كاملا مشخص هست كه نياز به يك همچين چيزي داريد براي انتقال حرارت
Printable View
كاملا مشخص هست كه نياز به يك همچين چيزي داريد براي انتقال حرارت
واقعا خسته نباشی. . . . .نقل قول:
فکر کنم بدونی اوور بازا از " نیتروژن مایع" استفاده می کنند ببین دماش ( 192c-)یعنی رو
هرچی بریزی خشکش می کنه فیریز می شه؟؟؟؟؟
:gasp:
حالا بگو نیتروژن مایع از کجا گیر بیارم؟ چون سوخت موشکه در ایران برای وزارت دفاعه و
برای خنک کردن راکتور هسته ای است به ما ها نمی دن
این کار خودم ببین حال کن !!!؟؟!!!:whistle:
نه بابا شوخی کردم.
هیدروژن مایع یا نیتروژن مایع؟!!:1. (27):
اما اگه نیتروژن مایع خواستی میشه از خیلی جاها تهیه کرد!
با تشکر.
قربان شما عزيز ممنون ........والا ما ديگه نمي نونيم به نيتروژن فكر كنيم چون نه عايق بنديش رو بلديم نه پول داريم بابت نيتروژن مايه بديم كه باييد خودمون رو بفروشيم تا بتونيم بخريم...:cool:نقل قول:
واقعا خسته نباشی. . . . .
فکر کنم بدونی اوور بازا از "هیدروژن مایع" استفاده می کنند ببین دماش ( 192c-)یعنی رو
هرچی بریزی خشکش می کنه فیریز می شه؟؟؟؟؟
:gasp:
حالا بگو هیدروژن مایع از کجا گیر بیارم؟ چون سوخت موشکه در ایران برای وزارت دفاعه و
برای خنک کردن راکتور هسته ای است به ما ها نمی دن
این کار خودم ببین حال کن !!!؟؟!!!:whistle:
نه بابا شوخی کردم. تصویر پیوست
عماد جون شما پيدا كن ما خريداريم عزيز.......نقل قول:
هیدروژن مایع یا نیتروژن مایع؟!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اما اگه نیتروژن مایع خواستی میشه از خیلی جاها تهیه کرد!
با تشکر.
که درست کردم اووور کردم البته مکانیسمش فرق داشت یعنی دقیقا مثل کولر
و ظیفش اینه که باد خنک حدود 20 درجه رو به داخل فن کارت هدایت کنه فقط باید هر لحظه پوشالها با آب خنک تر بشه مصیبتی بود ولی کارت 6600gt کور کلاک از 500 تا 650 ومموری از900به 1150اوور شد ودما در بازی فییر از32 به46 درجه رسید تمام دما ها با استفاده از دستگاه ترمو متردیجیتالی ثبت شده شما هم یکی بخری بد نیست دقیق تر از دمایی که نرم افزاری دربرنامه ها نشان میدن عمل می کنه چون دقیقا روی هسته میشه سنسورش رو قرار داد یعنی میخوام بگم خیلی فرقی با واتر بلوک نداره از لحاظ دماهان البته واتر بلوک شما باید با ترمو متردیجیتالی تست بشه ما باید به فکر ساخت
یک کمپرسور یخچالی باشیم تا دما در حالت معمولی زیر صفر باشه این جوری که من دنبالشم دما30-درجه است یعنی دمای فیریزر البته 70- هم میره ولی خیلی گرون میشه عایق بندی دقیقی می خواهد ولی عوضش core2duo ها رو تا 4 گیگا میشه اوو ر کر دمثل نیتروژن مایع البته اون 296- دماش که پول نداریم حالا ما انقدر نمیخوایم اور کنیم 1.8 تا 3.5 بسه.البته دما باید ز یر صفر بمونه.
نظرتون چی........................................... ییییی؟؟؟؟ه
اینم عکس ترمو متردیجیتالی وکولر آبی کوچیک البته این فقط پوشال و فن شه!:1. (38):
نقل قول:
خدا وکیلی راست میگی!!!
من خودم کارت گرافیکم رو با کولر آبی کوچیک
که درست کردم اووور کردم البته مکانیسمش فرق داشت یعنی دقیقا مثل کولر
و ظیفش اینه که باد خنک حدود 20 درجه رو به داخل فن کارت هدایت کنه فقط باید هر لحظه پوشالها با آب خنک تر بشه مصیبتی بود ولی کارت 6600gt کور کلاک از 500 تا 650 ومموری از900به 1150اوور شد ودما در بازی فییر از32 به46 درجه رسید تمام دما ها با استفاده از دستگاه ترمو متردیجیتالی ثبت شده شما هم یکی بخری بد نیست دقیق تر از دمایی که نرم افزاری دربرنامه ها نشان میدن عمل می کنه چون دقیقا روی هسته میشه سنسورش رو قرار داد یعنی میخوام بگم خیلی فرقی با واتر بلوک نداره از لحاظ دماهان البته واتر بلوک شما باید با ترمو متردیجیتالی تست بشه ما باید به فکر ساخت
یک کمپرسور یخچالی باشیم تا دما در حالت معمولی زیر صفر باشه این جوری که من دنبالشم دما30-درجه است یعنی دمای فیریزر البته 70- هم میره ولی خیلی گرون میشه عایق بندی دقیقی می خواهد ولی عوضش core2duo ها رو تا 4 گیگا میشه اوو ر کر دمثل نیتروژن مایع البته اون 296- دماش که پول نداریم حالا ما انقدر نمیخوایم اور کنیم 1.8 تا 3.5 بسه.البته دما باید ز یر صفر بمونه.
نظرتون چی........................................... ییییی؟؟؟؟ه
ممنون از توضيحاتتون مجيد جون آره .......من هم نظرم همينه كه يك ترمو متردیجیتالی بخرم چون اين سيستم اصلا درست دما رو نشون نمي ده يكدفه ميره روي 45وقتي idle ميشه يك دفعه مي آييد روي 35 خنده داره نه............
البته شما هم كه بابا پيش قدم بودين توي ساخت واتر بلوك.....كار خوبيه با پوشال چه طوري خنك مي شه من با يك رادياتور بخاري ماشين پرايدخنكش مي كنم كه خوب جواب داده......
راستي قيمت اين ترمو متردیجیتالی چقدر ببينم مي صرفه خريد از قيافش معلومه خيلي بزرگه....
مدل هاي كوچيكش هم هسته........
خوب فكر ساخت phase change رو هم من دارم....اگه بشه ساخت خوبه حالا موتور يخچال يا فريزر پيدا ميشه بقيه اطلاعاتش رو من كه سر در نمي آرم بايد بررسي كنيم....
حالا cpu هاي core 2 dou خيلي داغ نمي كنند واقعا حرارت كمي دارند و با فن معمولي بدون اوور روي 20تا25 مدل e6550 كه جالبه اگه واتر خودم رو روش بزارم فكر كنم بتونم از 3500برم بالاتر اخه با كولينگ خودش تا 3500اوور كردم ولي بقيه اوورش رو اگه با وتر انجام بدم عالي ميشه.
مرسي..........
نقل قول:من چند روزی نبودم اينجا چه خبر بوده خيلی عاليه که اين محصول بالاخره آماده شد امادر مورد Coolant اگه حدود 250 ميلی ليتر Hydrx تهيه کنی و با نيم ليتر آن مقطر قاطی کنی جواب ميگيریلازم به ذکر اين سايت به ايران هم جنس ميفرسته
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]Swiftech_Green_UV_Reactive_HydrX_Coolant.html
فرمول coolant =اتیلن گلیکل
فرمول ضد یخ = دی اتیلن گلیکل
ممنون دوستان این زد یخ آیا می شه استفاده کرد پلاستیک رو خراب نمی کنه......
چون پمپ دستگاه از پلاستیکه و اون پره ای که آب می کشه...رو خراب نمی کنه در
ضمن آقا حمید عزیز..آیا خرید پستی هم داره یا باید کارت داشته باشم....
نقل قول:
خواهش میکنم :merci:
ببین ترمو متردیجیتالی قیمتش حول حوش 25 تا 30 تومنه راستی اندازهای مختلف داره
10×4. 10×10 cm همینی که من دارم البته برای من 2 تا رله د اره باید حواست باشه
حتما حتمان باید دمای منفی سا پورت کنه
phase change رو برام قشنگ توضیح بده چیه ییهو خارجی شدی یان!!!!!؟
در مورد core 2 dou شما درست میگی منم میدونم ولی هرچی خنکتر = اوور بشتر
هم در مورد cpu همGPU قطعا با کولینگ خودت تا 3500 اوور میکنی و بیشتر . . . . . .
به امید موفقیت بیشتر:lol: