پاسخ: ساخت سیستمهای خنک کننده Water Cooling - TEC
امروز رفتم توبازار از نزدیک رادیات های مسی و آلومنیومی پیکان و پراید رو دیدم , واقعا زشت بودن.:1. (27):
رادیات بخاری سمند رو هم دیدم فوق العاده زیبا بود.تازه به نظر من از 4تا رادیات مسی اون دوتای دیگه هم کارایی بیشتری داره:yes:
قیمتش هم 42 هزار تومنه.
آدرس پلاسکو دقیقا کجاست؟
قطعات دیگه مثل بست و شیلنگ و...چی لازمه و از کجا تهیه کنم؟:1. (26):
نقل قول:
امروز رفتم توبازار از نزدیک رادیات های مسی و آلومنیومی پیکان و پراید رو دیدم , واقعا زشت بودن.:1. (27):
رادیات بخاری سمند رو هم دیدم فوق العاده زیبا بود.تازه به نظر من از 4تا رادیات مسی اون دوتای دیگه هم کارایی بیشتری داره:yes:
قیمتش هم 42 هزار تومنه.
آدرس پلاسکو دقیقا کجاست؟
سلام :
آدرس پلاسکو :
خيابان جمهوري - بعد از چهار راه استامبول به سمت بهارستان - دست چپ خيابان يک ساختمان بزرگ هست .
فکر کنم ساختمان 20 طبقه هست ( پلاسکو )
اين رادياتور به نظرت چه جوريه ؟ من 12 خريدم . نو هست مي فروشمش 10 تومان . فقط يک بار آب توش چرخيده به مدت
کمتر از 5 دقيقه !
آلمينيومي با شير هوا گيري .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
قیمتش هم 42 هزار تومنه.
آدرس پلاسکو دقیقا کجاست؟
42 تومن برا رادیاتور نمی ارزه البته شما از لحاظ بلاک جلویی میتونی این هزینه رو بکنی :yes:
آدرس پلاسکو : که نوید جان زحمت کشیدن راستی با این رادیاتور نوید جان تست کردی ببینی جواب میده یا نه ؟منظورم تو سیستم واتر کولینگ هستش ابعادش چقدره ؟
خوش تیپ جان در مورد بست و شیلنگ هم . . .
همون جا(پلاسکو) شاید بست وشیلنگ داشته باشن ولی بهتره از توپ خونه ( میدان امام خمینی ) بخری
در واقع کوچه فرعی که نا صر خسرو تقاطع اسمشم ناظم اطبا بگی لوله مسی می خوام این خیابون رو نشونت می دن که اونجا شیلنگ انواع واقسام پیدا می کنی بست هم همون جا دارن فقط شیلنگ سیلیکونی نگیری یه وقت :1. (26):
راديوتور tt هم دارم . اگر كسي خواست در خدمتم .
سلام
آقا یه مطلبی رو خدمتت همه عرض کنم . خرج کردن برای بلاک میارزه به خرج کردن برای رادیاتور . فرق مس با آلومینیم توی رادیاتور اون هم 2تا به صورت سری خیلی احساس نمیشه . ولی بازم نظر خودتونه . رادیاتور پیکان رو پیشنهاد دادیم چون پت و پهن تره . هرچی سطح رادیاتور بزرگتر بهتر . حالا مسئله اینجاست که بنده رادیاتور سمند رو ندیدم . پس نظری راجع بهش نمی تونم بدم .
برای پمپ هم کار های زیادی می تونی انجام بدی . اگه بخوای پمپ استاندارد واتر کولینگ از شرکت Tt باشه بهتره به آقا بهادر بگی اون برات تهیه می کنه . قیمتش هم خوب میگه . سرعتش هم حدودای 500 بود فکر کنم . ولی اگه اهل صرفه جویی هستی بهتره بگم ساخت سیستم واتر کولینگ با پمپ های آکواریومی راحتتر و کم خرج تره . حالا خود دانی . فقط یه نکته خیلی مهم رو بهت میگم . سراغ پمپ های با سرعت بالا اصلا و ابدا نرو . من الان یه پمپ ساده و ارزون دارم و ازش لذت میبرم . سرعتش 1400 لیتر در ساعت و قدرتش حدود 1.8 متر هست .به نظر بنده حتی همین 1400 هم زیاد میاد . سراغ 1000 به بالا نرو که هیچ تاثیری نداره جز احتمال نشتی بیشتر . ضمنا می تونی عین ما ها پمپت رو اکسترنال کنی . من حتی یه فن هم برای این پمپ گذاشتم چون بیرون آب که هست داغ می کنه مجبور شدم برای این پمپ واتر کولینگ یه ایر کولینگ طراحی کنم :wink: . خلاصه . پول الکی پای پمپ های با سرعت بالا نده . حتی می تونی یه 1400 عین مال من بخری و با یه تغییر کوچولو اکسترنالش کنی و سر راهش هم یه دیمر بزاری . که سرعتش هم قابل کنترل باشه .
برای خرید شلنگ و بقیه قطعاتت هم بهتره عجله رو بزاری کنار . صبر کن تا قدم به قدم بریم جلو .
راستی . یه کاری کن . اسم و شماره تلفنت رو به بنده پیام خصوصی کن . یکمی با هم گپ بزنیم . این طوری بهتر می تونم بگم چیکار کنی چیکار نکنی .
فعلا
محمد جون من فکر کنم برای دوتا رادیاتور 1400 کم باشه ؟:1. (27):
حداقل برادوتا 2800 یا 3000 می خواد !
البته فکر کنم ایشون رادیاتور بخاری سمند 42 تومنی رو خریدن که همون 1400 جواب میده :great:
قربانت:give_rose:
مجید
سلام
من نظرم رو گفتم . و مشخصه که شما استاد هستی و بنده هم شاگردی کردم پیش شما . ولی فقط به نظر بنده 1400 با دیمر عالیه . ولی هر جور میل ایشونه . من خودم یه پمپ 4000 دارم که فقط یه بار روشنش کردم و دیدم سرعتش زیادی بالاست و دیگه هم ازم پسش نمی گرفت . منم نگهش داشتم و یکی دیگه با 1400 خریدم . قیمتش رو هنوز هم بری فکر کنم همون حدود 30 میده . ولی ایشون اگه بخواد 20-25 حاضرم بهش بفروشم . یه سرفجویی هم کرده . تازه . می تونم براش سر شلنگی هم وصل کنم و بهش تحویل بدم . ولی به هیچ عنوان قابل اکسترنال شدن نیست . یعنی فرم جلوش یه جوریه که اکسترنال نمیشه .
راستی . فکر کنم پاور هد ها بهتر از واتر پمپ ها قابل اکسترنال شدن هستن . یه جورایی هم نشتیشون کمتر میشه . عین همونی که شما داری آقا مجید .
اگه بتونی همون چند تا مدلی که چند جای دیگه هم معرفی کردم رو پیدا کنی بهتره . اسمشون رو هم دوباره برات میزارم . ولی سعی کن فکرت رو روی این نظاری که کم میاره . چون آخرش هم اینه که آب با سرعت کمتری می چرخه . که خوب مهم نیست .
در کل من اوچیک همتون هستم .:1. (26):
فعلا
نقل قول:
سلام :
آدرس پلاسکو :
خيابان جمهوري - بعد از چهار راه استامبول به سمت بهارستان - دست چپ خيابان يک ساختمان بزرگ هست .
فکر کنم ساختمان 20 طبقه هست ( پلاسکو )
اين رادياتور به نظرت چه جوريه ؟ من 12 خريدم . نو هست مي فروشمش 10 تومان . فقط يک بار آب توش چرخيده به مدت
کمتر از 5 دقيقه !
آلمينيومي با شير هوا گيري .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بابت ادرس مرسی:great:
من تو مایه های این رادیاتور گرفتم پس دادم زیاد خوشم نیومد. در ضمن قیمت واسم مهم نیست. فقط میخوام بی صداتر و شکیلتر و مسلما با کارایی بالا باشه:yes:
نقل قول:
42 تومن برا رادیاتور نمی ارزه البته شما از لحاظ بلاک جلویی میتونی این هزینه رو بکنی :yes:
آدرس پلاسکو : که نوید جان زحمت کشیدن راستی با این رادیاتور نوید جان تست کردی ببینی جواب میده یا نه ؟منظورم تو سیستم واتر کولینگ هستش ابعادش چقدره ؟
خوش تیپ جان در مورد بست و شیلنگ هم . . .
همون جا(پلاسکو) شاید بست وشیلنگ داشته باشن ولی بهتره از توپ خونه ( میدان امام خمینی ) بخری
در واقع کوچه فرعی که نا صر خسرو تقاطع اسمشم ناظم اطبا بگی لوله مسی می خوام این خیابون رو نشونت می دن که اونجا شیلنگ انواع واقسام پیدا می کنی بست هم همون جا دارن فقط شیلنگ سیلیکونی نگیری یه وقت :1. (26):
من اگه بلاک vga هم گیر بیارم میخوام واتر کولینگش کنم.واسه همین یه رادیات میخوام که راحت هر دوتا رو جواب بده:yes:
پلاسکو که فردا میرم.ایشالا همونجا همهچی داره دیگه تا ناصر خسرو نمیرم(بگو ایشالا):love:
مرسی:give_rose:
نقل قول:
سلام
آقا یه مطلبی رو خدمتت همه عرض کنم . خرج کردن برای بلاک میارزه به خرج کردن برای رادیاتور . فرق مس با آلومینیم توی رادیاتور اون هم 2تا به صورت سری خیلی احساس نمیشه . ولی بازم نظر خودتونه . رادیاتور پیکان رو پیشنهاد دادیم چون پت و پهن تره . هرچی سطح رادیاتور بزرگتر بهتر . حالا مسئله اینجاست که بنده رادیاتور سمند رو ندیدم . پس نظری راجع بهش نمی تونم بدم .
برای پمپ هم کار های زیادی می تونی انجام بدی . اگه بخوای پمپ استاندارد واتر کولینگ از شرکت Tt باشه بهتره به آقا بهادر بگی اون برات تهیه می کنه . قیمتش هم خوب میگه . سرعتش هم حدودای 500 بود فکر کنم . ولی اگه اهل صرفه جویی هستی بهتره بگم ساخت سیستم واتر کولینگ با پمپ های آکواریومی راحتتر و کم خرج تره . حالا خود دانی . فقط یه نکته خیلی مهم رو بهت میگم . سراغ پمپ های با سرعت بالا اصلا و ابدا نرو . من الان یه پمپ ساده و ارزون دارم و ازش لذت میبرم . سرعتش 1400 لیتر در ساعت و قدرتش حدود 1.8 متر هست .به نظر بنده حتی همین 1400 هم زیاد میاد . سراغ 1000 به بالا نرو که هیچ تاثیری نداره جز احتمال نشتی بیشتر . ضمنا می تونی عین ما ها پمپت رو اکسترنال کنی . من حتی یه فن هم برای این پمپ گذاشتم چون بیرون آب که هست داغ می کنه مجبور شدم برای این پمپ واتر کولینگ یه ایر کولینگ طراحی کنم :wink: . خلاصه . پول الکی پای پمپ های با سرعت بالا نده . حتی می تونی یه 1400 عین مال من بخری و با یه تغییر کوچولو اکسترنالش کنی و سر راهش هم یه دیمر بزاری . که سرعتش هم قابل کنترل باشه .
برای خرید شلنگ و بقیه قطعاتت هم بهتره عجله رو بزاری کنار . صبر کن تا قدم به قدم بریم جلو .
راستی . یه کاری کن . اسم و شماره تلفنت رو به بنده پیام خصوصی کن . یکمی با هم گپ بزنیم . این طوری بهتر می تونم بگم چیکار کنی چیکار نکنی .
فعلا
عکس رادیات سمند رو میزارم حتما. هنوزم نگرفتم چون قسمت اتصال شیلنگ ورودی و خروجیش نا متعارف بود.وفردا قرار فروشنده یه چیزی واسه کارم پیدا کنه بعد ازش بگیرم.
این پمپ 1400 لیتری میتونه هم گراف و هم cpu رو با هم جواب بده؟
فعلا من تو ماشینم. فردا هم که تهرانم کلی کار دارم.خیلی مشتاقم یه گپی باهات بزنم.حتما