Q9550 @ 4723Mhz
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رکورد پنجم در سری پردازنده Q9550
PiFast @ 20.09 Second
رکورد اول در سری پردازنده Q9550
SuperPi 1M @ 9.970 Second
رکورد دوم در سری پردازنده Q9550
نزدیک به 30 امتیاز به تیم شهر سخت افزار موفق شدم اضافه کنم
به امید اینکه تمام دوستان بتونند با تمام توان قدرت ایران و تیم شهر سخت افزار رو به رخ جهانیان بکشند
آخرین ویرایش توسط ViViD در تاریخ 31-08-09 انجام شده است
Going To Change New HardWare Soon
وحید جان کارت عالیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی Power همین 785 جدید هست ؟ به نظرت به خاطر VRD 11.1 هست یا پاور ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جای داره از جناب عمرانی و شرکت آینده سیما هم تشکر کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
منم یکم خرت و پرت بخرم میام hwbot به زودیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وحید خان رکورد هات فوق العاده شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی بچه ها توی پست قبل گفتم ضرری نداره وحید خان هم تشکر کردند ولی نمی دانید چرا خودشون توی امضاشون از مسابق ساپورت نمی کنند ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
ViViD (01-09-09)
متشکرم دوستان
جا داره از مهندس عمرانی و شرکت آینده سیما بخاطر این پاور جدید کمال تشکر رو بکنم و آرزوی موفقیت روز افزون رو برای ایشون دارم
شهریار عزیز فکر میکنم هم برد و هم پاور در این مساله سهیم بودند
پاور رو طوری تنظیم کردم که از ریل اول برای پردازنده و از ریل دوم فقط برای گرافیک استفاده کنه
برای تستهای بعدی روی به سوی نرم افزارهای بنچمارکینگ میگذارم ایشالله که بتونم تستهای بهتری بگیرم
از اضافه شدن دوستان به جمع اوورکلاکرهای ایرانی در Hwbot استقبال می کنیم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Galaxy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خصوصا آقا محسن عزیز که با رکوردهای خوبشون هم به جمع ما در Hwbot اضافه شدند...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SuperPi - 7sec 560ms - Moh3n (ihhoc)
Processor: Core i7 920 @ 5315mhz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید on LN2
در مورد سوالتون هم دوست عزیز!
فکر می کنم گذاشتن بنر مسابقه برای حمایت از مسابقه SSA اختیاری هست؟ این طور نیست...؟؟
وحید جان چه طوری این کارو انجام دادی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که هم گرافیک و هم پردازنده از ریل 12 ولت دوم تغذیه می کنند...؟!! پاور رو باز کردی؟؟ :دی
آمپراژی که پاور 785 در ریل 12 ولت دوم ارائه می ده حدود 36 آمپر هست در حالی که پاور 780 قبلی شما روی ریل 12 ولت دوم حدود 16 آمپر (اگر اشتباه نکنم!) ارائه می کرد...
و این موضوع برای اوورکلاک Q9550 محدودیت ایجاد می کرد!!
در پاور های 4ریل گرافیک می تونه از دیگر ریل ها تغذیه کنه ولی پردازنده این گونه نیست...
موفق باشید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایول چه رکورد های باحالیه تبریک میگم به آقا محسنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد گذاشتن بنرم راست میگید ولی نظر من اینه که ساپورت اورکلاک آزاد یعنی بدون محدودیت کمپانی و ... اگه توی همچین مسابقه هایی توسط ما هایی که خیر سرمون توی فروم ها هستیم نشه پس چه انتظاری میشه داشت که اورکلاک آزاد ترویج پیدا کنه ؟؟!؟!؟ ما باید ساپورتش کنیم هر جوری میتونیم تا این قضیه توی ایران بیشتر پخش بشه . حالا وقتش را ندارید شرکت کنید منطقیه ولی بنر باور کنید نه وقت میخواد نه خرج برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
ایولا می بینم که بچه ها راه افتادن دوباره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید آقا محسن یه توضیح بدین بیشتر بشناسیمشون.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا محسن تبریک اساسی داداش.
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
علی جان شاید من بد متوجه شده بودم روی راهنمایی پاور یک چیزایی خوندم فکر کردم ریل اول مربوط میشه به کابلهایی که قابل جدا شدن از پاور نیستند (3 کابل به این صورت داره) که گذاشتمشون برای مادربرد و 8 پین مادربرد و گفتم شاید اونهایی که روی برد برای PCIE هست که باید کابل بهشون متصل کنید ریل دوم خواهند بود خوب احتمالاً اشتباه من بوده ولی روی پاور توضیح داده در صورتی که توان مصرفی ریل دوم کم بیاره براحتی از روی ریل اول میکشه مانند پاور هایی که گفتید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر بنده خوب متوجه نشدم عذرخواهی میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
نميتونم تو سايتش ثبت كنم submbit result online رو كه ميزنم صفحه ارور ميده
نرم افزار Aqua Mark ثبت آنلاین نداره تا جایی که میدونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونید همین شات که گرفتید رو بدون لینک ولید آنلاین در HWBOT ثبت کنید مشکلی نخواهد داشت
موفق باشید
آخرین ویرایش توسط ViViD در تاریخ 04-09-09 انجام شده است
Shahryar (04-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks