sAsAn.K (28-07-09)
با تشکر فراوان از شما. من یه 2003 داشتم که به 4.05 آپگرید کرده بودم و مونده بودم چی کار کنم. با کمک شما حالا از بازی های مختلف لذت می برم و پی اس پی من زنده شده. خیلی خیلی از آموزش کامل شما ممنونم.
دوستان اگه موفق نشدید نا امید نشید. چند بار سعی کنید. باید همونطوری که دوستمون گفتن کارها رو خیلی سریع انجام بدید تا بشه. بازم ممنون
sAsAn.K (28-07-09)
با سلام
دستگاه من psp 1003 میباشد من تمام مراحل رو رفتم ولی وقتی CFW رو استارت میکنم مراحل نصب نمیاید و فقط دستگاه ریستارت میشود لطفا کمک کنید
با سلام خدمت ساسان عزیز
مشکی که دارم اینه که 2003 psp رو با این روش کپی خورش کردم ولی در ابتدای بازی psp قفل میکنه و خاموش میشه و برنامه میپره! restore default هم کردم بازم نشد تا زمانی که وارد بازی نشدم برنامه سر جاشه مموری را روی psp مشابه امتحان کردم مشکلی نداشت و برنامه نپرید و بازی انجام شد حتی مموری رو عوض کردم بازی رو هم عوضش کردم بازم همون اول بازی برنامه پرید!!!
umd iso mode را هم تغییر دادم بازم نشد چه کارش کنم؟؟؟؟؟
درضمن تنظیمات usb device را به حالت flash0 قرار دادم و با انتی ویروس چک کردم چند تا ویروس داشت باز هم مشکل من حل نشد. اول بازی هنگام create a profile دستگاه خاموش می شود و برنامه میپره.
آخرین ویرایش توسط masih1352 در تاریخ 24-07-09 انجام شده است
با سلام من psp سری2000 دارم و با آخرین برنامه ورزن 500.3 آبگریددش کردم یعنی کپی خور شده مشگلی نداره ولی برای اینکه تمهای ctf را استفاد کنم نمی توانم وارد منوی ریکاوری بشم همه کارکردم پی اس پی را کاملا خاموش ودگمه R را گرفتم بعد روشن کردم ولی اتفاقی نمی افته ومنو نمیاد لطفا راهنمایی کنیدد ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام و خسته نباشید . مطابق مراحلی که شما فرمودید من PSP سری 3000 SLIME را کپی خور کردم به صورتی که در قسمت MEMORY STICK در GAME بعد از زدن دکمه ضربدر CFWENABLER دیده می شود .
حالا سوال من این است که چگونه گیم داخل دستگاه و در کدام زیر شاخه مموری بریزم و چگونه اجرا گردد ؟ آیا تمامی گیم ها قابل اجرا می باشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟
دوست عزیز گیم رو در شاخه اصلی مموری و توی پوشه ISO کپی کن، اگه پوشه ISO نداشتی خودت اونو درست کن گیم هات رو کپی کن توش در ضمن تمام گیم های با پسوند iso , cso رو دستگاه اجرا میکنه ، اگه سوالی داشتی بپرس.
ardeshir2004 (28-07-09), sAsAn.K (28-07-09)
|
کسی از مدیران نمیتوانند جواب این تاپیک حقیر را بدهندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aikido برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط sAsAn.K در تاریخ 28-07-09 انجام شده است
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
ardeshir2004 (28-07-09)
مرسی از شما فریمور ددستگاه 5.03 mhu میباشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
psp 2000دارم میخوام ک÷ی خور بشه متشکرم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks