خب ایمان جان تا اینجا خسته نباشی ! :1. (10):
انشالله یه رکورد جهانی رو بترکونی !! :party:
راستی رکورد بزنی شیرینیشو حتمآ باید بدی ها !!
راستی تا الان چه قدر هزینه کردی ؟ هزینه پمپ و ...... اینا رو هم حساب کن . :1. (26):
Printable View
خب ایمان جان تا اینجا خسته نباشی ! :1. (10):
راستی تا الان چه قدر هزینه کردی ؟ هزینه پمپ و ...... اینا رو هم حساب کن . :1. (26):
خوب ممنون از مهدی جون عزیز قربونت برم....نقل قول:
خب ایمان جان تا اینجا خسته نباشی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
راستی تا الان چه قدر هزینه کردی ؟ هزینه پمپ و ...... اینا رو هم حساب کن .
حتما شیرینی می دم .....عزیز اگه بزنم..........:دی که فکر نکنم.......
خوب الان خرج تراش کار شد 20تومن....بعد از پاییه فن خودم لستفاده کردم.
بعد پمپش شد 10 تومن که پمپ بسیار خوبیه.....
و از رادیاتور بخاری پراید استفاده کردم که 10 قیمتش بود و با هزینه شیلنگ و خرتوپرتها...چسب و غیره...هم شد 10 تومن......همین........کلا چند شد یادم رفت آهان....:دی 50تومن....با هزینه سوخت ماشینم و اصطحلاک و پول دوندگی هم 10تومن..میشه 60تومن......:great::1. (27):
ایمان جان کارت عالیه
ایشالله پروژه بعدی با هم میریم تو کار Phase Change :1. (38):
ممنون.آره بابا میشناسم... به علاوه اون چیزی که قبلا گفتم اینم در نظر داشته باشه که صفحه ای که روی سی پی یو قرار میگیره و باهاش تماس داره قطرش زیاد نباشهنقل قول:
2 میلی متر بتونی بسازی خیلی خوبه....
ممنون مهراد جان چاکرتم حتما طرح اون رو هم توی کلم دارم.......نقل قول:
ایمان جان کارت عالیه
ایشالله پروژه بعدی با هم میریم تو کار Phase Change
2میلی متر بابا چی میگی یعنی چی این که من گذاشتم قطرش 2سانتی متره عزیز........2میل رو چطوری بزارم ........حالا شایید شما اشتباه تایپ کردی منظورتون همون 2سانته.....نقل قول:
ممنون.آره بابا میشناسم... به علاوه اون چیزی که قبلا گفتم اینم در نظر داشته باشه که صفحه ای که روی سی پی یو قرار میگیره و باهاش تماس داره قطرش زیاد نباشه
2 میلی متر بتونی بسازی خیلی خوبه....
اون قسمتی رو میگم که با مادر برد تماس داره ها ...اگه کلفت باشه که خیلی طول میکشه گرما برسه به آب حداکثر باید 4 میلی و حداقل هم 2 تا باید باشه.حالا خودت امتحان کنی متوجه میشی...نقل قول:
خوب دوستان ممنون از کمک های شما دست بوس همه ی شما هستم این هم تست سیستم خودم البته اون در پیته...البته این سیستم باگ های زیادی داره توی نشون دادن دما به نظرم خوب نشون نمی ده ولی تست اولیه رو می زارم برای دوستان ببینند ........
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
می بینید که توی این تست بالاترین مقدار دما 48درجه بوده و در حالت ایدال هم دما به 36 درجه رسیده که برای خودم جالب هسته که می تونه در محدوده قیمتی خودش عالی باشه البته با اوور سنگین هم می زارم با اجازه دوستان.........
البته توی تست های که دیدم cpu q9300 که آقا حمید تست کردن شرایط بهتری داره و cpu من خیلی قدیدمی و از رده خارجه و دمای بالای داره سعی می کنم روی e6550 هم تست کنم نتیجه اون رو هم بزارم........
آره ممنون ....به تراش کار گفتم که خیلی بتراشه بیاد پایین که آب سریع تر دما رو انتقال بده........نقل قول:
اون قسمتی رو میگم که با مادر برد تماس داره ها ...اگه کلفت باشه که خیلی طول میکشه گرما برسه به آب حداکثر باید 4 میلی و حداقل هم 2 تا باید باشه.حالا خودت امتحان کنی متوجه میشی...
البته این کار رو توی عکس ها نگذاشتم چون دیروز این کار رو روش انجام دادم بالا هم تست هاشو گذاشتم.........
خوب با کمی تغییرات در سیستم و جابجا کردن لوله ها و قرار دادن فن روی رادیاتور این شد......
دما در حالت لود عزیز روی 45با واتر....و با کولینگ استوک 60.....و با ایر کولینگ کولر مستر روی 55بود.....
دما در حالت idle با کمی تغییرات نصبت به حالت اول که گذاشتم سیستمو کمی مسیر دستکاری کردم و روی 33و اتر شد.....وکولینگ استوک 42درجه.......وایر کولینگ کولرمستر روی 38بود ..................ok...البته تست هارر من با برنامه super ip 8mbتست کردم که این شد...... coooooooool
و دوستان یک سوال داشتم این که این ماده hydrex که استفاده میشه در این سیستم ها چیه...که رسانا هسته و خنک کننده هم هسته.........؟
خوب دوستان این واتر ما به این ماده فکر کنم احتیاج داره چون وقتی اوور می شه دما می ره بالا و به سختی خنک می شه این ماده رو کسی می شناسه چه طور بخرم اینو از کجا میشه پیدا کرد آیا کسی ماده تشکیل دهنه ی اینو می دونه........