ایول ایول ایول
مرسی از برنامه ریزی که کردید عالی بود واقعا خوشحال شدم من یکی 101 درصد هستم مطمئن باشید
اولین جایی که میرم غرقه گرین هست پیش دوستان PcNetwork
کاربر شهرسختافزار
ایول ایول ایول
مرسی از برنامه ریزی که کردید عالی بود واقعا خوشحال شدم من یکی 101 درصد هستم مطمئن باشید
اولین جایی که میرم غرقه گرین هست پیش دوستان PcNetwork
D J V A H I D (21-11-09), Shahryar (20-11-09)
|
|
پارسال که نشد ولی خداکنه امسال بتونم بیام ببینم اونجا تانک و تجهیزات نظامی دارن ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما یک اشتباهی کردیم برای شوخی در پاسخ به یکی از دوستان ، موضوع تانک و تجهیزات نظامی رو مطرح کردیم !
و یکی از دوستان هم اشتباه متوجه شد و تایپیکیی بی ربط زد که اصلاح شد ...
با تشکر ...
D J V A H I D (21-11-09)
میدونم ! منم شوخی کردم ! البته اگه تانک هم داشت بد نبودا تانک رو هم اور میکردیم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هستیم در خدمت دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Curtis (20-11-09), D J V A H I D (21-11-09), Hessam_7800gtx (21-11-09), Labyrinth (21-11-09), mohammad1985 (20-11-09)
مشتاقم به دیدار تمامی دوستان
حتما میام
محتسب، مستی به ره دید و گریبانش گرفت
مست گفت ای دوست، این پیراهن است، افسار نیست.... دانلود از گروه همای و مستان
D J V A H I D (21-11-09), Shahryar (21-11-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان عزیز قرار رو بزارید روز 5 شنبه تایید کنید روز 5 شنبه
واقعا روز 5 شنبه روز بخصوصی است
آقا من می تونم سیستم 478 اینتل بیارم
فکر کنم رقیبی نداشته باشم
مسعود چطوری ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Lord_theOne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوبی پسر ؟
امیدوارم بیای تو رو هم ببینم .
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
कभी हार
دوستان عزیز این محافل و قرار های عمومی و ... برای صمیمیت بیشتر بین کاربران عزیز انجمن هست .
از ارسال پست های نامربوط خودداری کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
ARA-RF (21-11-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks