش کردم الان شما 6 ام شدید ، تبریک میگم . یکم بیشتر سعی کنید . با Set FSB احتمالا میتونید 3400 را هم CPU-Z Validation بگیرید . :love:
اقا تشکرات
شهریار جان حرف شما متین اما مشکل اینجاست که مادربرد بنده فاقد هرگونه استاندارد اور هست یعنی این مقدار هم به قول بچه گفتنی شب تا صبح روم به قبله بوده :1. (26):
(یکم در این مورد توضیح بدین ممنون می شم ( با Set FSB احتمالا میتونید 3400 را هم CPU-Z Validation بگیری))
اما بهتون این خبرو میدم که یکی از بهترین مادربرد هارو احتمالا اگه کارا درست پیش بره بدستم می رسه دیگه با کمک دوستان می تونیم حتی رکورد رو هم افزایش بدیم و رتبه اول رو کسب کنیم:yes:
Abit IC7-MAX3 اگه کسی نظر دیگه ای داره در مورد تهیه یا مدل دیگه ای پزیرا هستیم:1. (5):
اما خاطر نشان کنم که این مادربرد قراره از سایت ebayخریداری کنم و گمون کنم یکم طول بکشه به دستم برسه:1. (28):
ok
نقل قول:
اقا تشکرات
شهریار جان حرف شما متین اما مشکل اینجاست که مادربرد بنده فاقد هرگونه استاندارد اور هست یعنی این مقدار هم به قول بچه گفتنی شب تا صبح روم به قبله بوده :1. (26):
(یکم در این مورد توضیح بدین ممنون می شم ( با Set FSB احتمالا میتونید 3400 را هم CPU-Z Validation بگیری))
اما بهتون این خبرو میدم که یکی از بهترین مادربرد هارو احتمالا اگه کارا درست پیش بره بدستم می رسه دیگه با کمک دوستان می تونیم حتی رکورد رو هم افزایش بدیم و رتبه اول رو کسب کنیم:yes:
Abit IC7-MAX3 اگه کسی نظر دیگه ای داره در مورد تهیه یا مدل دیگه ای پزیرا هستیم:1. (5):
اما خاطر نشان کنم که این مادربرد قراره از سایت ebayخریداری کنم و گمون کنم یکم طول بکشه به دستم برسه:1. (28):
ok
دوست عزیزم توی تاپیک مباحث مربوط به اورکلاک پردازنده های اینتل دنبال کنید اینجا فقط اخبار HWBOT دنبال میشه تا راهنمایی های لازم برای رکورد شما گفته بشه توی جای خودش . :1. (21):
سلام
عکس سخت افزاری وتوضیحات