سلام دوستان .
بنده جدیدا توی سایت شما عضو شدم . اولین قصدم هم یاد گرفتن چیزایی درباره cooling سیستم و over clock بود که الحمد لله چیزای خوبی یاد گرفتم .
اول می خوام از تاپیک بسیار عالی "ساخت سیستمهای خنک کننده Water Cooling - TEC (برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 1 2 3 ... صفحه آخر) " تشکر کنم و همچنین آقای nobody که اطلاعات بسیار عالی دارن . و راستش یه انتقاد بسیار تند و شدید نسبت به همین تاپیک . آخه چرا تاپیک رو منحرف می کنید . چون اطلاعات بسیار مفید آقای nobody ناقص منتقل شد.
و اما می خواستم راهنمایی کنید که T.E.C از کجا میشه تهیه کرد . البته قیمتش رو توی تاپیک قبلی به نظرم حدود 20-30 ذکر کرده بودن . ولی در باره جاش چیزی نگفته بودن .
از آقای nobody هم خواهش می کنم بقیه اطلاعاتشون درباره water block و بقیه قطعات مثل مخزن و این جور چیزا رو ادامه بدن تا ما هم استفاده کینم . و اگه جمع و جور و مختصر توی یه مقاله باشه که دیگه بهتر . البته قابل ذکر و تشکره که آقای IMAN هم مقاله خوبی رو تهیه کرده بودن که به هیچ وجه ایراد پذیر نیست . ولی در باره مدل های مختلف واترکولینگ میشه از اطلاعات آقای nobody استفاده کرد که بستگی به لطفشون نسبت به اعضای جدید داره .
با تشکر .
فعلا بای
Bookmarks