سلام دوست عزيز بله خرج اين براي من در حدود 60در اومد ......../
سلام شهريار جان عزيز گفتي Phase Change ياد يك چيز افتادم واتر بلوك من رو كه همه ديدين من يك سري تغييرات مي خوام درش انجام بدم باعث بهتر شدن اين خنك كننده بشه كه اونها رو هم توضيح مي دم اما در مورد فاز چنج بگم كه من مي خوام يك موتور فريزر كوچيك بخرم و روي اين بلوك قرار بدم بعد داخلش رو پر از گاز كنم و يك راديات براي خنك كردنش بزارم به نظرتون عملي هست چون طرحش همون واتر ولي بجاي آب داخلش گاز ميره و خيلي باحال مي شه مي ره زير صفر چطوره دوستان..
و در مورد واتر هم يك سري عكس هم موجود كه مي زارم...
اول اين كه باييد اين قطعات رو داخل كيس قرار بدم كه به دليل كم بود جا قسمت هارد و فلاپي رو CUT دادم...اينجوري...
بعد قسمت بالا رو هم باز مي كنم تا جا باز بشه...در ضمن اين كيس به تاريخ پيوسته بس كه چكش خورده...:دي
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بعد سر راه اين يك flow metter مي خوام قرار بدم كه متوجه بشم آب در جريانه..توسط پمپ
يك منبع هم مثل اين احتياج دارم...
راستي از دوستان كسي شيشه هاي PLEXI GLASS را ميشناسه ..
اين طرح رو هم مي خوام روي در كيس پياده كنم باحاله نه چند تا LED هم آبي يا سبز بزارم با رنگ COOLANET ست مي شه نه..
يك سري هم واتر بلوك در نظر دارم كه طرح هاي بعديم هست كه مي خوام اجراش كنم مي بينين توي عكس كه روش رو با يك شيشه بسته كه همون شيشه كه گفتم است (PLEXI GLASS) كه مقاوم است در برابر حرارت و باعث مي شه خرج هم بياد پايين..