با سلام
بزودی کار رو شروع میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
بزودی کار رو شروع میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام بالاخره کی برنده مسابقه شد
Shahryar (08-05-13)
تا اخر این ماه وقت هست
Shahryar (08-05-13)
با اجازه بزرگان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات سیستم
CPU: intel Core i3 3220
RAM:2*4 = 8GIG Kingstone 1600 LOVO To 1866 Cl 10-10-9-24
VGA: Sapphire HD7870 GHz 2Gig DDR5
MOBO: MSI Z77A-G43
HDD: SSD Trancesand 128G 720Ultimate
CPU COOLER: DeepCool GAMMAXX 400 LAPED
MONITOR: LCD SAMSUNG P22700
CASE: GREEN Magnum2 TO black COLOER 4x 120mmFAN
PSU: SUPER FLOWER Amptac 750W 80p BRONZE
ODD: Samsung 24x DVD RW
KEY: Focus FK6800
Mouse: Farassoo FLM3180 Gaming Tous 3200Dpi
شرح :
کیس همونطور که میدونید مگنوم 2 هست و من خودم 2 دفعه تا حالا این کیس رو برای خودم خریدم
دفعه اول که مربوط به حدود 2 سال پیش که سال گذشته فروختمش و اومدم x5 بگیرم دیدم باز هزینه ام نمیرسه دوباره همین مگنوم 2 رو خریدم
این مگنوم 2 همیشه رنگ داخلش برای من یه نوع دردسر بود و تو ذق میزد
خلاصه بعد از باز کردن قطعات از روی کیس و فقط موندن خود اسکلت اصلی ابتدا اون رو با خودم بردم حموم و حسابی از شر خاک هاش راحت شدم (منظور شتشو قبل از رنگ کردن )
بعدش با کمک دوستم که پمب باد داشت رنگ فوری مشکی مات زده شد که حاصل کار توی عکس ها مشخص هست
در مورد نور همه یه سری ال ای دی نواری معمولی که با برق 12 خود پاور نور خوبی میدن درقسمت هایی که دیدید نصب شده
در مورد کیس هم باید بگم این آخرین بلایی هست که تا حالا سرش آوردم
مثلاً این یکی دیگه از اون بلا ها هست
اسمش رو گزاشتم مدل مگنوم 2 لای روبی شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط momo000000 در تاریخ 08-05-13 انجام شده است
بسیار زیبا!
اون فوم هست جلوی محفظه ی هارد قرار دادید؟
فقط پست شماره ی 1 که شامل قوانین هست رو مطالعه کنید.
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PUMAOC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله دوست گرامی یک تکه فوم هست تا نمای پشتی که خالی هست و کابلها جمع شدند دیده نشود
راستشو بخواهید پست اول رو چند دفعه خوندم
فکر کنم منظورتون این قسمت هست
درسته ؟ شرح کامل اسمبل و مشخصات سخت افزاري
الان پست رو ویرایش میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
کسی کیس گرین نداره بده ما مود کنیم واسشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیس جایزه مال منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کیس اصلی هم مود شده تحوبل داده میشه
کی باورش می شه امتحانات رو گزاشتن 2 هفته دیگه! اصلا نمی گشم بخونم نمی رسم به سیستم برسم.
یا خــدا یه وقتی مازاد بر 24 ساعت به ما اعطا بفرما.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من:دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PUMAOC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PUMAOC (09-05-13)
خوب دوستان کیس من هم انشا ا.. تا دوشنبه اماده میشه تقریبا داره مراحل پایانی اون انجام میشه و تنها منتظر هارد و پاور اون هستم این هم یک عکس به عنوان نمونه البته توی این عکس شاید خیلی از مسائل اون پیدا بشه اما خوب خالی از لطف نیست
منتظر اطلاعات کامل و عکس های نهایی اون باشید
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks