MASROURI جان PSP شما اسلیم هست ، درسته ؟ از اون ورژن اولی دارید استفاده می کنید که مشکل داشت برای اسلیم ، ورژن جدید مشکلی نداره ، ولی خوب شما اصلا به نظر من از 5.03GEN استفاده نکنید ، الان CFW Enabler 3.50 بهترین هست ، اینم لینک دانلود :
silvers عزیز فارسی بنویسید لطفا ، فارسی نویسی قانون انجمنه .کد:http://dls2.pspgen.com/C/cfeenabler350_1245449400.zip
شما و خیلی های دیگه سر مرحله ی 2 مشکل دارید ، شاید باورتون نشه ، ولی من تا حالا 2 تا 3000 و یدونه 2000 ورژن 3 رو به راحتی تونستم ChickHEN R2 روشون اجرا کنم ، چیزی که مهمه اینه که شما باید اون کارهایی که گفته شده رو سریعا انجم بدید ، یعنی سریع برید Photo --> Memory Stick ، و سریعا وارد پوشه ی ChickHEN شده و سریعا تا آخر برید پایین ، مطمئن باشید جواب میگیرید ، Restore Default Settings و فرمت کردن مموری هم فراموش نشه .قانون شماره 34 ) فارسی نویسی : در هنگام نوشتن و ارسال موضوع یا ارسال توجه فرمایید که حتما پست ارسالی شما کاملا فارسی ( به غیر از لغات انگلیسی نه جملات ! ) باشد و در صورتی که آموزش ، خبر ، معرفی نرم افزار و ... شما با متن انگلیسی تکمیل می شود ، شما موظف هستید آن متن را حداقل به صورت خلاصه فارسی نوشته و برای دیدن متن انگلیسی به سایت انگلیسی زبان لینک دهید . در صورت رعایت نکردن این قانون بعد از 3 اخطار دسترسی کاربر متناسب با خطا از 3 روز تا همیشه بسته خواهد شد !
برای مرحله ی 3 هم از همین CFW Enabler 3.50 که برای این دوستمون گذاشتم استفاده کنید ( به جای 5.03GEN ) ، موفق باشید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks