سلام به همه
شهريار جان خبر منو داري ديگه؟
نداري؟
خب من از روز اول هستم تا آخر
هر روزي بگين ميام
Printable View
سلام به همه
شهريار جان خبر منو داري ديگه؟
نداري؟
خب من از روز اول هستم تا آخر
هر روزي بگين ميام
آپدیت : قرار عمومی اعضای پی سی نتورک با توجه به نظر اکثریت آراء ، جمعه مورخ 1388/9/6 ساعت 2:30 بعد از ظهر می باشد .
با این حساب باید جمعه رو مرخصی ساعتی بگیرم !
سلام :
من دقت نکردم که ساعت شروع و پایان نمایشگاه کی هست ؟
راستی می گم گرین که مایه داره ، بیاد بین بچه ها یک مسابقه ای بزاره و جایزه بده ! :1. (35)::1. (29):
یا می تونه بین اعضای PCN که در روز جمعه حضور پیدا می کنند به قید قرعه جایزه یا به عبارتی یادگاری بدهد !!!
:Love-ssa~! (1)::Love-PCN~!:
من وقت نکردم وگرنه طراحی یک کیس رو انجام داده بودم و مونده پیاده سازیش که زمانی هم نمی بره !
به علی جان هم گفته بودم دارم یک کیس می سازم ولی امان از نداشتن تایم آزاد :cry:
سلام دوستان
تاریخ دقیق شروع و خاتمه نمایشگاه الکامپ رو میخاستم؟
3 تا 7 آذر هست؟
دوستان بعضی از بچه ها خبر دارن من به خاطر امتحان دانشگاهی که روز 5 شنبه دارم تمام برنامه هام بهم خورد و به دلیل مشکلات شخصی توانایی اومدن به نمایشگاه رو ندارم.
اگه رفتین دور هم جمع شدین جای منو خالی کنید.
خیلی دوست داشتم بهنام و مهراد و وحید و شهریار و بقیه بچه ها رو ببینم اما قسمت نیست.
راستی وحید جان یادت نره اختصاصی برای من از بچه ها فیلم بگیری.اگه نتونستی بسپار به یکی از بچه ها.دوست دارم از همتون یه تصویر یادگاری داشته باشم.پس یادتون نره این فیلم مخصوص منه:Love-PCN~!:
راستی یه چیزی دیدم توی حرف های بچه ها که منم میخوام:1. (35): برای من کنار بزاریدا!!!!
نقل قول:
میگم بدنیست یک لگویی ، کارتی ، نشانی و ... مانند کلوپ های خودرویی طراحی بشه و به اعضا جهت اتحاد و یک پارچگی
داده بشه ...
دلم خیلی مسوزه که نمیتونم بیام.نقل قول:
با تشکر فراوان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] نوید جان برنامه هایی ازین جهتم داریم .
دوست دار همه بچه های گل PCN:1. (21):
بهادر
بله دوست عزیز . :1. (21):نقل قول:
سلام :
ساعت شروع و پایان کار نمایشگاه مشخص نشده ؟
می خوام بدلیل کمبود زمان و کستردگی نمایشگاه از ساعات اولیه روز جمعه حضور داشته باشم ...
با تشکر ...
این قضیه تغییر مدیر عامل و جلوگیری از ورود بازدیدکنندگان که امروز خبرش اومده بود تاثیری تو برنامه نمایشگاه داره یا نه ؟؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام نوید جان. طبق گفته این سایت ( برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ) از تاریخ سوم تا هفتم آذر ماه و ساعت بازدید از 10 صبح تا 5 بعد از ظهر هست.نقل قول:
من هم دارم سعی خودم رو میکنم که اگه بشه افتخار دیدن دوستان رو داشته باشم! :love: