من هم سعی میکنم بیام .دیدن دوستان مخصوصا شهریار و مهندس عمرانی و بقیه دوستان همیشه باعث خوشحالی من میشه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم سعی میکنم بیام .دیدن دوستان مخصوصا شهریار و مهندس عمرانی و بقیه دوستان همیشه باعث خوشحالی من میشه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (23-11-09)
با سلام و خسته نباشی خدمت تمام دوستان به خصوص شهریار عزیز و اقای عمرانی.
یه سوالی داشتم گفتم اینجا مطرح میکنم.
می خواستم بدونم ایا نمایشگاه ارزش داره که من از اصفهان بیام تهران یا نه؟؟؟(گفتم نکنه مثل نمایشگاه اصفهان باشه!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
قربان شما
بهروزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (23-11-09), Shahryar (21-11-09)
कभी हार
بهروز جان ارزش نمایشگاه از دیدگاه شما چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behrouz8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این که نمایشگاه ارزش داره یا خیر به نظرم بسته به دیدگاه شما هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز هم تاکید میکنم کلیه افرادی که میاند اعلام کنند .
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
behrouz8 (21-11-09)
منظورم از ارزش اینه که مثل نمایشگاه اصفهان نباشه که فقط دو تا غرفه سخت افزار داشته باشه!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و ادم موقع برگشت پشیمون بشه!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته من نمیدونم ایا عضو این سایت حساب میشم که اعلام کنم بیام؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
بهروز
कभी हार
حضور شرکت هایی مثل گرین ، آواژنگ ، فونیران و ... میتونه فانع کننده باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behrouz8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهروز جان این چه حرفیه نه تنها کلیه 95 هزار عضو انجمن می توانند در این قرار شرکت کنند بلکه همون طوری که گفته شد افراد در سایت های دیگه هم میتونند شرکت کنند . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
behrouz8 (21-11-09), D J V A H I D (22-11-09), Mahdi_Moosavi (22-11-09), vandelin (22-11-09)
سلام به همه
شهريار جان خبر منو داري ديگه؟
نداري؟
خب من از روز اول هستم تا آخر
هر روزي بگين ميام
نهان گشت آیین فرزانگان / پراگنده شد نام دیوانگان
هنر خوار شد، جادویی ارجمند / نهان راستی، آشکارا گزند
شده بر بدی دست دیوان دراز / ز نیکی نبودی سخن جز به راز ...
ندانست خود جز به بد آموختن / جز از کشتن و غارت و سوختن
حکیم فردوسی
D J V A H I D (23-11-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام :
من دقت نکردم که ساعت شروع و پایان نمایشگاه کی هست ؟
راستی می گم گرین که مایه داره ، بیاد بین بچه ها یک مسابقه ای بزاره و جایزه بده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا می تونه بین اعضای PCN که در روز جمعه حضور پیدا می کنند به قید قرعه جایزه یا به عبارتی یادگاری بدهد !!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من وقت نکردم وگرنه طراحی یک کیس رو انجام داده بودم و مونده پیاده سازیش که زمانی هم نمی بره !
به علی جان هم گفته بودم دارم یک کیس می سازم ولی امان از نداشتن تایم آزاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (22-11-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام :
ساعت شروع و پایان کار نمایشگاه مشخص نشده ؟
می خوام بدلیل کمبود زمان و کستردگی نمایشگاه از ساعات اولیه روز جمعه حضور داشته باشم ...
با تشکر ...
Computex (23-11-09), D J V A H I D (23-11-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام نوید جان. طبق گفته این سایت ( http://www.iranfair.com/?lang=fa&p=fair.info&id=155 ) از تاریخ سوم تا هفتم آذر ماه و ساعت بازدید از 10 صبح تا 5 بعد از ظهر هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم دارم سعی خودم رو میکنم که اگه بشه افتخار دیدن دوستان رو داشته باشم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (23-11-09), K1LOU (23-11-09), N@VID (23-11-09), rezaaghili (24-11-09)
कभी हार
آپدیت : قرار عمومی اعضای پی سی نتورک با توجه به نظر اکثریت آراء ، جمعه مورخ 1388/9/6 ساعت 2:30 بعد از ظهر می باشد .
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks