خوب بزار بده تا وقتي كارت مشكل نداره بزار خودشو ..... تو هم نگاه كن و بخندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arman.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب بزار بده تا وقتي كارت مشكل نداره بزار خودشو ..... تو هم نگاه كن و بخندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arman.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.D3VIL. (18-08-09)
|
روي اوركلاك سيستمهاي قديمي ميشه مانور خوبي داد .
Jagvar (18-08-09)
به شدت با شما موافق هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
.D3VIL. (19-08-09)
خیلی دوست داشتم بتونم دوستان رو همراهی کنم ولی موقعیت مالی و وقتش روندارم . شایدبعداز مدت کوتاهی تونستم یک کارائی کنم .
آرمان جان Report دادن همین طوری زیاد مهم نیست چراکه بعد از اون مدیران HWBOT بررسی میکنند و در صورتی که مشکل نداشته باشه تایید میشه دوباره .
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
.D3VIL. (19-08-09)
اينارو همينجوري گذاشتم . سيستم رو تا چند وقت ديگه جمع مي كنم بعد در خدمتتون هستم
شهر سخت افزار فراتر از انتظار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://hwbot.org/listResults.do?user...pplicationId=1
http://hwbot.org/listResults.do?user...plicationId=13
|
دوست عزیز Submit اولی مشکل داره.
مدل دقیق GPU مشخص نشده و Hwbot توانایی Detect کردنش رو نداره!
اگر داخل Hwbot مدل گرافیک شما نیست به شهریار جان اطلاع بدین و یک Screen Shot از GPU-Z بذارید تا به Hwbot اضافه بشه.
ممنون/موفق باشید.
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
مهم نيست پاكش هم كنن خيالي نيست مگه چه ركوردي هست حالا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arman.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدلش را درست کردم ولی دوست عزیز درست ثبت کنید حتماً ازین بعد ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Labyrinth (29-08-09)
با شهریار عزیز کاملا موافقم
اینها دنبال سوژه هستن برای ....
سعی کنید اصلا نقطه ضعف دستشون ندید چون بعدا خودتونید که پشیمون میشید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks