با درود
بنده نیز اگر قابل باشم در خدمتتون هستم تمامی روزهای نمایشگاه رو کامل تمام و کمال با تمام بی تجربگی های خودم هستم
قربون شما وحید :love:
Printable View
با درود
بنده نیز اگر قابل باشم در خدمتتون هستم تمامی روزهای نمایشگاه رو کامل تمام و کمال با تمام بی تجربگی های خودم هستم
قربون شما وحید :love:
سلام
البته نمیدونم من الان عضو این سایت حساب میشم یا نه! ولی خوب انشاءا... برای دیدن نمایشگاه به تهران خواهم آمد. با آرزوی موفقیت روز افزون برای دوستان شهر سخت افزار!!:Love-ssa~! (1)::Love-PCN~!:
امسال قراره توی الکامپ گرین بترکونه
فکر کنم 3 يا 4 شنبه بتونم به نمايشگاه سر بزنم ،اميدوارم دوستان بتونم زيارت کنم،دوستان که قرار ميگذارند حتما يک عکس دسته جمعی بندازن ،خاطره اي که هميشه باقی ميمونه:11():
من هم به علت داشتن امتحان روز شنبه... احتمال قوی روز قبلش میام ... یعنی جمعه ... فکر میکنم روز جمعه کلیه دوستان بتونن حضور پیدا کنند ... اینطور نیست ؟! :1. (29):
راستی بچه ها دوربیناتون یادتون نره !!! :1. (5):
چه روزی شود جـــمــــعــــه :yes:
شماره تلفن برادر کسری رو کسی نداره ؟! ببینم اگه که میاد با هم بیایم !!!
از بروبچ همشهری هر کی میخواد بره pm بده ببینم دنیا دست کیه !!!
راستی من اشانتیون میخواما ... :1. (27):میدن که ؟! آره ؟! اگه نمیدن تا نیایم !!! :lol:
شوخی کردم ... هدف من در وهله اول دیدن روی گل بروبچ pcn هست و غیره !!!
نقشه ها :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ](به تب خدمات نمایشگاهی بروید)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]( به درد نمی خوره)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ](خیلی به درد بخور)
عکسی که از همین تور مجازی به دست میاد:
منم میام!!!! :دی هم جمعه هم پنجسنبه کلا من الکامپو همیشه پایه بودم!!
راستی پارسال تو غرفه گرین یکی بود با نیتروژن یه سیس رو اور میکرد از بچه های اینجا بود؟؟؟؟؟
سلام :نقل قول:
پارسال علی و مهندس عمرانی حضور داشتند ...
علی ما رو برد غرفه اورکلاک آواژنگ و بعد از چند ساعت ! که ما اونجا بودیم ، علی گفت غرفه گرین هم آموزش اورکلاک داره و
آخرش مسابقه با طرح سوالاتی برگزار میشه ...
من هم با علی با سرعت رفتیم غرفه گرین و اونجا یک تستر پاور برنده شدیم ! اصل ... :yes:
شما احتمالا یادت هست که پارسال همونجایی که گرین اورکلاک می کرد ، یک کیس شیشه ای هم موجود بود که اون حاصل دست رنج
همین علی عزیز هست که امسال هم مدینگ کس رو ارائه کرده ... :1. (10):
این هم عکس همون سیستم در غرفه گیرین که توسط آقای علی رضا حقدوست اورکلاک میشد :
با سلامنقل قول:
سال پیش جناب علیرضا حقدوست آموزش اوور کلاک داشتن که مدیر فروم سخت افزار هستن و سال پیش توی مسابقات آواژنگ در تایوان شرکت کرده بودن .
در ضمن سال پیش یکی از افتخارات ما آشنا شدن با نوید بود و دیگر بچه ها .
به امید دیدار . البته بنده با احتمال 100% پنج شنبه صبح نیستم چون یه استاد خفن گیر دارم و باید حتما سر کلاس باشم . صبح روز سه شنبه هم در پرده ای از ابهام هست .
موفق باشد