ممنون شهريار جان موافقم به احتمال زياد هم خودم مي خوام براي تابستان يكي بسازم پس تاپيك رو بيزحمت راه بنداز كه شروع كنيم عزيز.:give_rose:
Printable View
ممنون شهريار جان موافقم به احتمال زياد هم خودم مي خوام براي تابستان يكي بسازم پس تاپيك رو بيزحمت راه بنداز كه شروع كنيم عزيز.:give_rose:
آره منم موافقم راه بندازین فقط طبق صحبت قبلی که با ایمان داشتم سیستم Phase-Change خیلی
جا گیر و مثل واتر کولینگ داخل کیس جا نمیشه!!!!:1. (26):
باید فکرامون رو هم بزاریم یه Phase-Change کوچیک داخل کیس درست کنیم
من یه فکرایی کردم . . . . . .:love:
با سلام خدمت همه دوستان .
من اطلاعات نسبتا جامع ای از سیستم های watercooling و Tec دارم و در حال حاظر هم در حال طراحی یک سیستم پیشرفته هستم .Iman عزیز با ید منو بشناسه (ایمان جان امیر هستم ).
تنها مشکل اینه که من به دلیل عدم آشنایی با تایپ زبان فارسی نمیتونم پست بدم .اگر دوستان و مدیریت محترم اجازه بدهند من بصورت Penglish پست بدم .
اگر در مورد من و سطح اطلاعاتم آگاهی بیشتری خواستید میتونید از Iman جان بپرسید .ظمنا من زبان english ام هم بصورت Full هست .(خواستید انگلیسی هم میتونم پست بدم :love: )
در هر صورت اگر موافقت شد در خدمت هستم .
ظمنا waterblock دست ساز میتونه بسته به طراحی و اجرا عملکرد خیلی بهتری نسبت به نمونه خارجی داشته باشه .:yes:
خوب سلام به همه دوستان به به آقا امیر هم بلاخره منت سر ما گذاشتند و اومدن.:1. (5):.خیلی خوش آمدیننقل قول:
بله دوستان من چند وقتی هست که آقا امیر عزیز رو می شناسم و ساخت واتر رو هم با
ایشون یک مشورت های کردم در ساختش خیلی منبع خوبی هستند برای این کارها و در کل
کارشون عالیه و واقعا اطلاعات خوبی دارند امیدوارم بتوانیم از اطلاعات خوبشون در واتر و خنک
کننده های tec استفاده لازم را ببریم... از همین جا ازشون تشکر می کنم.
و در مورد واتر بگم که خود ایشون هم در حال ساخت چند تا بلاک هستند و طرح هاشون هم آماده است
و به من هم گفتند که به دوستان اینجا بگم اگه کسی می خواد در حال حاضر بلاک بسازه
می توانند با هم این کار رو انجام بدهند و هزینه کلی هم پایینتر می آیید.و این که در کار ساخت
این بلاک ها از ماشین cnc استفاده می شود به احتمال زیاد.
و اما در مورد مهم ترین موضوع و مشکل آقا امیر این که واقعا ایشون به راحتی نمی توانند فارسی
تایپ کنند و یک جمله را چندین دقیقه طول می کشه تایپ بشه خیلی دست انگلیسی خوبی دارند
بر عکس فارسیشون.:lol: حالا ایشون یک در خواست دارند اگه می شه ایشون به صورت پینگلیش تایپ
کنند که سریع تر و راحت تر بتوانند بحث را پیش ببرند و امکان انتقال سریع تر مباحث باشه گرچه
می دونم بر اساس قوانین امکانش نیست. ولی در کل ایشون این فروم خیلی
توجهشن رو جلب کرده....منتظر هستیم تا نظر دوستان رو بدونم. ممنون.
با تشکر ایمان.
:11()::give_rose:
ba tashakor az modiriyate gerami ke ejaze dadand man penglish type konam
mamnoon iman jan say mikonam betoonam be onvane yek ozv az in majmooe dar khedmate doostan basham:love:
با سلام خدمات دوستان و با تشکر از مدیرییته محترم که اجازه دادند من پنگلیش تايپ کنم
سعی میکنم تددی از پست ها رو تک تک جواب بدم
دوستِ عزيز لينكِ maghali كار نمى كنه اگر امكان درِ لينكِ جديد بگذاريد.نقل قول:
در رابطه با مس و ghateate مسى اگر در تهران هستيد مركزه forooshesh khiyaboone pamanar هستنقل قول:
در رابطه با seyghal دادن هم تراش كار هم ميتونه اين كار و كُنه و همچين با ماشين CNC هم ميشه
يه سرى عكس هم داشتم در حينِ seyghal dadal الان پيدا nakardamage دوباره پيدا كردم پست ميدم
من پشنهاد ميدم بجا phase چنج بريد تو كاره TECنقل قول:
مقدار خنك konandegi يكى هست و چندتا مزّيت داره
1.كم جا ميگيره و داخل كاسه جا ميشه
2.هزينه كمتر و خطرى كمتر
3.vasayelesh راحت تر اينجا پيدا ميشه
4.در سايت هاى خارجى خيلى كم ديدم كسى بياد phase چنگِ بسازه ولى سيستم هاى TEC زياد ديدم
FrozenCpu به ايران جنس nemifereste و ايران جزوه keshvarash نيست ولى اگه خواستيد چيزى برا watercooling سفارش بديد بياد ايران ميتونيد از سايت زير استفاده كنيدنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ].com
در مورد barabard كردن هزينه حمل هم كشور رو United Arabic امارات انتخاب كنيد چون نرخ و هزينه hamlesh مثل ايران هست
اينم لينكِ مرجع برا هزينه حمل به ايران و امارات براى مقايسه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
dar رابطه با coolnat يه سرى مقالاتِ كامل خوندم
هيچ mayeyi مثل آبه خالص قدرت خنك konandegi نداره و اگه ميبيند كه به آبه خالص يه سرى مواد اضافه ميكنند و اسمشو ميزارند coolnat ۲ تا دليل داره
1.پس از مدتى در آبه خالص هم jolbak ها و bakteriha شروع به فعاليت ميكنند كه براى اين موضوع يه سرى مواد ضدِ jolbat به آبه خالص esafe ميكنند كه البته اين مواد نبايد موجب رسانا شدن آب بشه
2.در سيستمهاى كى از felez alminium استفاده ميشه و مخصوصا در سيستم هايى كه از alminium و مس با هم در سيستم watercooling استفاده شده به shedad امكان واكنش دادن اين ۲ felez با آب زياد ميشه كه ميان به همين خاطر از موادى مثل ضدِ khakh با % مناسب استفاده ميكنند كه جلوى اين واكنش ها رو بگيرد
مشكلى كه اينجا به وجود مياد اينه كه هر مادهِ اضافى در آبه خالص جلوى يكى از khasiyat هاى آب رو كه در سيستم watercooling امتياز حساب ميشه ميگيره
يه مطلب هم بگم و اينكه در بسيارى از سايت هاى خارجى خوندم كه اين coolnat هاى آماده در زمانِ بسيار كوتاهى حالت رسانا ميگيرند و ديگه به درد نمى خورند
خوبىِ Hydrx اينه كه كاملا coolnat نيست بلكه از همين مواد اضافه كند هست كه جلو رشد bakteri و jolbako ميگيره و از تداخل و واكنش هم تا حدى كم ميكنه ولى khasiyate خنك konandegi رو زياد نمى كنه و اين يك نو تبليغات
خواستين بگين با دليل معتبر ثابت ميكنم
در مورد چگونگىِ gozoshtane sensor يه مقاله مرجع تو سايت intel ديدم كه لينك ميذارمنقل قول:
سلام به امیر عزیز
خوش اومدین به PCnetwork :give_rose:
در مورد پمپ و رادیاتور نظرتون چیه؟
رادیاتور را بدیم سفارشی بسازن یا از همین مدلهایی که برای ماشینهای مختلف هست (مثل رادیات بخاری) استفاده کنیم؟
پمپ را چطور؟ به نظرتون از چه پمپی استفاده کنیم ؟
من که هر چی گشتم فقط دو نوع پمپ تونستم پیدا کنم که برای این کار مناسب بود:
1- پمپ آکواریوم داخل آب
2- پمپ بنزین ماشین
در مورد coolant هم توضیح بدین. به نظرتون محلول آب مقطر و ضد یخ ماشین خوبه؟
مهمترین قسمتش هم بلوک هست:
با توجه به بد تراش بودن مس به نظر شما آلومینیوم بهتر نیست (برای بلوک)؟
در مورد تفاوت در ضریب انتقال حرارت در مس و آلومینیوم:
به نظرتون تفاوت در این ضریب اونقدر هست که هزینه بیشتر و دردسر بیشتر مس را توجیه کنه؟
با تشکر:11():
سلام به شما دوستِ عزيزنقل قول:
سعى ميكنم تك تك جواب بدم
در مورد radiator اول از همه بايد ببينى ميخواى اونو خارج كاسه بذارى يا داخل كاسه .من خودم ميخوام radiator و حتى شايد pump رو خارج كاسه بذارم چون يه كمد زيرِ كاسه دارم كه ميشه پشتشو يه سوراخ كرد و shelanga رو از اونجا وارد اون كمد كرد و radiator يا pump رو اونجا گذشت
اين كار يه سرى maziyate خوب برا من داره
1.ميتونم از radiator بزرگتر استفاده كنم
2.ميتونم رو radiator ۲ ۳ تا فن خوب بذارم و چون درِ كمد بسته ميشه ديگه صدا اذيتم نمى كنه
3.ميتونم pump هم اگه پر صدا بود اونجا بذارم و حتى makhzane coolnat رو هم ميشه اونجا گذشت
در مورد radiator يكى از بهترين gozinehayi كه تا حالا ديدم ۲ تا مورد بوده
1.radiator اين دستگاههاى بستنى ghifi سازى كه همه مارك نيك دارن
2.radiator اين يخچال هاى shisheyi ِ ايستاده كه تو اكثرِ sooper ها و sandevijiha توش نوشابه هست
hamoona كه ۲ تا در shisheyi درِ بالا و پائين
البته هر ۲ اين radiator ها تو كاسه جا نمى شن ولى performance خيلى خوبى بايد داشته باشن
من radiator price و ماشين هاى ديگه كه مالِ بخارى هست رو نديدم كه بخوام نظر بدم چون مهمترين bakhsha برام همين ساختنِ waterblock و pump بوده.
در مورد pump چندتا مسأله هست
اول از همه اينكه ميخواهيد pump و makhzane مايه coolnat داخل كاسه باشه يا خارج اون
ببينيد مثلا الان pump هاى aquarium كه داخل آب قرار ميگيرند هم كم صدا هستن و هم داراى قدرت monabes ولى lazemash اينه كه شما makhzane coolnat رو در خارج كاسه قرار بديد حالا يا به صورتِ يه aquarium كوچك و sarbaste يا به صورتِ يه سطل dardar
در مورد pump هاى خارج آب من يه سرى گزينه گير آوردم كه مالِ aquarium هست ولى از نظرِ صدا تست نكردم و فكر كنم صداشون زياد و قابليت اذيت كردن در كاربردِ روزانه رو داشته باشه
چند نمونه كه در ايران يافت ميشه:
albate من اينا رو از نظرِ صدا هنوز تست نكردم شايدم vagheann خوب باشن البته برقِ اكثرِ اينا ۲۲۰ هست كه اشكال نداره آدم يه سيم برق هم ميكشه
اشكالِ digashoon ghotre لوله ورودى و خروجى هست كه اونام ميشه با تبديل ok كرد
در مورد coolnat من اطلاعات كاملى دارم ولى بگذاريد اول خود سيستم كامل با ok بشه اونام به موقع ميگم مگر اينكه الان سيستم watercooling داشته باشيد و گيرِ coolnat باشيد
راستش من جايى نخوندم كه مس بد تراش باشه و tajrobeyi هم در اين زمينِ ندارم ولى فكر نكنم اين مورد اذيت كُنه
۲ تا مسأله برا مس مهمِ .يكى اينكه قابليت انتقالِ حرارت بلايى درِ و دوم اينكه مثل aluminium feleze فعالى نيست
alminium ميل درِ با همه چى واكنش بده و تو سيستم watercooling زودتر از مس به اذيت مى افته
ضمنا من فكر نكنم تهيه خود مس هزينه بلايى داشته باشه در هر ۲ حالت هزينه tarashkari بالا تر هست و برا هر ۲ felez يكى يه
تو اين هفته ميخوام با چندتا tarashkar يا از اينا كه دستگاه CNC دارن قسمت بگيرم
يه چيز مهم رو در نظر داشته باشيد.كسى كه مياد سراغِ يه سيستم watercooling بايد آماده هزينه كردن باشه و دنبالِ جنس خوب هم بره
چند دليل مهم هست
1.شما هر روز كه نميخواى يه سيستم جديد بسازى.يه سيستم خوب misazi چند سال darish
2.به علت امكان nasht و etesali و ... هميشه بايد از بهترين ghateat و امكانات استفاده كرد
3.بايد از اول ببينى تو كدوم رشته watercooling ميخواى برى.performance و كم صدا بودن
اين ۲ تا اكثرِ اوقات تو يه سيستم نميشه باهم باشن ولى ميشه تا حدى با طراحى خوب و استفاده از ghateate خوب اينا رو هر ۲ با هم تو يه سيستم داشت
در رابطه با makhzane coolnat هم اگه قراره تو كاسه باشه يه سرى طرحِ بسيار جالب دارم
مادهِ sakhtesh از اين plexi glass ها هست كه مثل شيشه هست ولى plastiki و polimer هست و از اون ها براى سختِ aquarium هاى غير shisheyi استفاده ميشه
در تهران به من گفتن مركزه فروشِ اين plexi glass ها و همچين مس به صورتِ ghateyi و در هر نو شكل و % khiyaboone pamanar هست كه اين در چند روز آينده ميخوام يه سر برم
از دوستانى كه تهران هستن و واقعا مى خوان waterblock و سيستم watercooling بسازن اگر كسى خواست به من تو اين چند روز پيغام بده با هم بريم (هر چى زودتر بهتر)اى.
در مورد pump من چون خودم melase كم صدا بودن و همچين مورد اعتماد بودن pump و سيستم برام خيلى مهمِ به احتمال زياد شايد گزينه زير رو سفارش بدم
Swiftech MCP655 12v DC Pump - Retail Version
اين pump marooftarin و badavam ترين pump جهتِ سيستم watercooling بين همه pump ها در دنيا هست و ضمنا داراى switch تنظيم دوره pump برا تنظيم صدا و مقدار جريان هست
ضمنا خيلى هم كم صدا و porghodrate.قيمتش با هزينه hamlesh به ايران ميشه ۱۰۳$ چون خودش ۸۰$ هست و ۲۴$ هم هزينه حمل ميخوره
البته اينم بگم كه خيلى از سايت ها همينجورى قسمت اين pump رو بالا ۱۰۰$ زدن بدونِ هزينه حمل و نقال
اين سايت به ايران هم جنس mifrooshe و ميفرسته
راستى از دوستان در هر شهرى اگه pump aquarium external مدل زير رو ديدن حتما به من پيغام بِدن و بگن
مدلِ EHEIM
البته اينجا فيلتر هاى aquariumesh هست ولى من دنبالِ pumphash هستم
سلام به امیر آقا گل :11():
منم ورود شما رو تبریک می گیم که باعث جان بخشیدن به این تاپیک شده
واز مطالب گران بها تون که در اختیار دوستان می زارید واقعا ممنونم
میرسیم به بحثمون:
1.این TEC چیه یه عکس ازش می زارید؟
ما تمام این زحمت ها رو می کشیم تا دمابیاد پایین حالا باید دما رو باسنسور اندازه گیری کنیم
و دما رو بتونه مداوم روی یک درجه نگه داره حالا این درجه چنده؟
15 تا 17 عالییه به نظر من به شرطیکه میاد رو CPU عرق نکنه البته اگه اورکلاک بشه
پس به نظر من بهتره بیایم دمای واتر بلوک ومقدار خنک سازی رو اندازه گیری کنیم با (ترمومتر)و با دمای اولیه مقایسه کنیم و در اینجا قرار بدیم تا به صورت تجربی پایین اومدن دما معلوم شه
این تاپیک صرف ساخت فقط نباشه بلکه رکورد دمای خنک کننده های دست ساز به صورت مداوم
آقا ایمان و امیر جان و بقیه دوستان بیشتر بهتر قابل لمس باشه
این رکورد خنک سازی CPU در داخل فر یزر یخچال است نظر من اینه که بیشتر روی دمای منفی
فکر وخلاقیت تمون رو به کار بندازیم چون هم اوورش بیشتر هم اینکه میشه رکورد های 8000Mhz
اورکلاک cpu ایشالا در این تاپیک باهم بشکنیم
ایده:
یه مدتی دارم در موردش تحقیق می کنم که بیایم در داخل لوله های واتر بلوک نیتروژن مایع جاری
کنیم من تا به حال جایی ندیدم این کا رو انجام داده باشن خوبیه این فکر اینه که مداوم می تونه
cpu رو فریز کنه نه اینکه برای یه مدت کو تاهی بلکه همیشه نظرتون بگین امیرجان
1.جنس لوله ها باید مسی بشه
2.سرعت گردش توسط پمپ یا چیزی مثل اون باید زیاد باشه یعنی چیزی حدود 15 دور در دقیقه
حداقلشه
3.کاملا cpu و مادر برد باید عایق بندی بشه
4.جنس بلوک از مس وفاصله اش تا cpu از ورقی از نقره (من که پولش و نمیدم) باشه
4.نکته آخر این عایق بندیشه که یه وقت نشتی نکنه که بد بختیم
5.در مورد شکلش هم دارم طراحیش می کنم هر کی عکس طرحی داره بزاره با هم بررسی کنیم
پس هدف : شکستن رکورد 8113
یاعلی مدد
در ضمن دوستان شهر سخت افزار دست شد و مشکلات قبلیش هم حل شد ( مقاله حمید جان الان لود میشه ) :give_rose: