D J V A H I D (23-11-09)
سلام به همه
شهريار جان خبر منو داري ديگه؟
نداري؟
خب من از روز اول هستم تا آخر
هر روزي بگين ميام
نهان گشت آیین فرزانگان / پراگنده شد نام دیوانگان
هنر خوار شد، جادویی ارجمند / نهان راستی، آشکارا گزند
شده بر بدی دست دیوان دراز / ز نیکی نبودی سخن جز به راز ...
ندانست خود جز به بد آموختن / جز از کشتن و غارت و سوختن
حکیم فردوسی
D J V A H I D (23-11-09)
آپدیت : قرار عمومی اعضای پی سی نتورک با توجه به نظر اکثریت آراء ، جمعه مورخ 1388/9/6 ساعت 2:30 بعد از ظهر می باشد .
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
با این حساب باید جمعه رو مرخصی ساعتی بگیرم !
D J V A H I D (23-11-09), Shahryar (22-11-09)
سلام :
من دقت نکردم که ساعت شروع و پایان نمایشگاه کی هست ؟
راستی می گم گرین که مایه داره ، بیاد بین بچه ها یک مسابقه ای بزاره و جایزه بده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا می تونه بین اعضای PCN که در روز جمعه حضور پیدا می کنند به قید قرعه جایزه یا به عبارتی یادگاری بدهد !!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من وقت نکردم وگرنه طراحی یک کیس رو انجام داده بودم و مونده پیاده سازیش که زمانی هم نمی بره !
به علی جان هم گفته بودم دارم یک کیس می سازم ولی امان از نداشتن تایم آزاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (22-11-09)
سلام دوستان
تاریخ دقیق شروع و خاتمه نمایشگاه الکامپ رو میخاستم؟
3 تا 7 آذر هست؟
دوستان بعضی از بچه ها خبر دارن من به خاطر امتحان دانشگاهی که روز 5 شنبه دارم تمام برنامه هام بهم خورد و به دلیل مشکلات شخصی توانایی اومدن به نمایشگاه رو ندارم.
اگه رفتین دور هم جمع شدین جای منو خالی کنید.
خیلی دوست داشتم بهنام و مهراد و وحید و شهریار و بقیه بچه ها رو ببینم اما قسمت نیست.
راستی وحید جان یادت نره اختصاصی برای من از بچه ها فیلم بگیری.اگه نتونستی بسپار به یکی از بچه ها.دوست دارم از همتون یه تصویر یادگاری داشته باشم.پس یادتون نره این فیلم مخصوص منهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی یه چیزی دیدم توی حرف های بچه ها که منم میخوامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای من کنار بزاریدا!!!!
میگم بدنیست یک لگویی ، کارتی ، نشانی و ... مانند کلوپ های خودرویی طراحی بشه و به اعضا جهت اتحاد و یک پارچگی
داده بشه ...دلم خیلی مسوزه که نمیتونم بیام.با تشکر فراوان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نوید جان برنامه هایی ازین جهتم داریم .
دوست دار همه بچه های گل PCNبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهادر
Failure is not an option
D J V A H I D (22-11-09), Labyrinth (22-11-09), M A H R A D (24-11-09), N@VID (22-11-09), Shahryar (22-11-09)
بله دوست عزیز . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
سلام :
ساعت شروع و پایان کار نمایشگاه مشخص نشده ؟
می خوام بدلیل کمبود زمان و کستردگی نمایشگاه از ساعات اولیه روز جمعه حضور داشته باشم ...
با تشکر ...
Computex (23-11-09), D J V A H I D (23-11-09)
|
این قضیه تغییر مدیر عامل و جلوگیری از ورود بازدیدکنندگان که امروز خبرش اومده بود تاثیری تو برنامه نمایشگاه داره یا نه ؟؟؟؟
http://asrefarda.com/component/conte...1587-news.html
آخرین ویرایش توسط murizaki_2000 در تاریخ 22-11-09 انجام شده است
سلام نوید جان. طبق گفته این سایت ( http://www.iranfair.com/?lang=fa&p=fair.info&id=155 ) از تاریخ سوم تا هفتم آذر ماه و ساعت بازدید از 10 صبح تا 5 بعد از ظهر هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم دارم سعی خودم رو میکنم که اگه بشه افتخار دیدن دوستان رو داشته باشم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (23-11-09), K1LOU (23-11-09), N@VID (23-11-09), rezaaghili (24-11-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks