2تا رادیات مسی پیکان بگیرم نسبت به قیمت 47000 هزار تومنیش می ارزه؟
(نگو آره که میگم 3تا چطور؟:1. (38):)
Printable View
2تا رادیات مسی پیکان بگیرم نسبت به قیمت 47000 هزار تومنیش می ارزه؟
(نگو آره که میگم 3تا چطور؟:1. (38):)
سلام دوستان
من دیروز موفق شدم 2 تا ترموالکترو بخرم اندازه 4*4 حالا یک سوال برای سرد کردن ناحیه گرمش باید از یک خنک کننده استفاده کنم خودم یک واترکولینگ دست ساز تهیه کردم نمیدونم آیا جواب میده یا خیر؟؟
شما برای خنک کردنش نظر خاصی ندارید؟
و یک سوال دیگه اگر TEC رو مستقیم روی پردازنده بگذارم مشکلی که ایجاد نمیشه ؟ یا باید به سینک متصل کنم و سینک رو روی پردازنده بگذارم؟:love:
سلام .
خدا رو شکر اینجا داره دوباره راه میافته .
اول بگم که بهتره بزارید آب توی بلاک بچرخه . یعنی اینکه هر سه تا ورودی و سه تا خروجی این خوب نیست . اون طرحی که آقا مجید گذاشتن بهتره . خیلی بهتر . ولی شما مثلا می تونی این طوری تغییرش بدی که یکی از وسطی ها رو ورودی در نظر بگیری و بعد از لوله وسطی آب به کناری ها بره . احتمالا این طوری بهتر خنک می کنه . ولی یکمی از ریخت میافته .
TEC رو هم گفتم برای الان بهتره در نظرت نداشته باشی . چون نمیتونی بگی که 10 درجه خنک تر می کنه . واقعا نمیتونی . یعنی هیچ کس نمی تونه . چون بستگی به همه چیز داره . حتی خود TEC . دلیل این که می گم نمیشه با اطمینان گفت که روی CPU می تونه 10 درجه دما رو کم کنه یا نه اینه که CPU مدام داره گرم میشه و این قطعه به نظر بنده نمیته اینقدر سریع گرما رو منتقل کنه . و احتمالا به زجمت بتونه به شما 5 درجه پایین تر رو هم بده .
البته این هم باید گفته بشه که حتما جواب میده . ولی برای یه سیستمی که می خواد مدت طولانی کار کنه نمی ارزه که بخواید از 2 تا TEC همزمان استفاده کنید و اینقدر برق مصرف کنید که 5 درجه خنک بشه و بخواد چند درصد مختصر کارایی رو بهتر کنه . ( دوستان . به اعداد دقت چندانی نداشته باشید . برای مقایسه این طوری میگم . )
رادیاتور هم 2 تا آلومینیم پیکان واقعا کافیه . اگه من داشتم از سرم هم زیادی بود .( ولی ندارم )
و اما شما آقای ویوید .( معنی این رو یادت باشه بگی که تو فکرم که چرا ویوید ) TEC که شما خریدی با چه توانیه . اگه توانش رو نمیدونی عددی که روش نوشته و این جا بگو تا ببینیم چند واته . و این که از کی و کجا تهیه کردی و قیمتش رو چقدر می گفت .
ضمنا . شما هیت سینک داری یا از این فن های حرفه ای برای CPU ؟ ابعاد هیت سینک شما چقدره ؟ ( البته اگه فن و هیت سینک حرفه ای هست مارک و مدلش رو هم بگید بهتره . )
اگه واتر کولینگ داری که دیگه بهتر . اصلا نیازی به هیت سینک نیست .
برای این که متصلش کنی باید قسمتی رو که گرم میشه پیدا کنی و با گریس سیلیکون به سطح بلاک متصل کنی . همین طور یکه آب داره توی بلاک می چرخه به سیم های tec یه جریان 12 ولتی از پاور وصل می کنی . ( می گم پاور که آمپر کم نیاره ) بعد هم نتیجه اش رو میبینی . ولی برای اینکه روی cpu وصل کنی به نظرم الان عجله نکی بهتره . و اگر هم دلت می خواد عجله کنی راهش اینه که مادر بردت رو از کیس جدا می کنی . tec رو با خمیر خوب به سطح cpu میچسبونی . طوی که حباب بینشون نباشه . چند باری هم به اطراف حرکتش میدی که یه لایه نازک از خمیر اون بین باشه . بعد همین طوری که خمیر زدی بین بلاک و tec هم میزنی . یادت نره که سمت سرد بلاک باید روی cpu باشه و سمت گرمش به بلاک بچسبه . ( فکر کنم توی همه نمومنه ها اون قسمتی که نوشته داره سرده و اونی که هیچی روش ننوشته گرمه . ) بعد هم جای tec و بلاک رو روی cpu تنظیم می کنی و اینجا کار تقریبا تموم میشه . حالا بلاک رو به برد وصل می کنی و محکمش می کنی . بعد میزاریش توی کیس . حالا همین طوری که کیس روی میز خوابیده هست شلنگ های بلک رو وصل می کنی و از نشتی ندادنش مطمئن میشی . و حالا دیگه کار تموم شده . سیستمت رو راه میندازی و لذت می بری . و اما . یه نکته مهم . می تونی چند روزی بدن کیس سیستمت رو با این نوع خنک کننده راه بندازی و اگه دیدی نتیجه خوبه حالا ببری و توی کیس وصلش کنی . اگه هم دیدی فرقی بین بود و نبود tec نیست می تونی راحت تر tec رو جدا کنی . به همین سادگی و به همین خوشمزگی .
آخ . دست خسته شد . انگشتام تاول زد انقدر نوشتم . ولی خداییش آدم لذت می بره که وقتی میبینه می تونه از هر تجربه خودش به دیگران کمک کنه و از تجربیات دیگران هم استفاده کنه .
فعلا
بله اصل موضوع هم همین خنک کردن طرف گرم TEC هست که من با یک هیت سینک بزرگ که در طرف گرم دماینقل قول:
طرف سرد رو تا منفی 20 درجه رفتم با اگر واتر تون خوب باشه تا منفی 28 تا 30 درجه هم می تونه بره که بحث عایق بندی برای نفوذ آب به CPU با فوم و چسب های عایق باید انجام شه تا از نفوذ آب جلوگیری کنیم
که بهترین خنک کننده همون سیستم واتر کولینگ هست
برای اتصال مستقیم دقت در عایق بندی شرط اول در این کار هستش که اگر بخوبی انجام بشه مشکلی پیش نخواهد آمد یعنی از اسفنج و عایق های جذب رطوبت استفاده بشه از چرب کردن برد برای جلوگیری از اتصالی و آسیب به قطعات دیگه !
دمت گرم.همیشه پر انرژی باشی:1. (5):نقل قول:
چشم از همون طرح (عالی) آقا مجید استفاده میکنم.
ولی خیلی نا امید شدم ! خیلی روی tec حساب کرده بودم:1. (28):
شکست نفسی میکنی! سیستم خنک کننده نیروگاه هسته ایمونم ارزش شما رو نداره:great:
با تمام احترام نسبت به نظرت:great:, میخوام دو تا مسی بگیرم:merci:
اگرم tec قویتر باشه(یعنی وات بالاتر), پاورم 1030 گرین, فکر میکنم جواب بده:1. (28):
اگه راهی داره (هر راهی) برای خنکتر کردی خواهشن بگین:love:
آقا مجید نضر شما چیه روی tec حساب نکنم؟:1. (28):
به نظر من امتحانش ضرر نداره ولی اینکه اگر بعد از گذشت 5 دقیقه دیدی بلاک داره داغ و داغتر میشه چی؟نقل قول:
که احتمال داره TEC دچار نا پایداری بشه و TEC اینکه طرف گرمCPU رو خنک کنه برعکس عمل می کنه و گرما رو رد می کنه ؟:wink:
به نظر من باید مقداری بلاک بزرگتر و حجیم تر از TEC و CPU باشه که بتونه بر اونا از لحاظ گرمایی غلبه کنه تا دمای
CPU کاهش پیدا کنه حالا من یه فکری دارم برای تست از این بلاک و استفاده از TEC بیاین ماده coolant رو برای پایداری بیشتر از مخلوط آب یخ نزدیک به صفر درجه استفاده کنید و به مرور زمان یخ اضافه کنید جوری که انگار از آب
سرد کن داری آب می گیری .اینطوری حجم کوچک بلاک و خنک بودن ماده کولنت بهتر می تونه عمل کنه !
راستی باید برای این کار کاملا اطراف CPU رو عایق بندی کنیدکه از اهم واجبات تا یه وقتی در صورت وجود آب و قطرات شبنم مانند مادربرد و cpu تون شهید نشن :1. (38):
فعلا که tec ندارم اما میگیرم و با این روش پیشنهادی شما تستش میکنم:yes:نقل قول:
ولی من برای یه تست نمیخوام.چون سیستم من 24 ساعته روشنه(برای دانلود)بعد یهو کم بیاره منم میشم پدر شهید
(آخجون).:1. (38):
برای 2تا رادیاتور چه پمپی باید بگیرم با چه قدرتی؟:1. (27):
برای پمپ هم باید مدل اکسترنال باشه و نیاز به واتر پمپ حداقل 30 تومنی با پرتابه آب 4متر داره و 4000 لیتر بر ساعت سرعت آب داشته باشه این پمپ های ز یر همه Qmax بالا یی دارند و پرتابه آب شون به سمت بالا یا همون فاکتورDelivery Head از 2متری 10هزار تومن هست تا 4متری 30 ،40، هزار تومن که خیلی خوبه و باید برین ساختمون پلاسکوطبقه زیر همکف دنبال پمپ زیر که دورش خط قرمز کشیدم بگردین با یه همچین قیافه ای ولی نه این مارک و با مشخصات زیر :نقل قول:
Swiftech MCP655 12v DC Pump = pump output 1200 L/H ---- Delivery Head 3.1mSwiftech MCP355 12v DC Pump = pump output 454 L/H ---- Delivery Head 6.1m
Swiftech MCP350 12v DC Pump = pump output 350 L/H ---- Delivery Head 4m
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چون امکان داره مارک Swiftech تو ایران نیومده باشه ولی با این مشخصات مارک دیگه حتما پیدا می کنید .
قربانت:give_rose:
مجید