من یه پمپ اکسترنال میخوام!:great:نقل قول:
Printable View
من یه پمپ اکسترنال میخوام!:great:نقل قول:
امروز بعد از 4 ساعت گشتن بلاخره یه پمپ اکسترنال گرفتم.
البته بعد از کلی جستجو توی بازار پلاسکو, و شنیدن جوابهای سربالا از کسبه ی آکواریومی عزیز, که به محض شنیدن
پمپ اکسترنال میگفتن که نداریم.در کمال ناباوری توی پاساژ موبایل ولیعصر این پمپ پیذا کردم.(rio 10hf)
اینم سایت رسمی این شرکت که مشخصات کامل مدل ذکر شدههم توش پیدا میشه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من با قیمت 45000 تومان خریدمش, البته مثل یه مرغ سر کنده جولوش بالا پایین پریدم تا این قیمت داد (میگفت 60000 تومن)
البته به نسبت قیمتش توی اروپا(با توجه به این سایتها) گرون نباید خریده باشم
سلام :
آقا مجيد گل فرموده بودند : راستی با این رادیاتور نوید جان تست کردی ببینی جواب میده یا نه ؟منظورم تو سیستم واتر کولینگ هستش ابعادش چقدره ؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مجيد جان من آدم بي حوصله اي هستم و تو کار بايد بسرعت جواب بگيرم وگرنه بي خيال مي شم ...
من پمپي که خريدم خيلي خيلي ضعيف بود و نتونستم درست چک کنم ...
ولي احتمالا خوب جواب بده چون قشنگ يک فن 12x12 روش بسته مي شه و جنسش از آلمينيومه .
مخصوصا اگر يک فن 500 ميلي آمپر روش نصب بشه فکر کنم آب سردکن درست مي کنيم !
حالا جمعه آب توش بريزم و فن بزارم روش ببينم مي تونه آب رو خنک کنه ؟!
سلام :
راستي از اونجايي که ما تو زندگي مون همه کار کرديم و تو فن هم تجربه داريم ، به سرم زد بجاي خرج پول براي
پرداخت کاري يا صاف و صيقلي کردن سطح فلزات ، اين کار رو خودم انجام بدم ...
راستي اولش بگم کار خيلي خيلي آسون هست ، اگر خواستيد روش کار رو بگم ...
ولي براي نمونه اين دوتا عکس از يک قطعه مس در سايز حدودي 5x5 رو مشاهده کنيد ...
شما هر فلز رو مي تونيد به شکل آينه در بياريد ! بعد از ياد گرفتن شرت مي بندم هر چي گيرتون بياد رو به آينه تبديل کنيد !!! :1. (38):
سگک کمربندم رو به آينه تبديل کردم ! هر کس از روبرو بياد و پشتش به آفتاب حتما چشمش مياد تو دهنش !
خيلي باحال شده و هاي کلاس ...
اين هم عکس ها :
وسايل مورد نظر 2 قطعه کاغذ سنباده + پوليش که در جمع مي شود 3 هزار تومان و براي حداقل آينه کردن 30 تا مثلا مس 5x5 کاربرد داره .
یه چیز یادم رفت:1. (26):
آخرین مدل پمپ توی این عکس رو هم داره میده 140000تومن:gasp:
عالیه:1. (10)::1. (2):نقل قول:
سنباده چه جنسیه.شمارش چنده؟
سلام .
نوید جان اگه لطف کنی و روش رو توضیح بدی خیلی عالیه . در ضمن دقیقا بگی که وسایل رو از کجا میشه تهیه کرد . کاغذ سمباده رو که میدونم . ولی پولیش رو نمیدونم . البته میدونم معنی پولیش میشه صیقل . ولی وسیله ای که شما منظورتونه رو نمیشناسم .
ضمنا کارت خیلی عالیه . البته یه حدسی راجع به روش شما میزنم . اونم اینه که سمباده رو میچسبونی روی فن و فن رو که روشن می کنی و می چرخه قطعه رو کم کم باهاش پولیش میدی .
راستی . پای تلفن که تبریک گفتم . ولی اینجا هم تبریک میگم . امید وارم برات یه عمر کار کنه .
ولی بازم میگم . به خاطر سرعت بالایی که داره پشیمونت میکنه . فقط یه مسائلی رو دقت کن تا کمتر پشیمون بشی .
اول اینکه اتصالاتت رو با دقت استفاده کنی و از آب بندی بودنشون مطمئن باشی .
دو.م اینکه سیستمت به هیچ عنوان بسته نباشه . یا حد اقل توی کار یه منبع انبساط کار بگذاری . تا هم انبساط و انقباض کولنت روی اتصالات اثر نگذاره و هم یه کار فشار شکن انجام بده و سرعت بیش از حد این پمپ رو کم اثر کنه .
سوم اینکه یه دیمر استفاده کن . با دیمر سرعت پمپاژ رو کم کن . این طوری بازم اثر سرعت بر فشار و اثر فشار بر اتصالات رو کم می کنی .
حس می کنم باید راجع به منبع انبساط یکمی بنویسم ولی یه حس دیگه هم میگه الان خوابم میاد و خسته ام . پس باشه برای فردا یا پسفردا .
فعلا
اینم از عکسهای رادیاتور بخاری سمند.ولی جنس فرانسویش با جنس ایرانیش خیلی تفاوت داره.البته تو عکسم یه چیزایی معلومه.
فرانسوی:(قیمت:43000)
ایرانی:(قیمت:26000)
اینم عکسی از پمپ و فنهایی که تهیه کردم:
اینم عکسی از پمپ و فنهایی که تهیه کردم: