نمایشگاه دیدنی و بزرگی هست
جای همتون خالی روز جمعه منتظر شما هستیم
:Love-ssa~! (1):
Printable View
نمایشگاه دیدنی و بزرگی هست
جای همتون خالی روز جمعه منتظر شما هستیم
:Love-ssa~! (1):
امروز چه خبر بود شلوغ بود؟؟؟:give_rose:
به گزارش خبرنگار ايرنا، اين نمايشگاه فرصتي براي شرکت هاي فعال در عرصه الکترونيک اعم از دولتي و خصوصي فراهم کرده تا محصولات و خدمات خود را در بخش هاي نرم افزار و سخت افزار به بازديدکنندگان معرفي کنند.
در نمايشگاه الکامپ 2009 مي توان با خدمات اينترنتي و الکترونيکي بسياري از شرکت هاي خصوصي و سازمان هاي دولتي آشنا شد.
يکي از غرفه هاي مورد استقبال در سالن 35 نمايشگاه الکامپ، غرفه کانون زبان ايران است و بيشرين پرسش بازديدکنندگان نيز در مورد "آموزش مجازي و اينترنتي زبان هاي خارجي" توسط اين کانون است.
به گفته ي مسئول غرفه کانون زبان ايران، دوره هاي آموزش مجازي و اينترنتي اين موسسه دولتي دو ترم است که آغاز شده و بازديدکنندگان در صورت تمايل مي توانند در غرفه کانون زبان ايران اقدام به ثبت نام در اين دوره هاي آموزشي کنند.
هزينه دوره هاي مجازي کمتر از دوره هاي حضوري است و مدرک دوره هاي مجازي همسنگ و همانند دوره هاي حضوري کانون زبان ايران است.
کارت هاي اعتباري "ويزا" يا "مستر کارت" از محصولات و خدمت الکترونيکي مورد توجه بازديدکنندگان در نمايشگاه الکامپ است، برخي از شرکت ها نيز به تبليغ مزايا و کاربردهاي انواع کارت هاي اعتباري مشغول هستند.
اين کارت ها امکان خريد اينترنتي، رزرو بليت، امکان جابه جايي پول نقد و غيره را براي خريداران فراهم مي کنند.
سازمان هاي دولتي مانند شرکت فناوري اطلاعات ايران، سازمان تامين اجتماعي، بانک ملي و سازمان ملي جوانان از ديگر شرکت هاي حاضر در نمايشگاه الکامپ هستند.
هدف اين سازمانها ز شرکت در نمايشگاه معرفي خدمات اينترنتي و الکترونيکي خود است براي مثال سازمان ملي جوانان در اين نمايشگاه به معرفي سامانه آموزش الکترونيکي ازدواج جوانان پرداخته است.
برخي فروشندگان لوازم الکترونيکي نيز در نمايشگاه الکامپ 2009 مشغول تبليغ کالاهاي الکترونيکي مانند لپ تاپ ها، دستگاههاي کامپيوتري، وسايل صوتي و تصويري هستند. حتي بازارهاي معروف فروش تجهيزات کامپيوتر نيز در اين نمايشگاه غرفه دارند.
برگزاري کارگاههاي آموزشي از ديگر برنامه هايي است که در غرفه هاي نمايشگاه الکامپ رواج دارد. اما شلوغ ترين مکان ها در نمايشگاه الکامپ 2009 نه غرفه هاي شرکت هاي الکترونيکي و کامپيوتري بلکه مانند تمام نمايشگاهها، اغذيه فروشي ها است که همچنان بيشترين استقبال را به خود اختصاص داده اند و رکوردار هستند.
سلام :
امروز ما فرصت کردیم و از ساعت 2:30 الی 4 یک دوری تو نمایشگاه زدیم ...
اما به نظر شخصی بنده سطح نمایشگاه افت قابل توجهی کرده بود ...
اکثریت غرفه ها رو میشه گفت بیشتر به نمایشگاه مد و دکوراسیون شبیه بود تا الکامپ !
یعنی کلا قطعات توی این نمایشگاه نسبت به سال پیش بسیار بسیار کم بود ...
حتی غرف گرین که پارسال بسیار بزرگ بود امثال بشدت آب رفته بود !!!
مهندس عمرانی هم که سرش شلوغ بود و داشت با دریل یا پیچ گشتی همه جا رو سوراخ سوراخ می کرد ... کار خستگی ندارد !
علی هم جاش خالی بود و فقط ما توانستیم اون بروشور از مدینگ رو زیارت کنیم ...
بعضی ها هم در تموم کردن نیتروژن خیلی حرفه ای عمل می کردند ! این شخص در عکس پایین قابل مشاهده است :1. (35)::Love-PCN~!:
راستی کاپشن گرین رو بما هم می دن !!!؟؟؟؟ :lol:
امیر رو بزارند بانک رو اداره کنه هممون پول دار میشیم ! :11()::party:
فقط یک مزیت نسبت به پارسال داره که ما بزرگان سایت رو ملاقات کردیم ...
در زیر 9 قطعه عکس که چندین برابر کوچک شده و ضمنا بصورت لینک در آمده که دوستان بتونند براحتی اون هارو مشاهده کنند !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
از اونجایی که شاید دوستان راضی به معرفی یا نمایش عکسشون در سایت نباشند من از قرار دادن نام دوستان که در عکس های بالا مشاهده می کنید ، خودداری کردم و هر یک از دوستان به صلاحدید خویش می توانند خودشون رو معرفی کنند !
سلام :
یک نکته قابل توجه دوستان :
اگر با ماشین اومدید حتما حدودای ساعت 3 تا 4 از نمایشگاه فرار کنید وگرنه یکی الی دو ساعتی باید لاکپشتی برید ...
ترافیک خیلی سنگین میشه ...
************************************************** ***************************************
غرفه گرین یک CD حاوی یک نرم افزار بسیار جالب رو هدید میده که توصیه اکید دارم برید بگیرید !
مشکل انتخاب پاور رو براتون تا مدتی حل می کنه !
جالب هست که من پاور 480 گرفتم و با محاسبات این نرم افزار توان مصرفی سیستم پس از دادن اطلاعات مورد نیاز برنامه
همین 480 وات رو توصیه کرد ... کلی حرفه ای بودیم خودمون نمی دونستیم !
تصویری از این نرم افزار :
************************************************** **************************************
غرفه ناد 32 و اویرا خیلی جالب بود !
کاتالوگ هر دو شبیه یکدیگر و در کاتالوگ ناد 32 ، در آمار جهانی ناد 32 اول در دنیا بود و در کاتالوگ اویرا نیز اویرا یک دنیا
خلاصه ما با هر دو غرفه یک ربعی صحبت کردیم در آخر به این نتیجه رسیدیم که همون ناد 32 بهتره برای ما ...
فروشنده نیز نتوانست دلیل قانع کننده ای برای عدم استفاده از ناد32 کرک شده برای ما بگه ...
چه ساعتی نمایشگاه کاملا شروع به کار میکنه؟؟؟
ای بابا شما بچه های تهران چقدر ندیدبدید هستید !!!!! سرما ندیدن شماها ! مطمعن باشین شهرهای دیگه یعنی اکثرشون از تهران سردتر هستن من که کرجم ولی تهران کار میکنم همیشه یه چند درجه کرج سردتره البته همدان یه چیز دیگس !
خداکنه مشکلی پیش نیاد جمعه بتونم بیام
سلام ...
من در حال حاضر در تهران به سر میبرم از کافی نت کیا میدان انقلاب در خدمتتون هستم ... :yes:
از آنجا که راه به راه رسیده بودم و خسته و کوفته ... و اصلاح نکرده با صورتی پر از پشم و پوشال فقط دوستان رو از دور زیارت کردم و نیز گفتم شاید بهتر باشه فردا یعنی جمعه ساعت 2:30 به صورت سورپرایزی همدیگه رو ببینیم ... :1. (26):
براردران شهریار ... معین ... نیما ... جناب عمرانی(اگه اشتباه نکنم)... جناب game که داشت با اون مانیتور سه تاییه بازی میکرد و نیز استاد نوید رو مشاهده کردم ... :1. (29):
وقت کافی نداشتم ... خیلی شلوغ بود و نیز داشتن تعطیل میکردن ...
فردا همه رو میبینیم ... به امید دیدار ... :Love-PCN~!:
منم امروز رفته بودم خیلی شلوغ بود فقط رفتم پیش دوستان کلی هم عکس گرفتم که الان در حال آپ کردنم.
همه ی دوستان رو زیارت کردم انشا اله فردا تمام دوستان و میبینیم.
یه نکته که اگه خواستید بیاید نمایشگاه از در جنوبی وارد بشید خیلی نزدیکه.
اگر بشه ما هم فردا دوستان رو زیارت خواهیم کرد