سلام
اول تا یادم نرفته اون پاساژکه فرمودید توکل بود . نه فتوت .
تهیه آدرس ها هم وظیفه است . بازم بشه تهیه می کنم و در اختیار میزارم .
سوم . این ارجنت هم تا دید 2 نفر طالب خرید شدن قیمت رو برد بالا ها !!!!!! هوا بس نا جوان مردانه سرد است .
پیشنهاد خیلی مهم : اگه می خواید با TEC کار کنید و اگه یه خنک کننده خیلی خوب با پرفرمنس بالا دارید و می تونید گرما رو خوب ازش دور کنید بهتره که برید سراغ توان های بالاتر اون . خیلی بهتر نتیجه میدن . امتحان نکردم ها ولی رو این حساب می گم که توی زمان کمتری گرمای بیشتری رو متقل می کنن . برای همین هم اولش گفتم که یه خنک کننده خوب داشته باشید . چون طرف گرم عملا سریع تر هم گرم تر میشه . پس باید هم بهتر خنک بشه .
پیشنهاد بنده روی 120 یا 160 واته . قیمتشون هم به ترتیب 18 و 22 تومن هست ( فکر کنم این " هست " هم به " بود " تبدیل شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) . اینکه از کجا تهیه بکنی هم بهتره این دو نوع توان رو از ژورک بخری . توی همون کوچه آلیک هستش .
نمی دونم تا حالا اتوی مو دیدید یا نه . ( یه بار مو های بنده رو بزور با این وسیله صاف کردن ) این وسیله 2 تا صفحه سرامیکی داره . این دو تا صفحه به سرعت توسط یه المنت قوی به دمای 170 -180 درجه میرسن . قبلا به جای این دو تا صفحه سرامیکی از یه فلز مثل استیل استفاده میشد . فکر کنم دلیل استفاده از این جنس برای صفحه ها به خاطر ظرفیت گرمایی پایین اون و در مقابل ظرفیت انتقال حرارت خیلی بالای اونه .. اگه اشتباه برداشت نکرده باشم به خاطر همین هم هست که توی TEC از این جنس برای صفحه ها استفاده میشه . هم نازک هستن و هم سریع از خودشون انرژی حرارتی رو عبور میدن . سرامیک هم عین آلومینیم غیر قابل لحیم کردنه . استفاده از یه گریس سیلیکون خوب مثل zero therm ( که پیشنهاد می کنم از آقا امید تهیه کنید چون قیمتی که عرضه می کنن به صرفه است ) خیلی بهتر جواب میده . ولی حتما طرز استفاده بهینه رو از کسی بپرسید . اگه اشتباه نکنم نباید سطح رو پر از گریس کرد . باید فقط یه لایه نازک روی دو سطح باشه و بعد به هم بچسبونیشون و به هم مالش بدی و نزاری که بینشون هم هوا باشه . در کل مهم اینه که لایه باقی مونده بین دو سطح عاری از هوا و حباب باشه و لایه نازکی هم تشکیل داده باشه . ( بنده از این روش استفاده می کنم . نمیدونم شاید اشتباهه . اگه اشتباهه بگید تا منم روشم رو اصلاح کنم .)
یه چیز خیلی مهم . از دوستانی که با TEC کار کردن میپرسم که آیا شما هم وقتی با این وسیله کار می کنید یه حس بد بهتون دست نمیده ؟ من که حس می کنم این وسیله یه جورایی یه تابش رادیو اکتیو شدید داره . جایی نخوندم که این حالت رو داشته باشه ولی اون مواقعی که TEC روشنه کلا حالم خیلی بد میشه و کلافه میشم . اگه هم با پوستم تماس پیدا کنه ( زمانی که با باتری روشنش می کردم و دمای قابل توجهی تولید نمیکرد رو می گم ها ... نه الان که دمای سطحش منفی شده ) عین اینه که می خوام اون قسمت از پوستم رو جدا کنم و بندازم دور . یه حالت خیلی ناجور که نمیدونم چطوری وصفش کنم . می خوام ببینم شما های دیگه که با این وسیله کار کردین هم این طوری شدین ؟
ضمنا . ما در خدمت دوستان هستیم . اگه خواستن این چیزایی که تو تهران هست ولی تو اصفهان نیست رو تهیه کنن ما براشون تهیه می کنیم و میفرستیم .
فعلا

Bookmarks