پاسخ: شهر سخت افزار در HWBOT - شهر سخت افزار ایران
نقل قول:
سلام دوستان منم عضو شدم
امید وارم بتونم یه کاری برای دوستان انجام بدم
من باید تمامی نرم افزار های 3D max و غیره را تهیه کنم؟
دوست عزیز به این 2لینک توجه کنید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای پردازنده 6تست 2بعدی مطرح هست + میزان فرکانس پردازنده...
و برای کارت گرافیک 6 تست 3بعدی در حالت تک کارت و مولتی کارت...
نرم افزار های مربوط به تست پردازنده رو از Hwbot و بخش info مربوط به همان تست می تونید دانلود کنید!
نرم افزار های گرافیکی رو هم می تونید از بانک نرم افزاری شهرتون تهیه کنید یا اینکه دانلود کنید...
فکر می کنم دوستان این مجموعه رو جمع کردن روی DVD...؟!!
موفق باشید...:11():
دوستان امرزو داشتم داخل Hwbot گشت میزدم یک سوالی پیش اومد.
مگه تمام تست های PCmark2005/3Dmark06.....نباید در ححالت Default تست گیری بشه؟!
یک عده تست هارو دستکاری میکنند و با قطعات عجیب میان امتیاز های عجیب قریب میگیرند!
من خودم با PhenomII 955 رو فرکانس 3.8Ghz رکوردی میزنم با PCmark2005 با 3.25GB رم DDR3 1600MhZ و HD4890 مثلا 12000 میگیرم طرف با 2GB رم 1066 و فرکانس 4000 میاد با تفاوت امتیاز بالاتر از من قرار میگیره!
که بیشتر کسایی که پایین تر از من هستند فرکانس پردازندشون شاید تا 4.8 هم میرسه ولی نرسیدند؟!
من اون مورد بالایی رو دیدم دیدم طرف تنظیمات رو از حالت Default خاج کرده و یک تست کلی گرفته.
دوستان اینجا کسی هست که نرم افزار های مربوط به تست برای ما ارسال کنه؟
ممنون می شیم اگه لطف کنید
لینک دانلود بزارم حله؟
اگه سرعت اینترنتتون بالا نیست نرم افزار هارو روی dvd براتون بفرستیم.
آدرس رو با پیام خصوصی بفرستین حلش میکنیم دوست گرامی :D
دوستان خواهشن رکورد FAKE ثبت نکنید والا بر خورد جدی می شه به دلیل اینکه این روز ها رکورد های زیادی ثبت می کنیم ادمین های HWBOT روی تیم ما حساس شدند در صورت ثبت کردن رکورد FAKE اکانت HWBOT شما حذف خواهد شد
با تشکر معین
نقل قول:
دوستان خواهشن رکورد FAKE ثبت نکنید والا بر خورد جدی می شه به دلیل اینکه این روز ها رکورد های زیادی ثبت می کنیم ادمین های HWBOT روی تیم ما حساس شدند در صورت ثبت کردن رکورد FAKE هم اکانت PCN َشما هم اکانت HWBOT شما حذف خواهد شد
با تشکر معین
معین جان اتفاقی افتاده...؟
کسی رکورد Fake ثبت کرده...؟؟!
نقل قول:
معین جان اتفاقی افتاده...؟
کسی رکورد Fake ثبت کرده...؟؟!
این طور که با شهریار صحبت کردم به زودی خودش اخطار داد گفت من به بچه بگم من هم به صورت PUBLIC کردم این موضوع رو
نگاه کنید یک سری از دوستان دارن تلاش می کنند و رکورد ثبت می کنند خود من روزی 6 ساعت دارم وقت می گزارم بعد درستش نیست تیم زیر سوال بره واسه 2 پوینت این حرف غیر منطقی نیست! پس حق بدید به ما که باید اخطار رو بدیم چون مطمئن باشید به سرعتی که رکورد رو FAKE ثبت کنید توسط تیم مدیریتی BAN می شید
این اخطار برای خود من هم هست نه اینکه من دوست صمیمی شهریار هستم این اتفاق برای من نمیوفته
:11():
نقل قول:
این طور که با شهریار صحبت کردم به زودی خودش اخطار داد گفت من به بچه بگم من هم به صورت PUBLIC کردم این موضوع رو
نگاه کنید یک سری از دوستان دارن تلاش می کنند و رکورد ثبت می کنند خود من روزی 6 ساعت دارم وقت می گزارم بعد درستش نیست تیم زیر سوال بره واسه 2 پوینت این حرف غیر منطقی نیست! پس حق بدید به ما که باید اخطار رو بدیم چون مطمئن باشید به سرعتی که رکورد رو FAKE ثبت کنید توسط تیم مدیریتی BAN می شید
این اخطار برای خود من هم هست نه اینکه من دوست صمیمی شهریار هستم این اتفاق برای من نمیوفته
:11():
معین جان قسمت اول صحبتت کاملا درست هست...
الان چند وقتی هست که دوستان تلاش خوبی دارند و پوینتهای تیم با سرعت خوبی در حال افزایش هست... پژمان هم با اینکه هنوز امتحاناتش تموم نشده بازم شبا وقت می ذاره تا ساعت 2-3 نصفه شب تست می گیره...!!
ولی لحنی که به کار بردی احساس کردم اخطاری از Hwbot اومده...!!
بهر حال فکر نمی کنم از دوستان کسی این کارو بکنه...:11():
نقل قول:
معین جان قسمت اول صحبتت کاملا درست هست...
الان چند وقتی هست که دوستان تلاش خوبی دارند و پوینتهای تیم با سرعت خوبی در حال افزایش هست... پژمان هم با اینکه هنوز امتحاناتش تموم نشده بازم شبا وقت می ذاره تا ساعت 2-3 نصفه شب تست می گیره...!!
ولی لحنی که به کار بردی احساس کردم اخطاری از Hwbot اومده...!!
بهر حال فکر نمی کنم از دوستان کسی این کارو بکنه...:11():
من در این مورد اطلاعی ندارم اگر هم امده باشه به ایمیل شهریار میاد نه من! ولی این اخطاری بود که قبل تر هم داده بودم اما به خاطر یک سری از مسائل پستش پاک شده بود اما این دفعه خیلی جدی تر هست