بروبچ خیلی عالی بود و کلی خوش گذشت :Love-PCN~!:
Printable View
بروبچ خیلی عالی بود و کلی خوش گذشت :Love-PCN~!:
به منم امروز کلی خوش گذشت فردا هم میام اگه بشه
شرکت گرین و بچه های شهر سخت افزار امسال ترکوندن
:Love-ssa~! (1)::Love-PCN~!:
نقل قول:
سلام :
حداقل عکس های قطعات رو پاک نمی کردی ! اصلا به کل حس مار رو گرفتی ... :cry:
کلا هر چی امروز خوش گذشت ، الان با این کار از دماغمون اومد ! :1. (28):
وحدی و سیاوش هم اگر عکسشون گداشته شد راضی بودند ...:11():
انشا ا... خدا کلمه Delete رو از کی بردت حذف کنه ! :1. (35): ای حال گیر ...
:Love-ssa~! (1)::11()::Love-PCN~!:
نوید جان!نقل قول:
عکسهای این دوستان رو میتونید برای خودشون PM کنید.
دلیلی وجود نداره که عکسها Public بشه. و مطمئن باشید که بعدها احتمال داره مشکل ساز هم بشه.
ضمنا عکسهای شما جاشون امنه! خیالت راحت :wink: عکسهای قطعات رو هم الان چک میکنم و بر میگردونم.
Edit : نوید جان عکسهای مربوط به قطعات برگردونده شد.
سپاس :1. (23):
با سلام خدمت کلیه اعضای فروم !!! :11():
و نیز تشکری ویژه از کلیه کسانی که امروز جمعه ساعت 2:30 سر قرار ظاهر شدن !!! :1. (21):
بسیار بسیار خوش گذشت ... واقعا از دیدار با اعضای صمیمی و باحال pcn بسیار خوشحال شدم ... :Love-PCN~!:
جای اونایی رو که نبودن حسابی خالی کردیم ( بهادر ) <<< specially
امیدوارم که هر از چند یک بار همچین برنامه ای گذاشته بشه و ایشالله از دفعه های بعد اعضای بیشتری بتونن حضور پیدا کنند ...
دوست داشتم بیشتر بتونم خدمت دوستان باشم ولی از اونجایی که فردا امتحان داشتم ... جنگی خودم رو رسوندم شیراز ...
همگی موفق و موید باشید ...
تشکر ...
بنده هم از تمام کسانی که دیروز تشریف آوردن و قدم بر دیده ما گذاشتن کمال تشکر رو دارم و آرزو دارم بار دیگه بتونم مقالاتشون کنم
امیدوارم شاد و خرم باشید
:1. (35):
سلام بر همه ی کسانی رو که تو نمایشگاه دیدم. :11():من تازه رسیدم اهواز:1. (23)::1. (35):
نمایشگا ه خیلی خوش گذشت مخصوصا عکس دسته جمعی کهشده بودیم دلقک مردم! :1. (23):
شانس بیاریم این آقا وحید فیلممون رو پخش نکونه!:1. (26):
با سلام
حالا ما كه نبوديم ولي از يه طرف خوشحاليم كه pcnetwork اينقدر فعال بوده و از طرفي عكس چند تا از مديران انجمن رو ديديم درسته كه حال حذف شده
ممنون . موفق باشيد
سلام برادر ... :1. (35):نقل قول:
نه خیالت تخت ... من این فیلم رو به هیچ احدی نخواهم داد ... میخوام ایشالله اگه چند سال دیگه همدیگه رو دیدیم اونوقت بذاریم دور هم حالشو ببریم !!! یا به قول برادر مهراد این فیلم رو پابلیک نخواهم کرد حتی شما دوست عزیز ... :whistle::lol:
این فیلم بیشتر به افتخار یکی از دوستان غایب در روز جمعه گرفته شده که واقعا جاش سبز بود :1. (28):
:Love-ssa~! (1)::Love-PCN~!:
با سلام
من هم به نوبه ی خودم از تمامی اعضای تیم شهر سخت افزار و اعضای شرکت اینده سیما (گرین) و تمامی
دوستانی که در این 4 روزه زحمت زیادی کشیدند تشکر می کنم
اینم بگم که خیلی خوش گذشت این 4-5 روز
به امید روزی بهتر
:Love-ssa~! (1):