به هر ماشینی بگی نمایشگاه بین المللی تهران میبرنتنقل قول:
اینم کروکیش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
به هر ماشینی بگی نمایشگاه بین المللی تهران میبرنتنقل قول:
اینم کروکیش
نقل قول:
سلام :
آدرس نمایشگاه ... تهران - بزرگراه چمران - نرسیده به پل پارک وی یا ولی عصر
این هم نقشه که برای دوستان طراحی کردم تا خدایی نکرده اشتباه نکنند ...
ما فردا بصورت تحمیل شده باید بریم نمایشگاه !
نقل قول:
ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام :
وحید جان مثل این که این ساعت زمان تعریف شده برای کلیه نمایشگاه هایی است که در محل نمایشگاه های بین الملی برگزار می شوند
چرا که اگر فقط یک ساعت زود تر یا یک ساعت دیرتر نمایشگاه باز بشه ، ترافیکش به کل تهران سرایت می کنه ...
راستی هرکی از جردن جنوبی خواست بره نمایشگاه احتمالا اگر ترافیک قفل نباشه من جمعه با ماشین میام هرکی
بچه محل ما بود بگه من تو راه سوارش می کنم البته چون داریم می ریم بالای شهر داشتن پاسپورت الزامی است ...
مسیر من توحید > چمران > نمایشگاه
دوستانی که از شهر های دیگه مهمون ما می شوند حواسشون باشه اینجا هوا بس ناجوانمردانه ، دندون هاتون رو بهم میزنه !
لباس گرم یادتون نره !
نقل قول:
ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام :
وحید جان سوء تفاهم پیش نمی یاد خیالت راحت ... :1. (7):
از اونجایی که مشکلات همیشه یک دفعه از در و دیوار میریزن سر آدم ، فکر نکم همه بتونند بیان یا برسند به نمایشگاه :1. (4):
مثل پارسال خوش خواهد گذشت . پارسال با این که خیلی کم بودیم ولی خیلی خوش گذشت ...
وحید جان حتما بیایی ما منتظرتیم ...:11():
میگم پس چرا اساتید با تجربه یکی یکی دارن منصرف میشن؟ ساسان جان ، سید امیر و ... بابا یه جوری جورش کنید بیایین!!!
دوست عزیز من دارم میرم کیش ، البته ی غرفه تهران هم مربوط به اورکلاک هست که تخصص بنده نیست ( در مورد Gaming حرفی نمیزنم .. ) .
ولی خیلی دوست داشتم که دوستان رو ببینم ، ان شاءالله دفعه ی بعدی ...
بنده خیلی خیلی دوست داشتم که در خدمت دوستان باشم حتی از دو ماه پیش هم برنامه ریزی کرده بودم اما متاسفانه درگیر بیمارستان و کسالت همسر و پدرم هستم (شهریار و بهنام عزیز در جریان هستن) :1. (28):
جای مارو خیلی خالی کنید .
با تشکر
مهدی :11():
غرفه pcn دقیقا در کدام سالن و غرفه برپا شده ؟! :1. (27):
فکر نمیکنم به دلیل ازدحام جمعیت و به احتمال کوچک بودن جا ... جای همه بچه ها باشه !!! :1. (35):
پس درستش اینه که اونجا رو خیلی شلوغ نکنیم و سدمعبر راه نندازیم !!! :lol:
شاعر میگه ...
گرچه دیدن دوست بسی دلچسب است ... ولی ایستادن بیجا مانع کسب است :lol:... ( شوخی کردم جدی نگیرید)
دوستان عزیز ، لطف کنید و همکاری کنید و نگذارید اختلافات شخصی ، جو این تاپیک رو متشنج کنه .
این آخرین اخطار بود . در صورت تکرار ( حتی به صورت غیر مستقیم ) دسترسی افراد متخلف محدود خواهد شد .
با تشکر / . :11():
دوستان عزیز ، تاپیک رو منحرف نکنید خواهشا ، تاپیک در مورد الکامپ 2009 و مباحث مربوط به شهر سخت افزار و Green هستش ، دقت کنید عزیزان .
برخی از پست های بیهوده ی اخیر نیز حذف شدن ..
:give_rose: