پاسخ: » شهر سخت افزار و گرین در الکامپ 88
برادران عزیز با قدردانی از زحمات تمامی دوستان و همچنین جناب آقای عمرانی بخاطر امکاناتی که در اختیار ما قرار دادند برای هر چه بهتر برگذار کردن این چند روز جاداره از تمام کسانی که خدایی ناکرده شوخی یا خنده نابجایی کردم عذر خواهی کنم فقط قصد ایجاد محیط شاد و دوستانه بود
هر چه باشیم انسان هستیم و جایزالخطا
و نکته دیگر اینکه هر کسی از دوستان عکسی داره که به من هم مربوط می شود خوشحال می شوم برایم پیغام خصوصی کنه بصورت لینک یا هر جوری خودتون صلاح می دونید
جای کسانی که نبودند خالی :love::love:
سلام به تمامی دوستان خوبم
هر چه بود خوش بود
در راستای هماهنگی تیم شهر سخت افزار و شرکت اینده سیما قرار بر ان شد که شهر سخت افزار در الکامپ 2009 با شرکت اینده سیما شرکت کنه و این امر با موفقیت انجام شد
اینجا جا داره که از تمامی دوستان از جمله
وحید - نیما - امیر - امیر علی - اشکان - علیرضا - آرمان - شهریار - شایان - پیام - و تمامی دوستانی که من اسم اونها رو فراموش کردم یا فراموش کردم نام اونها رو در بالا ذکر کنم باید تشکر ویژه ای داشته باشم و به همشون خسته نباشید میگم
سر فرصت گزارش ویژه ای می نویسم
موفق و پیروز باشید معین
نقل قول:
برادران عزیز با قدردانی از زحمات تمامی دوستان و همچنین جناب آقای عمرانی بخاطر امکاناتی که در اختیار ما قرار دادند برای هر چه بهتر برگذار کردن این چند روز جاداره از تمام کسانی که خدایی ناکرده شوخی یا خنده نابجایی کردم عذر خواهی کنم فقط قصد ایجاد محیط شاد و دوستانه بود
هر چه باشیم انسان هستیم و جایزالخطا
و نکته دیگر اینکه هر کسی از دوستان عکسی داره که به من هم مربوط می شود خوشحال می شوم برایم پیغام خصوصی کنه بصورت لینک یا هر جوری خودتون صلاح می دونید
جای کسانی که نبودند خالی :love::love:
وحید جان امید وارم الان منرو دیگه شناخته باشی .
یک توضیه هم بهت میکنم 1366 اصلا بدرد نمیخوره 1156 بگیر :yes:
با سلام خدمت تمامی دوستان .
جا داره از تمامی اعضای شهر سخت افزار و شرکت آینده سیما تشکر ویژه کنم مخصوصا جناب آقای عمرانی که این بستر رو آماده کردن و واقعا سنگ تموم گذاشتن توی این چند روز و یک خسته نباشید مفصل به شهریار ، معین و امیر علی عزیز میگم که واقعا زحمت کشیدند ، امیدوارم باز هم این جور برنامه ها پیش بیاد تا باز هم بتونیم همچین تجربه زیبایی در کنار هم داشته باشیم .
با آرزوی بهترین ها برای شما - نیما :11():
با سلام
بر خود لازم دانستم از کلیه عزیزانی که در طول برگزاری نمایشگاه فعالیت داشته اند( اعضای سایت شهر سخت افزار، شهریار بارانی عزیز و شرکت آینده سیما ( گرین )، مهندس عمرانی عزیز) را کمال تقدیر و تشکر را داشته باشم.
آرزومندم هر سال بهتر از سال قبل مانند رنگ سبز دکوراسیون غرفه شاهد موفقیت ها و پیشرفت باشیم
شاهوند
دیگه با عرض پوزش من روز یکشنبه ساعت 2 بامداد رسیدم شهرمون، روز دوشنبه هم(امروز) تا 8 شب کلاس داشتم.دیگه نتونستم تشکر بکنم از دوستان.
با سلام خدمت دوستان
من اصلا و اصلا پشیمون نیستم که این همه راه رو رفتم برای دیدن دوستان، واقعا کاملا جو دوستانه حاکم بود. و اون موقه حسرت می خوردم که چرا زود تر نتونستم خودم رو برسونم.
از طرف خودم به تمام دوستان خسته نباشید عرض می کنم. مخصوصا به اقای عمرانی عزیز. و تشکر ویژه رو خدمت تمام دوستان و اعضای فعال این فروم تقدیم می کنم.
--------------
دوستانی که تصاویرشون در رفته:دی خصه نخورند. تنها کسی که عکسش بد افتاده خودمم:cry:و انشاالله کسایی که اون جا حضور داشتن و دوست دارند. این عکس های یادگاری رو داشته باشند. به خودم پیام خصوصی بدن و بنده هم بهترین تصاویر و سعی می کنم کمی تغیرات با فتوشاپ برای جزابیت اعمال کنم و هم راه با اصل تصاویر خدمتشون (یا خودم پست کنم یا یه کاریش می کنیم دیگه.:yes:)
:11():
سلام :1. (21):
چیزی نمیشه گفت چون زیاد قابل وصف نیست ...
اون چند روز برای ما جزو بهترین خاطرات از مجموعه و بچه های شهر سخت افزار و پی سی نتورک بود که با جو صمیمی تر و دوستانه تر در خدمت دوستان عزیزمون بودیم .
طی این چند روز نزدیک به 50 نفر از کاربران عزیز انجمن اومدند و ملاقاتشون کردیم که باعث افتخار هست که شهر سخت افزار کاربرانی به این خوبی داره .
ضمن تشکر از همه دوستانی که زحمت کشیدند و این چند روزه را به نحوی در کنار ما بودند ؛ منتظر گزارش کامل + عکس ها باشید ...
شاد باشید
شــهــریار :Love-ssa~! (1)::Love-PCN~!:
باعث خوشحالی هست که تو این همه سایت و فروم فارسی جزو یکی از کاربران این سایت با این تیم حرفه ای و کاربران و اساتید با دانشی هستم
واقعا آخرش هستید
سلام
حیف که برنامه ریزی من به هم خورد به جای جمعه ، 5 شنبه اومدم و البته به علت زمان بسیار کم فقط تونستم غرفه رو نگاه کنم و وقت معرفی و .... نشد! ولی مصرانه منتظر گزارشات جامع دوستان هستم! :11():
انشاءا... سال بعد!:1. (29):
واقعا دیدن دوستان از نزدیک عالی بود کاش بتونیم دوباره همدیگر رو ببینیم . عکسهایی که من گرفتم رو شهریار خان بهتون میرسونم البته به دلیل استفاده از زغال در اینترنتم از آپ کردن معذوریم !
گرین و شهر سخت افزار + بچه های با عشقش گل کاشتن !