من که تهران نیستم ولی شنیدم که در الکامپ رو تخته کردن درسته ؟
Printable View
من که تهران نیستم ولی شنیدم که در الکامپ رو تخته کردن درسته ؟
نقل قول:
سلام :
نه دوست عزیز این جریان برای شروع تلکامپ بود که عدم هماهنگی بین مدیر جدید و مدیر قدیم + و یک موضوع دیگر باعث شد
نمایشگاه دو ساعت دیر تر باز بشه ...
الکامپ هم انشاا... به قوت خودش باقی است و این هم سایت رسمی الکامپ 88 :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این هم سایت رسمی نمایشگاه های بین الملی تهران که البته دوستمون لطف کرده ، و در پست بالا نوشته بودند :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با توجه به اینکه از فردا نمایشگاه شروع میشه لازم میدونم یک صحبتی را با تمامی اعضای انجمن داشته باشم که بعداً خدای نکرده مشکلی ایجاد نشه :
امسال شرکت آینده سیما به ما پیشنهاد دادند که برای همکاری در بعضی از برنامه های غرفه باهاشون همکاری داشتیم ( اورکلاکینگ در وحله اول ) و شهر سخت افزار هم پذیرفت و از اون لحظه تا الان تمامی تلاش من و سایر دوستانمون در مجموعه برای این بوده که این مسئولیت و همکاری را بتونیم به نحو احسنت انجامش بدیم . لذا از اون زمان شروع به در نظر گرفتن برنامه های مختلف اورکلاکینگ و ... کردیم و سعی کردیم تا جایی که میشه از افراد مختلفی توی این قضیه استفاده کنیم چه مدیران و چه از کاربرانی که میتونستند توی بحث اورکلاکینگ به ما کمک کنند و از نظر زمانی و ... به برنامه میخوردند .
اما بحثی که ایجاد میشه این هست که از بین 95 هزار کاربران انجمن و نزدیک به 20 مدیر ما تعداد محدودی را با توجه به نمایش هایی که داشتیم انتخاب کردیم چراکه مکانی که امسال در غرفه در اختیار داریم بسیار بسیار کوچک هست و برنامه محدود ما اجازه استفاده از سایر تخصص هایی که در انجمن داشتیم مثل نرم افزار ، برنامه نویسی و ... را بهمون نمیداد لذا به بحث اورکلاکینگ از جانب شهر سخت افزار و گیمینگ و کیس مودینگ از طرف شرکت آینده سیما بسنده کردیم .
قطعاً افرادی بسیاری از بین کاربران و مدیران گرامی وجود دارند که تخصص و توانایی لازم را در حداقل یکی از بخش های موجود در انجمن دارا هستند اما توانایی استفاده از تمام این افراد در یک غرفه کوچک در نمایشگاه وجود نخواهد داشت .
به همین دلیل امیدواریم که دوستان با توجه به این قضیه و درک محدودیت ها و اولویت های ما و با توجه به اولین حضور شهر سخت افزار ، در صورت وجود کمی و کاستی و انتظاراتی که نتوانستیم برآورده کنیم ما را ببخشند . :1. (29):
پاورقی : دوستانی که از شهر های دیگه تشریف میارند حتماً لباس گرم با خودشون بیارند هوا سرد هست . :1. (26):
به امید دیدار یکایک شما عزیزان ؛
شهریار :give_rose:
سلام دوستان.
خوب خوشبختانه اومدن ما هم صد در صدی شد! :1. (5): چهارشنبه بعد از ظهر حرکت می کنیم تا به امید خدا جمعه افتخار دیدن دوستان رو داشته باشیم. :love: به امید دیدار شما در الکامپ. :1. (23): :1. (35):
دوستان احتمال داره بنده به دلیل یکسری مسایل که قبل از آمدن به الکامپ باید بهشون رسیدگی کنم نتوانم فردا در نمایشگاه حضور پیدا کنم ولی چهارشنبه احتمال زیاد در خدمت دوستان هستم
باز هم متذکر میشم احتمال داره
با تشکر و سپاس
:1. (35):
نقل قول:
آخر ما ایشون رو نشناختیم ... معرفی نمیکنید ؟! :1. (27)::1. (35):
سلام به همگی دوستان .
عزیزان با توجه به اینکه من احتمال زیاد عازم کیش هستم نمی تونم امسال در کنار دوستان عزیز در نمایشگاه تهران باشم ، اما خیلی دوست داشتم که تمامی عزیزان ( به خصوص مهراد عزیز و سایر مدیران و کاربران عزیز ) رو از نزدیک ببینم . به هر حال از اینکه نمی تونم در جمعتون باشم معذرت خواهی می کنم و همینجا قول میدم که سال آینده ان شاءالله در خدمتتون خواهم بود . در اینجا جا داره از شهریار عزیز بابت همه چیز تشکر ویژه داشته باشم ( از صفر تا حالا ، روزگار قدیم .... ) .
امیدوارم توی نمایشگاه تیم اورکلاک به موفقیت های خوبی دست پیدا کنه و رکورد های جالبی ثبت کنه ، امیرعلی نامردی نکنی COD MW2 رو با Cheat بریا !! ...
جای من رو خالی کنید ! :1. (23): ، موفق باشید همگی ... :give_rose:
من هم 99 درصد روز پنج شنبه ساعت 4 حرکت می کنم به سمت تهران. احتمال می دم جمعه خسته و کوفته الکامپ برسم دیگه اگر خیلی حالمون خوش نبود مارا ببخشید.
ولی دوستانی که روز شنبه هستن انشاالله هسابی باهاشون اختلات می کنیم.
نمایشگاه از چه ساعتی باز میکنه و تا ساعت چند ادامه داره ؟! :1. (27):
سلام دوستن ما هم امروز ساعت 3 از خوزستان عازم تهران هستیم
امیدوارم در غرفه 38 دوستان رو زیارت کنیم